@Pcbuilder Arkadaşım fizik nasıl? Araçların kullanışı gerçek gibimi? Bir de single player oyunu senaryoları varsa nasıl? Son olarak online oynanışı nasıl? Cevapların için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
@Pcbuilder Arkadaşım fizik nasıl? Araçların kullanışı gerçek gibimi? Bir de single player oyunu senaryoları varsa nasıl? Son olarak online oynanışı nasıl? Cevapların için şimdiden teşekkürler.
Online denemedim.Araçlar'da direksiyon dönüyor ama eller olduğu yerde direksiyon içinden kayıyor.idare eder ama.(bizim dolmuşçular gibi ) Single player hepsi birden açık değil ilk 2 bölümü geçtim helikopterli bölüm zor.helikopteri kullanmak biraz zor geldi bana.önceki oyuna göre kontrol farklı. online denemedim.
bune vallah yeni gördüm çok süper bişeye benziyor... varmı bunun demosu felan...
Ben alman versiyonu indirdim, 1.01 update ettim, tamamen ingilizce yapan, menü dahil yamayı da kurdum, ama ne yazık ki SECUROM denilen arkadaşı geçemedim. Var mı yardımcı olacak
Ben yardımcı olayım o zaman , şimdi gerekenler daemon tools 4.08, Y.A.S.U 1.04 , versiyonları farklı olursa işe yaramaz, kolay gelsin, bu anahtar bilgiler kapıyı açmak için yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: Aerospace
Ben yardımcı olayım o zaman , şimdi gerekenler daemon tools 4.08, Y.A.S.U 1.04 , versiyonları farklı olursa işe yaramaz, kolay gelsin, bu anahtar bilgiler kapıyı açmak için yeterli.
daemon yeter yasu gerek yok.Yeter ki uygun .mds bul.
oyun çıktımı yoksa siz demosunu mu oynuyorsunuz ?Online için orcinal mı almak lazım?
Hala oyun ciktimi diyor ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Pcbuilder
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
Online denemedim.Araçlar'da direksiyon dönüyor ama eller olduğu yerde direksiyon içinden kayıyor.idare eder ama.(bizim dolmuşçular gibi ) Single player hepsi birden açık değil ilk 2 bölümü geçtim helikopterli bölüm zor.helikopteri kullanmak biraz zor geldi bana.önceki oyuna göre kontrol farklı. online denemedim.
BU SS DEKİ OYUN İSMİ NE ARKADAŞIM ARMED ASSAULT UN DEMOSUMU ?YOKSA FULL MÜ?
Full kardeşim full oyunun demosu yok.
online oynamayı deneyen varmı oynayan arkadaşlar denerse süper olur .
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
2007`nin ilk ceyreginde cikacak.
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
oyun çıktımı yoksa siz demosunu mu oynuyorsunuz ?Online için orcinal mı almak lazım?
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Hala oyun ciktimi diyor ya.
Arkadaşım 2007 ilk çeyreği çıkacak yazdığın sırada Diğer arkadaşlar SS yüklüyordu Burada.
İngilizce versiyonu resmi olarak 2007 de çıkcak o arkadaşların indirdiği oyun almanca ya da çekce versiyonu ama çeşitli yamalar ile ingilizceye çeviriyorlar bilmem anlatabildim mi?
valla güzel nediyim gerçi hepsine güzel diyorum ama hepsinide oynamak mümkün olmuyoki
topici cahiller basmış millet oyunun ismini yazıyo hala soruyorlar biriside bu oyun uzun vadeli olur mu demiş yazık ofp en gerçekçi savaş similasyonudur ayrıca bu oyunu oynayanlar nasıl beğenmediniz anlamadım gerçi counter strike cod 2 gibi bişey bekliyorsanız hiç elinizi değmeyin