Şimdi Ara

Teknosa mı note pro 11 pişmanlığı lütfen fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun ekranı kırıldı acil telefona ihtiyacım vardı yakınımda Teknosaya gittim poco GT modelini beğenmiştim stokta yok dedi personel ve note proya yönlendirdi firmaya güvendiğim için 10.300 liralık çekimle telefonu aldım acelem olması ve firma güveniyle , neyse eve geldim fiyatlara bakayım dedim aynı telefon 8500 bandında müşteri temsilcisini aradım kayıt oluştururdum birşey yapamayız dediler,bu ayın 9 unda aldım telefonu fikirleriniz çok değerli teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 12 Ağustos 2022; 9:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok fevri davranıp acele etmişsiniz gibi geldi hocam. Zira elektronik bir ürün almadan önce etraflı bir araştırma yapılır diye düşünüyorum.

• İade edip paranızı geri alabilmekten başka fikir gelmiyor aklıma ama geri alırlar mı bilmem. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 12 Ağustos 2022; 18:16:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22yykadir kullanıcısına yanıt

aslında 100 yeri araştırıp öyle alırım her ürünü 42 yaşında ilk defa başıma böyle birşey geldi basiretimiz bağlandı diyelim ,

• Exfat E kullanıcısına yanıt

yok hocam cimer hakem heyetine yazdığım halde sonuç çıkmadı,Allaha havale ettim bende ,herkese ders olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.