Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:FPS/Savaş Simulasyonu
    Yapımcı:Bohemia Interactive
    Dağıtımcı:505 Gamestreet
    Çıkış Tarihi:Çıktı
    Platform:PC
    Web:http://www.armedassault.com/
    Multiplayer:60 Kişi Online
    Medya:DVD
    Demo:http://www.gamershell.com/infosheets/325802.html
    Video:http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10088
    Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9105

Sistem Ihtiyacları

CPU: Intel Core/Pentium 4/AMD Athlon 2 GHz or equivalent (3 GHz recommended)
    RAM: 512 MB (1 GB Recommended)
    Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above, only Ati and Nvidia
    chipsets are supported (256 MB of memory recommended)
    Sound Card: OpenAL compatible (full OpenAL hardware acceleration capable card recommended)
    Hard Drive space: 2 GB of free space is required to install and play the demo
    Internet connection: 256kbit Cable/DSL connection

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kafanız karışmasın.Çıktığı yılda oldukça büyük bir beğeni toplayan
    savaş simulasyonu OF in dewamı geliyor ama fark etmişsinizdir oyunun ismi Armad Assault olacak.
    Neden? Çünkü oyunun yapımcısı Bohemia 2. oyunda ilk oyunun dağıtımcılığı yapan codemasters ile
    anlaşamadı.Oyunun isim hakları codemasters da olduğundan mecburen Bohemia oyuna yeni bi isim
    bulmak zorunda kaldı ve oyunun ismini Armed Assault yaptılar.Bazı arkadaşlar armet assault ve OF
    2 yi ayrı oyun sanıyorlar ama değil.OF in sadece ismi kaldı.Unutmadan söyleyeyim oyunun uzaklık
    mesafesi ilk oyunda 500 metre iken 2. oyunda 2 Km olmuş bulunmakda.Yeni bir grafik motoruda
    cabası merakla bekliyoruz...

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 16 Şubat 2007; 23:55:34 >

• Operation Flash Point kim bilmez ki bu oyunu...Eski olmasına rağmen hala oynanması ve arşivde bulunması gereken yegane oyunlardan birisidir...O kadar gerçekçi bir oyundur ki askeri simulasyon olarak bile kullanılmıştı zamanında... Armad Assault bakalım bu başarıyı devam ettirebilecek mi ? Grafikler sönük gibi geldi bana...HDR yok,modeller kötü...Belli ki sistemi yormaması için mümkün olan en az poligonla hazırlanmış...Sabırsızılıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 19 Nisan 2006; 23:44:17 >
  • Hayır ss lere aldanmayın oyunun grafikleri epey detaylı hazırlanıyor ve HDR da olacak
  • oynadığım en gerçekçi savaş oyunu devamı geliyor he vay be gabar dağında yaptığım askerlik günlerim aklıma geldi (ne alakaysa)

ama cidden ilki süperdi single player ı kısaydı ama insanı bir dakka bile sıkmıyordu oynanışı. Muazzam uzunlukta yolları git git bitmek bilmiyordu. Genede o jeepi sürmek bambaşka bir tecrübeydi o yollarda
    Eğer oyun ilki gibi olucaksa uykusuz geceler bizi bekliyor.
  • SS ler kötü ama ilk oyunu çok güzeldi bunun daha da güzel olmasını bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madman

SS ler kötü ama ilk oyunu çok güzeldi bunun daha da güzel olmasını bekliyorum
    Hiç şüphen olmasın ilk oyundan çok daha gelişmiş bir oyun geliyor.
  • gelsın gelsın guzel oyun zaten bozmazlar bu oyunu ınsallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu armed assault 2006 nın sonlarına doğru çıkacak asıl oyun Operation Flashpoint 2 o da 2007 nin sonlarında çıkacak yani firma 2 oyun üzerinde çalışıyo
  • valla enemy territory: quake wars dan sonra grafikler rezil geldi bana
  • pinky demon arkadaşı açtığı güzel konular için tebrik ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

bu armed assault 2006 nın sonlarına doğru çıkacak asıl oyun Operation Flashpoint 2 o da 2007 nin sonlarında çıkacak yani firma 2 oyun üzerinde çalışıyo
    Hayır 2 tane oyun yok bunu konuda anlattım orayı iyi oku sadece bir oyun war oda armed assault(oyunun ismi değişti).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 21 Nisan 2006; 9:51:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

bu armed assault 2006 nın sonlarına doğru çıkacak asıl oyun Operation Flashpoint 2 o da 2007 nin sonlarında çıkacak yani firma 2 oyun üzerinde çalışıyo
    Hayır 2 tane oyun yok bunu konuda anlattım orayı iyi oku sadece bir oyun war oda armed assault(oyunun ismi değişti).

dostum yanlışın var 2 oyun var emin olabilirsin araştır bir istersen

• quote:

quote:

quote:

Sana 1 oyun war dedim dostum yukarıda ayrıntılı bir şekilde anlattım madem 2 oyun war diyorsun OF 2 nin kimin yaptığını söyle bakalım???

• abiiciim benim oyunum!!Abi bitiorm bu oyuna yaw! Heleki ilk oyunda Hidden in the Forest diye bi bölüm vardır..Böle ormanda sabahlaman gerekiodu yalnız fln..abi süper yaw manyak sevindim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sana 1 oyun war dedim dostum yukarıda ayrıntılı bir şekilde anlattım madem 2 oyun war diyorsun OF 2 nin kimin yaptığını söyle bakalım???

dostum 2 oyunuda aynı firma yapıyo dur sana ofp2 nin ekran görüntülerini vereyim bu görüntülerin armed assaultla hiçbir ilgisi yok
     Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

bu kadar yeter sanırım göründüğü gibi armed assaultla hiç alakası yok bu ayrı bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 21 Nisan 2006; 13:43:32 >

• arkadaşım bak buda yapımcının kendi sitesi http://www.bistudio.com/games.html göründüğü gibi 2 oyun var ama 2.oyunun ismi Operation Flashpoint 2 olmayabilir zaten e3 te göreceğiz sanırım
  • Bazı kendini bilmezler grafiklere laf etmiş de hangi oyunu bu kadar açık alanda oynuyorsunuz artı ekranda aynı anda 400 civarı asker oluyor?
  • quote:

arkadaşım bak buda yapımcının kendi sitesi http://www.bistudio.com/games.html göründüğü gibi 2 oyun var ama 2.oyunun ismi Operation Flashpoint 2 olmayabilir zaten e3 te göreceğiz sanırım
    2. oyunun ismi OF 2 olamaz çünkü isim hakları codemasters da kaldı.
  • quote:

quote:

arkadaşım bak buda yapımcının kendi sitesi http://www.bistudio.com/games.html göründüğü gibi 2 oyun var ama 2.oyunun ismi Operation Flashpoint 2 olmayabilir zaten e3 te göreceğiz sanırım
    2. oyunun ismi OF 2 olamaz çünkü isim hakları codemasters da kaldı.

valla bilemeyiz ama belki haklarını satın alabilirler

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Bazı kendini bilmezler grafiklere laf etmiş de hangi oyunu bu kadar açık alanda oynuyorsunuz artı ekranda aynı anda 400 civarı asker oluyor?

+1 hatta daha da fazla asker olabiliyor ekranda ama bu 2.oyunda bayağı iyi bi pc isteyecek
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.