Şimdi Ara

[SATILDI] Tertemiz MacBook Air M2 16 GB-Pil Döngü:33 Sağlık: %99 + 5 Ay Garanti 26.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Tertemiz MacBook Air M2 16 GB-Pil Döngü:33 Sağlık: %99 + 5 Ay Garanti 26.000 TL

FİYAT PAZARLIĞA KAPALIDIR

Çok az kullanılmış Macbook Air M2 bilgisayarımı satıyorum. Kozmetik olarak mükemmel seviyede ve 18 Eylül 2025 tarihine kadar garantilidir. Pil döngüsü 33 pil sağlığı ise %99dır. Normalde %100dü ama daha geçen gün %99a düşmüş, daha taze yani :). 16 GB ramli varyasyondur.

Kutusu, faturası ve kutu içeriğinin tamamı bulunmaktadır.

Herhangi çalışmayan bir aksamı yoktur, belirttiğim üzere sıfır gibi tertemiz ürün. Cihazın ikinci sahibiyim ve bu forumdan güvenilir bir kullanıcıdan almıştım. Neredeyse hiç kullanılmamış durumdaydı. Excel, word vb. hafif işlerde yoğun olmayacak şekilde kullandım. Proya geçtiğim için satıyorum.

[SATILDI] Tertemiz MacBook Air M2 16 GB-Pil Döngü:33 Sağlık: %99 + 5 Ay Garanti 26.000 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 26000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• selam, ssd kapasitesi nedir?

• FunctionDie kullanıcısına yanıt

Selamlar,, 256 gb.

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyat takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFERANS İÇİN DÜZENLEME
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.