Şimdi Ara

arkam sürekli ıslanıyor bu yüzden ilişkim yok dışarıya çıkmaya üşeniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
57.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllar sonra gelen edit: popo terlemesi diye google aramalarında bu konu ilk sayfada çıkıyor. siz de bunu okuyorsanız sizde de aynı sorun var ki buraya gelmişsiniz demektir. okudunuz ve ardından benim de terliyor diye bana mesaj attınız. ATMAYIN. yıllardır onlarca kişiden mesaj geldi ve gelmeye de devam ediyor. sorunu halletiniz mi diye merak ediyorsunuz. YOK HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ. HALA TERLİYOR. Boşuna bana özel mesaj atmayın lütfen. bir ilacı yok. kilodan kıldan da değil. bi nebze kilo kıl etkiler de ne kilolu ne kıllı insanlar var onlarda böyle bir sorun yok. hala sosyal yaşantımı normal olarak yaşayamıyorum. bir yerde uzun süre oturamıyorum. kalkıp da sinemaya arkam terliyor diye gidemiyorum. yaptığım dikkat ettiğim çözümler, siyah giyinmek. pantolon siyah lacivert koyu pantolonlar, şort siyah, eşofman siyah. ve uzun süreli oturmalar yapmıyorum. misafirlikte olur arkadaşlarla kafede olur vs. 30 dk - 1 saat içinde ortamdan ayrılmak zorunda kalıyorum. bende durum böyle. şimdi çalıştığım iş rahat part time tarzı oturma vs derdi yok da, işten mecburi olarka ayrılma durumu mevcut. şimdi yeni iş bulduğumda ne olacak diye düşünüyorum. hani iş bulmadan önce hangi işte çalışırsam popomun ter mevzusu olmaz diye önce onu düşünüyorum. falan filan işte. 3.5 yıl sonra konuya güncel bir edit girmek istedim.

aga 11 senedir forumdayım şu başlığı açmaya her seferinde üşendim biliyo musunuz. yazsam da hiç birinizin çözüm bulamayacağını da biliyorum. ya yemin ederim artık bıktım yaa. yoruyo beni gerçekten.. aga sağlığıma hiç bir zararı yok ama pskolojiyi acaip bozuyo yaa. bu popo terlemesi yüzünden ortama girmiyorum yemin ederim. kız bile tavlamıyorum.

beyler kaç senedir bitmek bilmedi benim bu popo terlemesi. bu popo terlemesi bazılarında hastalık oluyor, mantarı olan var, koku yapanı var, kilosu çok olanın terlemesi var, popo bölgesinde kılları çok olupda terleyeni var, yazın terleyeni var vs vs.

ben ne kiloluyum, ne çok kılım var, ne koku yapıyor bunlardan hiç birisi yok bende. ama terleme var işte. yaz, kış dinlemeden terleme var. sıcaktır diye terliyo sanmayın, soğuktada terleme oluyor. okul zamanında, dersane zamanında, işe gittim çalıştığım zamanda, bi mekena gidip oturduğumda, evde şu an olduğu gibi bilgisayar başında oturduğumda, sürekli popom terliyor, bu terleme kiloda vuruyor, oradan şu an üzerimde bulunan eşofmana vuruyor. popomu aynaya döndüğümde net bir şekilde ıslaklığı görebiliyorum. bu ıslaklık dışarıya çıktığım zaman üzerime giyiğim pantolona da vuruyor.

arkadaşlarla bi yere gidiyorum. kafeye vs. oturuyoruz. kalkıcaz diyelim, hep ben en son kalkmaya çalışırım, bazı zamanlarda en son kalkacak bir durumum olmuyo herkesin geçebilmesi için ilk benim kalkmam lazım, kalkıyorum, 2 adım atıyorum hemen herkes popomdaki ıslaklığı farkedip dalga geçmeye başlıyor, altına mı sıçtın lan naptın falan. bir de sesli sesli böyle bağırarak konuşuyolar, iyice rencide oluyorum, ondan sonra duvarlara yakın yerlerde sürte sürte popomu döne döne 360 derece döne döne tur atıyorum daha fazla kişi görmesin diye. hele bu eşofman giyip dışarı çıktığımda berbat yaa. açık renk pantolon giyemiyorum, koyu renk pantolonlardan giyiyorum ki ıslaklık çok fazla belli olmuyor bu sayede..

denemeler yaptım,

bir süre çift kilot giyerek devam ettim bakalım nasıl olcak diye, bir fark yok. ıslaklık ilk kiloda vuruyor, ondan sonra ikinci kiloda vuruyor, sonra yine eşofmana pantolona vs vuruyor. bu olmadı.

bir süre kilodu giymeden önce popomun arasına peçete yerleştirdim, ilk tuvalet kağıdı denedim baya katlı bir tuvalet kağıdı, malesef olmadı, ıslaklık yine ilk tuvalet kağıdına vurdu, sonra donuma, sonra pantolona eşofmana vs, ayrıca tuvalet kağıdı popo arasında baya parçalanıyo temizlemek zorunda falan kalıyosun peçeteler oluyo popoda..

