Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman indirmiyim bari ben
  • Oyun vahset ötesi.

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

• grafkler pek iyi değil gibi he pinky

bu arada bendeki las vegas giriş videosu artık donmuyor 1.2 yama sağolsun
  • Ewt oyunun grafikleri next gen degil maalesef tum ayarlari full yapmama ragmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Ewt oyunun grafikleri next gen degil maalesef tum ayarlari full yapmama ragmen.

"V" veya 0 butonu ile nişangah açılıyor eski oyundaki gibi + ve - tuşları ile nişangahı yaklaştırabiliyorsun.Grafikler çokta fena değil.
  • pinky bot ile mi oynadın demoyu yoksa multiden mi ?
  • Ikisini de oynadım.
  • YA BEYLER NEDIR SIZIN BU OPERATION FLASHPOINT MERAKINIZ TAMAM INANIYOM DEDIKLERINIZE AMA ,
    BE KARDESIM NIYE HIC OFP YI ONLINE OLARAK OYNAMIYONUZ ANLAMADIM YAAA ,
    BEN OFP GOTY VERSIYONUNU 4-5 SENEDIR ONLINE OLARAK OYNUYOM BI TANE TURK INSAN GORMEDIM VE ENN KOTU YANIDA BU OYUNU ONLINE OYNAYAN INSANLARIN SAYISI 100 Ü GECMIYO YAAA NERDE 1000 KUSÜR INSANLAR NERDEEEEEEE.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacr88

YA BEYLER NEDIR SIZIN BU OPERATION FLASHPOINT MERAKINIZ TAMAM INANIYOM DEDIKLERINIZE AMA ,
    BE KARDESIM NIYE HIC OFP YI ONLINE OLARAK OYNAMIYONUZ ANLAMADIM YAAA ,
    BEN OFP GOTY VERSIYONUNU 4-5 SENEDIR ONLINE OLARAK OYNUYOM BI TANE TURK INSAN GORMEDIM VE ENN KOTU YANIDA BU OYUNU ONLINE OYNAYAN INSANLARIN SAYISI 100 Ü GECMIYO YAAA NERDE 1000 KUSÜR INSANLAR NERDEEEEEEE.....

Yap bir tane nasıl online oynanır rehberi. üst konu yapalım dh olarak.
  • arkadaşım zaten oyunda multiplayeer bolumune gırınce orda 3 bilemedın 4 secenek var yanıı kurcalasan gırersın ,
    bunu becerememek ıcın bılmıyom ne olmak lazım ama ben bu oyunu hıc kucumsemıyom ve butun ofp cılerın bı oyunda toplanmasını cok ıstıyom cunku normal bı oyun değil bu oyun

Saygılarımla...
  • Adamı gözünden vurmak çok güzel yaw.

Armed Assault (ÇIKTI)
  • Millet size bişi sorcam yaaaa, ARMED ASSAULT u emuleden indirpte oynayabilen varmı ?
    benim pc 14 günden beri açık ve 4,33 gb lik oyunu toplam %74,8 ini indirmiş uyuz oluyom baska kesintisiz indirebileceğim yer vaarmı?
  • pinky mozaşistmisin nesin ya. ben gayret gösterdim kansız ekran görüntüleri için. sen maşallah ameliyat yapmışın.
  • Demoyu oynadım...

Tek kelimeyle iğrenç bir oyun.Savaş similasyonuyla uzaktan yakından alakası yok.Sadece bazı şeyler gerçekle aynı olmuş(Tankın içinde 4 vatandaş olması gibi).Grafik desen yok, arazi desen similasyon denilen bir oyunu için çok basit...Tüm ağaçlar aynı boyda.Sanki otlar aynı zamanda biçiliyor...Tamam, araçlar similasyona uygun ama arazi delta force'takinin aynısı.2004 yapımı Joint Operations: Typhoon Rising'i oynayın, arazinin kralı orda.Araçlarda gerçekçi.Fakat sürerken anormalliklerle karşılaşabilirsiniz.Eğer bu oyuna similasyon diyorsanız mutlaka ve mutlaka iki oyunu oynayıp karşılaştırınız.Farkı göreceksiniz.AA'da en düşük ayarlarda da, en yüksek ayarlarda da hemen hemen aynı fpsyi veriyor...Ne iştir anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 24 Aralık 2006; 11:04:09 >
  • qtq arkadasım ılk defa sen şiayetçisin ,
    oynadığın demo bi kere mutlaka bi kısıtlama ve hata olabilir . Bende inşallah 2 gün sonra oynıcam full versıyonunu, downloadım bıtmek uzere cünkü.
    (english versiyon)
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Demoyu oynadım...

Tek kelimeyle iğrenç bir oyun.Savaş similasyonuyla uzaktan yakından alakası yok.Sadece bazı şeyler gerçekle aynı olmuş(Tankın içinde 4 vatandaş olması gibi).Grafik desen yok, arazi desen similasyon denilen bir oyunu için çok basit...Tüm ağaçlar aynı boyda.Sanki otlar aynı zamanda biçiliyor...Tamam, araçlar similasyona uygun ama arazi delta force'takinin aynısı.2004 yapımı Joint Operations: Typhoon Rising'i oynayın, arazinin kralı orda.Araçlarda gerçekçi.Fakat sürerken anormalliklerle karşılaşabilirsiniz.Eğer bu oyuna similasyon diyorsanız mutlaka ve mutlaka iki oyunu oynayıp karşılaştırınız.Farkı göreceksiniz.AA'da en düşük ayarlarda da, en yüksek ayarlarda da hemen hemen aynı fpsyi veriyor...Ne iştir anlamadım gitti.

sen olayı anlayamamışsın sanırım.
    bunun joint operations ile bi alakası yok. ayrı dünyalar resmen.
    flashpoint efsanesini kaçıranlar adına üzülüyorum gerçekten..

• quote:

Orjinalden alıntı: Dellci

quote:

Demoyu oynadım...

"dellci" aga sana katılıyom, daha bu oyuna demosundan yola cıkarak laf atılıyosa bı daha mesaj atmasın bence demo bu ya ne kadar bolum gectınkı daha ne kadar oynadınkı

• quote:

Orjinalden alıntı: sertacr88

quote:

Orjinalden alıntı: Dellci

quote:

Demoyu oynadım...

"dellci" aga sana katılıyom, daha bu oyuna demosundan yola cıkarak laf atılıyosa bı daha mesaj atmasın bence demo bu ya ne kadar bolum gectınkı daha ne kadar oynadınkı

Zevkler ve renkler tartışılmaz.Uzatmayın derim.

• Ben demek istediğim bu oyunun savaş similiasyonu olmadığı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.