Şimdi Ara

ARMA 2:Operation Arrowhead (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
1
Favori
38.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçemediğiniz ya da oynamak istemediğiniz bölümler için "shift" ve "-" ye aynı anda basıp hemen ardından "endmission" yazın
  • 1.52 patch optimizasyonda olumlu bir etki yapmıyor mu?
  • OA 1.52 patch
    ===Engine===
    * Fixed: C130 was crashing on takeoff.
    * Fixed: Multiplayer UI - Cannot play after cancel.
    * Improved: Helmet Mounted Display is drawn only for driver.
    * Fixed: AutoSaves in MP.
    * Improved: Show cargo unit name when speking in vehicle.
    * Fixed: Crash with fired event handler.
    * Fixed: Allow soldier to shoot if his target is too close and on higher ground.
    * Improved: VON: speech encoding/decoding - dropout silence is not inserted so often.
    * Improved: Blinking camp fires.
    * Fixed: MP clients crash when they are ordered to turn on their flashlights or lasers.
    * Fixed: Allow zeroing in external camera.

===Missions===
    * "Pathfinder" tuned opfor positions and flow.
    * "Coltan blues" inputting code has been tuned and timer delayed.
    * "Coltan blues" FTL tuning.
    * "From hell" tuned default weapons in MP.
    * "From hell" optimized unit count and positions - improved FPS and playability.
    * "Good morning T-stan" tuned winning conditions and FTL.
    * "Good morning T-stan" convoy skill lowered and composition tweaked to decrease the mission difficulty.
    * "Phoenix Op" optimized and tuned Opfor positions and unit count.
    * "Laser show" fixed crashing chopper.
    * "Press conference" fixed for MP.
    * SP scenarios loading screens changed.
    * SSM several fixes in the simple support module.
    * surrendering fixed in "Pathfinder" and "From hell".
    * Several localization fixes.
    * Deathmatch and teamdeathmatch templates fixed.
    * Several minor fixes of the singleplayer missions.
    * UAV & ULB can now be used with terminal backpack on

===Data===
    * Fixed: Healing by UH-60M MEV, Stryker MEV and S1203 ambulance.
    * Fixed: Speed indicators in UAZs.
    * Fixed: Missing shadow on V3S (Fuel).
    * Fixed: Optics model of static AT-13 Metis.
    * Fixed: L39 wreck geometry.
    * Fixed: S1203 number plate.
    * New: Microphone volume slider.

• Pek anlamadım ama iyi şeyler yapıyor sanırsam.

Bu arada Boot Camp'ta Sniper atış eğitimi'nin son 3 adet 500 Metre'lik atış görevini yapamıyorum yav.

Acaba hedef aldığım yer mi yalnış. Tugy bi bakıver yav
    Bu arada oyun harika Training bölümü müthiş.

ARMA 2:Operation Arrowhead

• Orjinal almaya değer mi? Ne dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

Orjinal almaya değer mi? Ne dersiniz...

Multiplayer hastasıysan ve simulasyon oynamayı seviyorsan kaçırma. Orjinalinde serverlarında çok keyifli zamanlar geçirebilirsin.
  • Sniper eğitimini geçtim, bayağı ilerledim şimdi yine bir yerde takıldım.

• Oyunu biraz oynadım.Silahların ve askerlerin kıyafetlerinin ayrıntısı galiba hiç bir oyunda yok,özellikle
    silahların ayrıntısı mükemmel.Yani grafik olarak oyun çok iyi,ama ağaçlar daha gerçekci olabilirmiş.
    Yandaki sistemle herşey yüksek,AA normal,çözünürlük 1024'te sorunsuz oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 11 Temmuz 2010; 12:01:50 >

• 3. bölümde takıldım. Pathfinder adlı bölüm. Son 2 task'a kadar tüm taskları bitirdim, en son bi köye geldik ve köylüler bizden yardım istedi. tamam dedim yardım edecem. Gittik öldürdük köydeki teröristleri. O Görevi de tamamladım. Şimdi yapılması gereken task'larda Protect the convoy gibi bir şey var. Bir de Crash Site'a gitmemiz gerektiğini söyleyen bir task var. Ben şimdi crash site'a gitmek istiyorum ama yolun ortasında adam bana convoydan uzaklaşıyosun geri dön yoksa görevini iptal edecem diyor. Yahu convoyun nerede olduğunu söyleseler gideyim canımı feda edeyim Ama yok ortada convoy monvoy. Köyü terkedemiyorum, azcık uzaklaşınca convoya geri dön yoksa iptal ederiz görevini diyor. Nedir bunun olayı?
  • o bug o bölümde var. konvoydaki diğer araçlarla birlikte gitmen gerekiyor uçağın düştüğü yere.
  • Bu oyunda hava araçlarını kullanmak tam bir rezillik.Mouse+klavye ile ne kadar kasarsan kas imkanı yok helikopterle/uçakla yerdeki hedefi vuramazsın.

Joystick'i olan arkadaşlar muhakkak öyle denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

o bug o bölümde var. konvoydaki diğer araçlarla birlikte gitmen gerekiyor uçağın düştüğü yere.

3 defa baştan başladım belki yanlış bişey yapmışımdır diye. bugmış demek ki. Zaten yanımda tanklarla gidiyorum kimseyi arkada bırakmıyorum, yine de convoydan uzaklaştın diyor.
  • Sonunda bitirdim 3. bölümü. ne belaymış ya bizim konvoy. kendi başlarının çaresine bakamıyorlarsa takılsınlar peşime, bunu yapmaktan acizler. illa durup bekleyecez gelmelerini.

Yapay zeka ciddi derecede kötü olmuş maalesef. Çok gerizekalı bir yapay zeka. Ama 4. bölüm harika başladı. Oyun muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Temmuz 2010; 16:24:12 >
  • campaign geröekten çok iyi ofp resistance kadar iyi diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Sniper eğitimini geçtim, bayağı ilerledim şimdi yine bir yerde takıldım.

Burada ne yaoacaz yav
  • adamı işaretli yere kadar taşıyacaksın. yaralı adamın yanına gidip mouse orta tuşa basıp "carry" seç ve istenen yere kadar taşı.
  • 1.52'yi yüklemeye çalışınca Cd Key hatası veriyor Crack dosyasını orijinalle değişsem düzelir mi acep?

Edit: Düzelmedi.. Wrong CD Key hatası veriyor. Genesis sürümü bendeki acaba ondan mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 11 Temmuz 2010; 20:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Bu oyunda hava araçlarını kullanmak tam bir rezillik.Mouse+klavye ile ne kadar kasarsan kas imkanı yok helikopterle/uçakla yerdeki hedefi vuramazsın.

Joystick'i olan arkadaşlar muhakkak öyle denesin.

Uzun suredir joystick olmadan oynuyorum,yer hedeflerinde sıkıntı yasamıyorum orantı ayarlamada problem cekiyorsundur buyuk ihtimal...
  • Güzel oyuna benziyor...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

Orijinalden alıntı: Preddy

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Eşek hoşaf hikayesine dönmüş olay.

Terbiyeli ol.

Zoruna giden birşey varsa şikayet et butonu yukarıda. Bu bir atasözüdür ayrıca. Bin yıldır söylenir. Eşek hoşaftan anlamaz. Çünkü hep ot yer saman yer. Anlayana...

cuk diye oturmak buna denir kapak olmuş

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.