Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bugün alıp kurdum, bence gerçekten harika olmuş... eski operation flash point günlerimi hatırladım. görevlerde yine oyuncuyu özgür bırakan bir serbestliğin olması güzel, görevleri istediğimiz gibi bitirebiliyoruz. 2. bölümdeki su kulesinin üstünden sniper'la konvoya yapılan pusu gerçekten çok güzeldi. umarın call of duty ile bu oyunun karşılaştırması yapılmaz burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 25 Şubat 2007; 1:48:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

oyunu bugün alıp kurdum, bence gerçekten harika olmuş... eski operation flash point günlerimi hatırladım. görevlerde yine oyuncuyu özgür bırakan bir serbestliğin olması güzel, görevleri istediğimiz gibi bitirebiliyoruz. 2. bölümdeki su kulesinin üstünden sniper'la konvoya yapılan pusu gerçekten çok güzeldi. umarın call of duty ile bu oyunun karşılaştırması yapılmaz burada...

yapılır yakında merak etme cod2 mı Armed Assault mu dıye

pc bolumunde 50 tane cod3 bolumu acıldı bunumu yapmıcaklar

• doğrudur, aldığım yerdeki adam da call of duty oynayanlar bunu beğenmedi dedi, beğenmemesi normal çünkü bu bir askeri simülasyon ve herkese hitap etmiyor. adam istiyor ki call of duty'deki gibi vurulunca bi arabanın arkasına eğilip biraz beklesin bütün yaraları iyileşsin arma'da 1 ya da bilemedin 2 mermi yedin mi ölürsün... operation flash point'teki gibi ölünce ünlü bir kişinin sözünü çıkması da çok hoş olmuş bu arada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

doğrudur, aldığım yerdeki adam da call of duty oynayanlar bunu beğenmedi dedi, beğenmemesi normal çünkü bu bir askeri simülasyon ve herkese hitap etmiyor. adam istiyor ki call of duty'deki gibi vurulunca bi arabanın arkasına eğilip biraz beklesin bütün yaraları iyileşsin arma'da 1 ya da bilemedin 2 mermi yedin mi ölürsün... operation flash point'teki gibi ölünce ünlü bir kişinin sözünü çıkması da çok hoş olmuş bu arada...

operation flash point i oynamıstım zamanında cok guzel bı oyundu bu oyunuda bugun yarın alırım

• arkadaşlar yok mu başka oynayan, deneyimlerini bizimle paylaşacak olan... güney sahrani'yi tamemen temizlemek üzereyim, "I've got him!" yani...
  • Ya bu oyun çok kötü kasıyor demosu acaba bunun bir çözümü varmı
  • sistemin nedir dostum? yazarsan bi şeyler söyleyebiliriz?...
  • Sistemim bu p4 2.2 Ghz,1Gb ram,256 Mb 6600 ekran kartı şimdiden teşekkürler.Ama çoğu iyi pc de kasıyor diye duydum
  • ben notebook'ta (1 gb ram, 128 ati x700) de oynuyorum, grafik normal ayarlarda ve çözünürlük de 1280'de... şu an son bölümdeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 2 Mart 2007; 21:04:41 >
  • Oha peki armanın hangi versiyonunu kullaniyon ingilizcemi vede yama filan yükledinmi ???
  • sanırım sendeki demo versiyon, demosu bende de bayağı sistemi zorlamıştı. ama oyunu tam sürüm alınca daha iyi çalıştığını gördüm, sanırım piyasaya çıkmadan biraz daha iyi optimize edilmiş. kesinlikle harika bir oyun, daha iyisi yok diyemiyorum çünkü karşılaştırma yapılabilecek başka askeri simulasyon yok... dün gece bitirdim oyunu, son bölümün adı "final countdown: Tsunami wave" ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 3 Mart 2007; 18:08:13 >
  • Evet bendeki demo.Ama sendeki full sürüm ingilizcemi
  • grafikler idare eder
  • benim sistemim bu oyunu açar mı_?
    celeron 2.5Ghz
    256Mb FX5700
    512Mb RAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_TURK_Xx

Evet bendeki demo.Ama sendeki full sürüm ingilizcemi

evet dostum ingilizce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri17

benim sistemim bu oyunu açar mı_?
    celeron 2.5Ghz
    256Mb FX5700
    512Mb RAM

açar açmasına da 800*600 olur ancak, grafiklerde low ayarlarında olur... sistem ram'in de düsük ama böyle olmasına rağmen oynayan arkadaşlarım var, bu zaten askeri bir simulasyon olduğu için grafiklere o kadar da önem vermiyorum ben, göz alabildiğince açık arazi var, o biraz kasar, distance'yi düşürmen gerekebilir... ama tavsiye ederim güzel bir oyun, ya da daha önce oynamadıysan operation flash point'i de dene, aynı firmanın yapmış olduğu bir askere simulasyon o da, sisteminde rahatlıkla çalışacaktır... şu aralar biraz soğuk savaş krizi hiç fena olmaz...

• grafiklere bak bu ne böyle
  • teşekkür ederim foxhound.
  • bende oyuna giriyo ve hata veriyor yardımcı olurmusunuz_?
    HELP ME PLEASE_?

• bu hatayı veriyi

BAD SERIAL NUMBER GIVEN IN SETUP

Armed Assault (ÇIKTI)

Armed Assault (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali87 -- 3 Mart 2007; 22:58:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.