Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: qtq

Rapid'den indirmeye başladım.

ya nerden indiriyonus ? bana da söyleyin ? pm atın.nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 5 Aralık 2006; 14:34:25 >
  • oyunu komple ingilizceye çecirdim.dil dosyası attım oyuna. ss akşam atarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

oyunu komple ingilizceye çecirdim.dil dosyası attım oyuna. ss akşam atarım.

almanca versiyonu içinde kullanılabilir mi?
  • quote:

quote:

Evet.Bendeki çekçe versiyon.Ama almanca içinde çevirisi var linkte.

http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikonboard311/ikonboard.cgi?act=ST;f=64;t=54593

tamamen legal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 6 Aralık 2006; 4:10:51 >

•  Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)
  • quote:

quote:

quote:

Evet.

http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikonboard311/ikonboard.cgi?act=ST;f=64;t=54593

tamamen legal.

• Selam Beyler

merak ettigim birseyler var

bu oyun ranked olmayisi sizce tutarmi tutmazmi ve tabiki rekabet acisindan yara alabilirmi? yani cabuk bikilirmi acaba?

ve ayrica ben Joint Operation Typhoon Reasing oynardim 150 kisi online ve ranked olayi vardi battlefield kadar olmasa puansitstemi yinede puanlarisn sayilirdi yaani!!!!!

uzun vadeli oyun tutarmi tutmazmi ranked'e e alisanlari icin ?????

p.s. Joint Operation yeni cikacak NOVALOGIC den cok hizli ve haritalar cook büyük
  • Flashpointe bile binlerce mod çıkmıştı.Bu da tutacaktır.Ama simulasyon olduğu için alışması biraz güç ve geniş kitleye hitap etmiyor.bakalım ne olacak.
  • Askerler çok salak bakıyor ayrıca oyun biraz aptalca olmuş şu açıdan:çöl gibi bir yerdeler askerlede ne bir kum izi var ne bir kum rüzgarı ne bir toz herşey mükemmel oluyor sanki gerçek hayatta maşallah bolca SM3 kullanmışlar ışıklar çok parlak olmuş ama gerçek hayattan uzaklaştırmış oyunu açıkçası aydınlatma motorunu SM motorunu ve karekter modellemelerini ve karekterlerin ortama uyumlarını hiç ama hiç beğenmedim bu oyunun
  • birde 400km2 de düsmani beklerken insaninuykusuma gelir alman forumlarinda okuduguma göre baya sikici oluyormus

simulasyon oldugu icin battlefield 2142 hep aksion yok burda VBS yani sniperi al bekle düsman gelesiye kadar 30 dakka sonra tabi uykuya dalmadiysan

bilmiyorum artik kararsizim

• Evet.Bendeki çekçe versiyon.Ama almanca içinde çevirisi var linkte.

tamamen legal.

Arkadaş bu yama menü ve altyazıları ingilizce yapıyordur ama oyunun seslendirmesi almanca yada çekçe falan mı? Yoksa seslendirme ingilizce mi?
  • Seslendirme hepsinde ingilizce zaten.
  • Sakıncası yoksa 30-40 ss daha koyarmısın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraKaplan_TR

Selam Beyler

merak ettigim birseyler var

bu oyun ranked olmayisi sizce tutarmi tutmazmi ve tabiki rekabet acisindan yara alabilirmi? yani cabuk bikilirmi acaba?

ve ayrica ben Joint Operation Typhoon Reasing oynardim 150 kisi online ve ranked olayi vardi battlefield kadar olmasa puansitstemi yinede puanlarisn sayilirdi yaani!!!!!

uzun vadeli oyun tutarmi tutmazmi ranked'e e alisanlari icin ?????

p.s. Joint Operation yeni cikacak NOVALOGIC den cok hizli ve haritalar cook büyük

Bu oyunun multi-playerında 150 kişi civarı oynanmıyorsa geniş savaş alanları bence bir işe yaramaz.JO'da dağ başına çıkıp sniper ile avlanmak zevk veriyordu.Bunda sniper yapacak arazide yok anlaşılan.
  •  Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 7 Aralık 2006; 3:39:06 >

• YAA ARANIZDA POKEMON CRATER OYNUYAN VARMII??????
    OYNUYAN VARSA ŞAVAŞALIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur_yavrukartal

YAA ARANIZDA POKEMON CRATER OYNUYAN VARMII??????
    OYNUYAN VARSA ŞAVAŞALIM

şaka bu demi???
  • Bu oyunun linki olan biri varsa pm pls!
  • Şimdiden söyliyim oyun simulasyon olduğu için mesela counter strike cod2 gibi oynanış beklemeyin.Bir adamı öldürmek bazen sinir bozucu zor olabiliyor.
  • oyunun ingilizce versiyonu ne zaman çıkıyo bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.