Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch 1.02 ile baya düzeltmeler yapılmış. tabi önce ilk çıkan 1.01 yama kurmanız gerekiyor.Ayrıca orjinal yamayı korsan oyuna kuramıyorsunuz.onun özel patchleri var.

düzeltmelerin listesi bu linkte. bi hayli çok

ftp://downloads.bistudio.com/www.armedassault.com/readme_102.txt
  • oyunda efektıfler super guzel oyuna benzıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

oyunda efektıfler super guzel oyuna benzıyo...

"efektifler" ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: -R.N.C.D.N.C-

oyunda efektıfler super guzel oyuna benzıyo...

"efektifler" ??

anladın sen onu efekt demek istiyor arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Patch 1.02 ile baya düzeltmeler yapılmış. tabi önce ilk çıkan 1.01 yama kurmanız gerekiyor.Ayrıca orjinal yamayı korsan oyuna kuramıyorsunuz.onun özel patchleri var.

demo içinmi bu yama ?

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Patch 1.02 ile baya düzeltmeler yapılmış. tabi önce ilk çıkan 1.01 yama kurmanız gerekiyor.Ayrıca orjinal yamayı korsan oyuna kuramıyorsunuz.onun özel patchleri var.

demo içinmi bu yama ?

full versiyonu için tabikide. demonun orjinali veya korsanı varmı ?

• ya varya bizim buralara oyun daha gelmedi ve full versıyonunuda ındırıyom daha bıtmedı .
    herkes oyunu bıtırdı ben daha o atmosferı yaşayamadım valla nasıl iş bu anlamadım yawwwwww
    link veren arkadaslar sitenin linkini verceğine exe nin linkini verse tam süper olcak
  • ben DEMOyu indirdim ama hic sarmadi beni

ha Joint Operation oynamisim ha bunu sadece biraz grafikler düzeltilmis ve ortaya bu oyun cikmis gibi

Battlefield 2142 devam bence
  • Bu Operation Flashpoint'i ve ArmA 'yı nasıl oluyor da Joint Op veya BF ile kıyaslayabiliyorsunuz ben anlamıyorum.
    Neyse ki CS ile karşılaştıran yok.
    Galiba süratten ve bol çatışmadan hoşlananlar (cs kuşağı akabinde bf kuşağı) Flashpoint'in gerçek yüzünü görecek kadar sabretmiyorlar, yeterince oynamadan bi kenara atıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dellci

Bu Operation Flashpoint'i ve ArmA 'yı nasıl oluyor da Joint Op veya BF ile kıyaslayabiliyorsunuz ben anlamıyorum.
    Neyse ki CS ile karşılaştıran yok.
    Galiba süratten ve bol çatışmadan hoşlananlar (cs kuşağı akabinde bf kuşağı) Flashpoint'in gerçek yüzünü görecek kadar sabretmiyorlar, yeterince oynamadan bi kenara atıyorlar.

Oyuna öyle alıştım ki helikopterle yarasa gibi uçuyom valla
  • Pcbuilder arkadaşım bendede cek versiyonu indirdim ama calışmadı yardım edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko9 -- 12 Ocak 2007; 9:39:35 >
  • yahu millet bu oyun güzel değil iğrenç falan diyor.youtube de gameplay videoları izliyorum oyun mukemmel!!
    tabi arkadaşlar siz bu oyunu gerçekci savaş simulasyonu olarak baz alıp yorum yapınbiraction olarak değil??.savaş hiç bir zaman güzel değildir ki...oynayanlara bir kaç sorum olacak?
    oyunu full versiyonunda single player varmı?
    çatışma esnasında mermiler gecerken mermi sesleri duyuluyormu?(gerçek hayatta kırbaç gibi şaklar)
    bildiğimiz call of duty gibi (action oyunları)nişan aldıp ateş ettiğinde düşman hemen vuruyormu(şimdiye kadar en gerçekçi atış yapıp vurma ihtimali olan oyun brothers in arms ta en zor bölümü oynerken dir)

en iyisi bu oyunu benim oynamam.eyer gerçekci bir savaş atmosferi varsa bunu yorumluyacam.
    ama oyunu izmirden full nerden bulabilirim ki?

• @isis1982

Oyunun full versiyonunda single player tabii ki var olmaz mı.

Mermi sesleri ise tek kelime ile mükemmel.

Oyunun ingilizce versiyonu daha çıkmadı 16 Şubat 2007'yi bekleyeceksin.
  • saol Pinky_Demon kardeş.
    şimdi bu simulasyonu benim makine sorunsuz sağlam bir şekilde oynatırmı?
    cpu:amd atlon 3200 32 bit
    ram :1024
    vga:gigabyte 6800 128mb ram 370mhz\800mhz
    işletim sistemi:win xp pro sp1

full açık 800 e 600 pikselde oynatsın yeter.

çünkü bu simulasyon tam bir klasik.
  • 800-600 de oynatır rahat.
  • beyler benim pc (3.0 işlemci) (256 ekran kartı fx7900 ) (1gb ram)
    bu sistemle bayagı iyi oynuyabilirmiyom acaba?

yaw bide ben inigilzcesini bırak kürtçsine bile razıyım yaw nerden bulcam bu oyunu lütfen söleyin en azından bi link verin olmaz ise sistemimi yeniledim 3 gün önce bu oyun için ama oyun ortada yok bi yardım su garibana
  • bir sorum daha var
    beyler iiçimizden birisi bu arma da online oyun için bi türk klan kurun yaw herkes clan kuruyo biz kuramıyoz.

dikkat ettiyseniz eski ofp de online oyunda herkes klan uyesi ve manyak oynuyolar
    bizde kuralum eminim bunu yapabilecek biri vardır.
  • Piyasada bulamazsın oyunu sadece net de var.
  • ya bu armed assaultu daha oynamadım bilmiyom ama operatin flashpoint saglıga azararlı bi oyun yaw.
    serial killer diye bi bölüm var online oyunda bir tane seri katili arama oyunu bütün haritada bir kişiyi arıyosun biz 8 kişiyiz ve 8 saat boyunca bi haritada seri katili bulamadık yaw artık yeter dedim gece olmus 3 artık yatim dedim ,ama gercekten inanılmaz zevk veren bi oyun neden anlamıyom tam 7 senedir oynuyom ama hala bu inanılmaz zevkin nedenini anlamadım belki gercekçi olmasıdır ölümler hariç .
    bütün türk online sevenlerin bu oyunu online oynamasını tavsiye ederim.
  • oyun çıktı hadi hayırlı olsun 2.60gb
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.