Şimdi Ara

Arm&Hammer Advanced Whitening Diş Macunu 14.90 tl (ücretsiz kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit= gratis'te indirim var , 25 ml hediyeli paketi 11.25'e geliyor

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/arm-hammer-advanced-whitening-beyazlatici-macu-196306851

migros konusunda bakarken farkettim, daha önce paradontax stoklamıştım, bu marka da iyiymiş ama migros'a gelmeyecek zannedersem, piyasadaki en uygunu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Kasım 2015; 14:36:31 >

• Fiyat iyi gibi ama satıcıya nasıl güvenebiliyorsunuz bu tip bir üründe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene gratiste %40 indirimindeyken çok daha uyguna almıştık, yine bu fiyattan satılıyodu. Acele etmeyln, haftasonunu bekleyin, gratis de mutlaka indirim yapacaktır.

• Rossmann da fiyat ne acaba? en son aldığımda 14.9 gibiydi sanıyorum.

• unnado sağolsun 3 tanesini 1 tl'ye almıştım.
  • Bunun amacı nedir icerik dogal mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl iyi mi bu macun gerçekten??
  • Neden bu macunu seçiyorsunuz beyler bilgilendirsenizde bizde ona göre alsak veya almasak? (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Neden bu macunu seçiyorsunuz beyler bilgilendirsenizde bizde ona göre alsak veya almasak? (:

İyi beyazlatıyor
  • İngiliz malı olanlar ı almayın aslı amerikan malı olanlar,her ikiside var bende kesinlikle amerika üretimi ürün bulun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczaneden en son 12 tl ye almıştım..baya oldu alalı..
    gayet başarılı bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

İngiliz malı olanlar ı almayın aslı amerikan malı olanlar,her ikiside var bende kesinlikle amerika üretimi ürün bulun

onu nasıl bulacaz hocam? şu gratis ve rossman'a bakayım bi, fark var mı diye
  • Bu ürünü kullanmanızı pek tavsiye etmem.

Birleşenleri içinde peeling etkisi yaratan, sert bir malzeme var. Bu malzeme normal diş macunundan daha fazla dişiniz üstündeki lekeleri yok ediyor. Ama bu yok ediş sadece lekelere yönelik değil. Diş minenizi de inceletiyor.

Ürünü kullanacaksanız haftada 1-2 defadan fazla kullanmamakta yarar var. Ben bir süre kullandım, dişler beyazlıyor ancak diş minesi zayıflıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

unnado sağolsun 3 tanesini 1 tl'ye almıştım.

Ben de unnado kampanyasindan baska urunlerin yaninda bu dis macununu almistim ama acikcasi hayal kirikligina ugradim. Tadi bildiginiz karbonat gibi. Sanki normal bir dis macunu ile degil de fircanin uzerine bir tutam karbonat koyup fircalamis gibi hissediyorsunuz kendinizi. İnanmayanlar denesin. Hem tadinin hem de performanslarinin ayni oldugunu goreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Bu ürünü kullanmanızı pek tavsiye etmem.

Birleşenleri içinde peeling etkisi yaratan, sert bir malzeme var. Bu malzeme normal diş macunundan daha fazla dişiniz üstündeki lekeleri yok ediyor. Ama bu yok ediş sadece lekelere yönelik değil. Diş minenizi de inceletiyor.

Ürünü kullanacaksanız haftada 1-2 defadan fazla kullanmamakta yarar var. Ben bir süre kullandım, dişler beyazlıyor ancak diş minesi zayıflıyor.

zaten en fazla 1 ay süre ile kullanın diyorlar, üzerinde yazıyor mu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

İngiliz malı olanlar ı almayın aslı amerikan malı olanlar,her ikiside var bende kesinlikle amerika üretimi ürün bulun

onu nasıl bulacaz hocam? şu gratis ve rossman'a bakayım bi, fark var mı diye

Ankara veya büyük illerde amerikan pazarı benzeri yerler var ya oralardan temin edebilirsin,amerikan malı olan ürün resmen karbonat kokuyor belli,ingiliz ürünü naneli diş macunu resmen,amaç sodanın ağartıcı etkisi değilmi,ben 170 gr olan amerikan malını 18 tl ye aldım 5 ay önce

• Sigara içenler için bire bir ama direk mucize beklenmemeli. Dış eti için paradontax orjinal yazani alın. Başka marka kovalamayin. Dış fircasida ucuz ve az fonksiyonlu olan olsun. Para tuzagi çoğu
    En az 40 saniye.
    Dış doktoru gibi atip tuttum :)) sadece tuketiciyim (yiyici)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • watsons ve rossman'da da aynı fiyat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.