Şimdi Ara

Armed Assault (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
1
Favori
59.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi ya oyun daha bana gelmedi şuraya üç beş resim atın.tam böyle sıcak temas sağlanmışken olsun.action sahneler olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

Oyunu bugün aldım ama oyuna girince serial hatası veriyor

aynen yaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 22 Şubat 2007; 10:36:46 >

• CD-KEY mi yok elinizde?
  • yaa benim aldığım oyun yüklemeli değil yüklü oyunu çıkartmalı bunula ilgili bir sorun olabilir diecem ama nie bad serial hatası versin + win dows regis try ile ilgili bir problem olabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

yaa benim aldığım oyun yüklemeli değil yüklü oyunu çıkartmalı bunula ilgili bir sorun olabilir diecem ama nie bad serial hatası versin + win dows regis try ile ilgili bir problem olabilir bence

Aynı durum bende de söz konusu hala oynayamadım bekliyorum
  • arkadaşlar en sonunda oyunu oynama imkanı buldum.
    Oyun (simulasyon)çok güzel.bence şimdiye kadar görülen en güzel simulasyon. operation flashpoint ten bile?
    oyunda nişan alıp ateş etmek gerçekci.
    oyundaki sıcak temaslar(çarpışmalar),harekat biçimi,mermilerin şaklaması(kırbaç gibi)görüş mesafesi,göz gez arpacık ve hareket halindeki düşmana nişan alma(askerde öğretildiği gibi sağa yada sola koşan adamın 1.5 adam boyu önüne nişan alma.sana dogru koşanın önüne nişan alma vb.)hele bide beni hasta eden 400 m uzaktaki bir sniperin sana ateş edip,namlusundan çıkan dumanı gördükten sonra,önce mereminin geçme sesi duyup sonra ateş sesini duymak.tamamen gerçek. kısacası harika.
    ama ufak tefek kusurlarda var.mesela mermile duvara çarptığıda gerçekte olduğu gibi toz kalkıyor ama merminin düştügü yerde delik izi yok ve herşeyi very high yaptığında yada görüş mesafesini max çıkarttığında çok kasıyor?.olsun önemli değil.oyun bana göre 100 üzrinden 99.

• oyunun campaign bölümünü oynarken enteresan bir bug gördüm ilk gördüğümde şaşırdım Haber spikeri okkalı bir dayak yemiş galiba takdiri size bırakıyorum

Armed Assault (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

oyunun campaign bölümünü oynarken enteresan bir bug gördüm ilk gördüğümde şaşırdım Haber spikeri okkalı bir dayak yemiş galiba takdiri size bırakıyorum

Armed Assault (ÇIKTI)

adamın gozu nerede

• Gereksiz yere alıntı yapmayınız sayfa düzeni bozuluyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Gereksiz yere alıntı yapmayınız sayfa düzeni bozuluyor!

yooo hıcte bozulmuooo sayfa gayet duzenlı
  • oyunu oynayabilen arkadaşlardan rica etsem programın kurulu olduğu dizindeki keys klasörünü uploadlaya bilir mi?. text dosyası olduğundan birkaç kb büük bir dosyada değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

oyunu oynayabilen arkadaşlardan rica etsem programın kurulu olduğu dizindeki keys klasörünü uploadlaya bilir mi?. text dosyası olduğundan birkaç kb büük bir dosyada değil

yaaa acaba onunla ilgilimi inş öyledir
  • off arkadaslar bu topici okuyunca cok guldum nedense kusura bakmasin kimse :D
  • quote:

quote:

yaa benim aldığım oyun yüklemeli değil yüklü oyunu çıkartmalı bunula ilgili bir sorun olabilir diecem ama nie bad serial hatası versin + win dows regis try ile ilgili bir problem olabilir bence

Aynı sorunla ben de karşılaştım be bende 5-6 saat uğraştım.. denemediğim şey kalmadı....
    Aldığımız cd den dolayı bu hata.. CD yi yapan arkadaş çok akıllıymış oyunun setup u yerine kurulu halini atmış...
    Normalde bu sorunla karşılaşınca oyunu bir kere kaldırıp yüklemek yeterli oluyorken bizde oyunun setup u bulunmadığı için hiçbirşey yapamıyoruz... yani başka bir cd almak zorundayız... ki ben ist da olmama rağmen bulamadım sağlamını... Kadıköye bakıcam en son çare.. tabi sizdeki cd de benim ki gibiyse ki öyle tahmin ediyorum....
    Kotası sınırsız olan net in gözünü seveyim.. 3gb sınırlı var indirsem dolar zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

oyunun campaign bölümünü oynarken enteresan bir bug gördüm ilk gördüğümde şaşırdım Haber spikeri okkalı bir dayak yemiş galiba takdiri size bırakıyorum

Armed Assault (ÇIKTI)

adamın gozu nerede

• quote:

Orjinalden alıntı: HaNGMaN_tr

quote:

quote:

Aynı sorunla ben de karşılaştım be bende 5-6 saat uğraştım.. denemediğim şey kalmadı....
    Aldığımız cd den dolayı bu hata.. CD yi yapan arkadaş çok akıllıymış oyunun setup u yerine kurulu halini atmış...
    Normalde bu sorunla karşılaşınca oyunu bir kere kaldırıp yüklemek yeterli oluyorken bizde oyunun setup u bulunmadığı için hiçbirşey yapamıyoruz... yani başka bir cd almak zorundayız... ki ben ist da olmama rağmen bulamadım sağlamını... Kadıköye bakıcam en son çare.. tabi sizdeki cd de benim ki gibiyse ki öyle tahmin ediyorum....
    Kotası sınırsız olan net in gözünü seveyim.. 3gb sınırlı var indirsem dolar zaten...

ben kadıköyden aldım kurulu halinini atma sebebi starforce olabilir. birde normalde oyun yüklenirken windowsun içine bişey atar bence onlar eksik neyse yapacak bişey yok galiba en iyisi netten indirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 22 Şubat 2007; 22:21:55 >

• ya arkadaşlar ben bu oyunun demosunu indirdim kurdum fakat her şey o kadar parlak we kontroller felan o kadar darmadağınıktıki oynayamadım. sebebini bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Bah

ya arkadaşlar ben bu oyunun demosunu indirdim kurdum fakat her şey o kadar parlak we kontroller felan o kadar darmadağınıktıki oynayamadım. sebebini bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirm.

Sebebi simulasyon olması. alışana kadar uğraşacan biraz. blur azalt ayarlardan renkleri acayip yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Bah

ya arkadaşlar ben bu oyunun demosunu indirdim kurdum fakat her şey o kadar parlak we kontroller felan o kadar darmadağınıktıki oynayamadım. sebebini bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirm.

Sebebi simulasyon olması. alışana kadar uğraşacan biraz. blur azalt ayarlardan renkleri acayip yapıyor.

teşeşkkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.