Şimdi Ara

Arkdaşlar teknosa ile ilgili ehehehe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arife günü teknosaya gittim psp slim geldimi dedim adam o oyun bizde yok dedi hahahaha çıkarken gülmeye başladım ama katılıyorum gülmekden sizcee bu teknolojik yerlerde çalışan insanlar yeterince bu işden anlıyorlarmı????

• Sen yine çıkarken gülmüşsün. Ben adamın yüzüne bakarak Muahahaha derdim Bide Teknoloji ürünleri satış temsilciliği yapıyor
  • yok be nerdeeee
    geçen sene lg kg110 aldım
    kutunun üstünde polifonik melodi olduğu için nota işareti vardı
    şeklin altındada 40 poly diye yazıyor
    satıcı bana aynen şöyle dedi " aaaa bakın bunda radyoda varmış"
  • benim de başıma şöle bişey geldi ,
    kayseri de yurttaki oda için masa lambası alcaktım elektronik eşya bölümünde bi kıza sordum. Masa lambaları nerde ? dedim. O ne ki ? dedi bana masa lambası işte nası tarif ediyim ampul mü diyim dedim çıktım gittim. Kayserililer bilir Almer de oldu bu olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

benim de başıma şöle bişey geldi ,
    kayseri de yurttaki oda için masa lambası alcaktım elektronik eşya bölümünde bi kıza sordum. Masa lambaları nerde ? dedim. O ne ki ? dedi bana masa lambası işte nası tarif ediyim ampul mü diyim dedim çıktım gittim. Kayserililer bilir Almer de oldu bu olay

almerde demekmasanın üzerine konulan ampül deseydin:P

• hehe ben de keysmart a girdim 10-12 yaslarında bir çocuk vardı dedim 200 gb hdd ne kadar çocuk ani bi refleksle eliyle 2 işareti yaptı bagırarak 2 gb mi diye sordu beni bi gülme tuttu sonra ben iyice koptum dısarı cıktım durmasını beklıom arkadas içerde biraz düzeldim gibi içeri girdim arkadas 200 demiş zaten çocuk da aramış babasını mı neyse öğrenmiş arkadas ne kadar dedi çcouk da 120 dedi arkadaş da 120 ne olm dolar mı lira mı dedi bir baktık çocuk bi daha telefona sarıldı ben iyice koptum çocuğa boşver arama gerek yok demeye çalışıyodum çocuk masum gözlerle baktı telefonu kapattı ben oradan çıkarken hala kahkaha atıyordum ama kendimi kaybetmişim artık sonra da biraz üzüldüm çocuk için ama ne yapayım onu oraya koyanda hata

• bizde yazın yazlıkta arkadaşla markete girdik uzun parliament alacaz. ordaki velete dedik kaç para abi 4.300 mü ne dedi fiyatı tam hatırlamıyorumda. diz de 10 lira verdik. çocuk bize 3.700 verdi.

bakıyoz eee?

"abi 4.300 + 3.700 10 işte" dedi. biz orda yarılıoz veled bize bakıyo masum masum. say dedik bakalım kaç ediyo diye. saydı 3 kere hala 10 diyo. ordan artık babası mı amcası mı geldi, "çekil lan kenara sıpa" dedi. verdi parayı çıktık bu seferde dışarda yarılıoz bi baktık içerde adam da yarılıo çocukta bakıyo öyle. yazık heö şok oldu hem gururu incindi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

bizde yazın yazlıkta arkadaşla markete girdik uzun parliament alacaz. ordaki velete dedik kaç para abi 4.300 mü ne dedi fiyatı tam hatırlamıyorumda. diz de 10 lira verdik. çocuk bize 3.700 verdi.

bakıyoz eee?

"abi 4.300 + 3.700 10 işte" dedi. biz orda yarılıoz veled bize bakıyo masum masum. say dedik bakalım kaç ediyo diye. saydı 3 kere hala 10 diyo. ordan artık babası mı amcası mı geldi, "çekil lan kenara sıpa" dedi. verdi parayı çıktık bu seferde dışarda yarılıoz bi baktık içerde adam da yarılıo çocukta bakıyo öyle. yazık heö şok oldu hem gururu incindi.

• Bunlar ilginç şeyler işte sinema....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

bizde yazın yazlıkta arkadaşla markete girdik uzun parliament alacaz. ordaki velete dedik kaç para abi 4.300 mü ne dedi fiyatı tam hatırlamıyorumda. diz de 10 lira verdik. çocuk bize 3.700 verdi.

bakıyoz eee?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.