tuvalet kağıdı popo ıslaklığında parçalandığı için, büyük rulo peçeteler var, selpak falan, büyük böyle tuvalet kağıdının iki katı tarzında, hatırladınız değil mi. işte onu popoma koymayı denedim, o en azından tuvalet kağıdından iyi çıktı, popoda çok uzun süre kalmadıkça parçalanma olmuyodu, 6-7 saati falan aştığında yavaş yavaş parçalanmaya başlıyodu ve ıslaklıkta kiloda rahatça geçmeye başlıyodu, bu rulo peçetelerde ıslaklık biraz zor geçiyodu ilk saatlerde.. bu hoşuma gitmişti. artık arkadaşlarla kafeye buluşmaya gittiğimde, zaten en fazla 1-2-3 saat takılırız, çıkmadan popoma 2-3 kattan oluşan rulo peçeteyi koyup, giyinip çıkıyordum. ıslaklık peçeteyi zor aştığı için kiloda vurması zaman alıyodu, böylece artık ortamlardan yara almadan ayrılıyordum. ama yine de ıslaklık oluyodu işte..

bu denemelerden sonra, iki çift kilot ve her kilodu giymeden öncede popoya rulo peçete yerleştirdim. yani popoya peçete sıkıştır, kilodu giy, o kilodun arasına peçete koy, sonra 2. son kilodu giy. ondan sonra üzerine pantolon eşofman neyse giy...

bu yarattığım efsane on numara oldu. 10-15 saate kadar hiç pantolona eşofmana sızma yok. artık önemli bir yere gittiğimde bu şekilde giyinip çıkıyordum.. ama her gün her gün peçete dayanmıyordu, kilot dayanmıyordu. evde sürekli bir peçete canavarı vardı, millet diyor bu peçeteler nasıl bitiyor.. gece alemlere çok akarım, o kadar mekana girip çıkıyorum, bi gün birinden kız ayarlayıp da çıkamadım, çünkü eve geçtiğimizde kilodu soy, peçete çıksın, bi kilot daha çıksın bi peçete daha çıksın, ulan noluyo der insan. cinsel hayatım mahvoldu anasını satiyim. arkadaş kız ayarlıyo, yaa ben boşver çekiyorum, sırf bu ıslaklık yüzünden. düşünün ya işte çok kötü bişey. pskolojiyi etkiliyo.

doktora da gitmedim, aileme de anlatmadım, çok önceden okul dersane zamanında söyledim, pek fazla iplemediler, daha sonra da bişey demedim, üzerinden kaç seneler geçti hala olay bende devam ediyor.
    internette araştırdım, aşırı terleme, hiperhidroz , hiperhidrozis adında benim başımdaki olaya benzer bir hastalık var.

genellikle ergenlik döneminde başlayan ve hayat boyu süren aşırı terleme (hiperhidrozis), insanların %1'inde görülen bir rahatsızlık. bir kaç özel neden dışında aşırı terlemenin nedeni tam olarak bilinmemektedir. geçici bir durum değildir, aralıklı veya devamlı olabilir diyor, sinirlenme ve kaygı terlemeyi arttırır diyor.. http://hastane.akdeniz.edu.tr/asiri-terleme-hiperhidrozis- bu bendeki olay heralde.. tıpında buna müdahelesi yok. tedavi olarak, aşırı terleme normalde sağlığıa zarar vermeyen bir hastalıktır diyor, doğru.. ancak kişilerin sosyal yaşantısını, öğrenimini, iş hayatını, pskolojik durumunu etkiliyorsa tedavi edilmelidir diyor. sürekli etkiliyor ama nereye gitcem nası yapcam etcem hastaneleri de hiç sevmem.

özet: başıma gelen bir hastalıktan bahsettim. okumasanızda bişey kaybetmezsiniz beyler. ben sadece 11 senedir foruma açamadığım başlığı bugün açtım, biraz kimseye açmadığım içimi döktüm. okumasanızda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 4 Ağustos 2017; 16:17:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kalça Bölgesinde Aşırı Terleme

Kalça bölgesinde aşırı terleme, günlük hayatı önemli ölçüde etkileyebilen yaygın bir durumdur. Bu durum, külot terlemesi, poponun veya gotun çok terlemesi gibi farklı şekillerde kendini gösterebilir.

Nedenleri:

• Genetik yatkınlık
    • Hormonal dengesizlikler
    • Aşırı kilolu veya obezite
    • Bazı ilaçlar
    • Stres veya kaygı

Etkileri:

• Rahatsızlık ve utanç hissi
    • Sosyal aktivitelerden kaçınma
    • Uyku sorunları
    • Cilt tahrişi
    • Mantar enfeksiyonları

Tedavi Seçenekleri:

• Antiperspiranlar: Kalça bölgesine sürülen güçlü ter önleyiciler.
    • Botoks enjeksiyonları: Ter bezlerini geçici olarak bloke ederek terlemeyi azaltır.
    • İlaçlar: Bazı ilaçlar terlemenin kontrolüne yardımcı olabilir.
    • Cerrahi: Ciddi durumlarda, aşırı terleyen ter bezlerini çıkarmak için cerrahi müdahale gerekebilir.

Öz Bakım İpuçları:

• Pamuklu veya nefes alabilen kumaşlardan yapılmış iç çamaşırları giyin.
    • Düzenli olarak duş alın ve kalça bölgesini iyice kurulayın.
    • Ter emici pedler kullanarak terlemenin etkilerini azaltın.
    • Stres yönetimi tekniklerini uygulayın.

Ne Zaman Doktora Görünmelisiniz:

Kalça bölgesinde aşırı terlemenin sosyal hayatınızı veya günlük aktivitelerinizi olumsuz etkilemesi durumunda, tıbbi yardım almanız önerilir. Altta yatan bir sağlık durumunu ekarte etmek ve uygun tedavi seçeneklerini belirlemek için bir doktora görünmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Okumadım.
  • yani görünüşü rahatsız edici doğru, ama ne bileyim dostum haline sukret hiç değilse kan gelmiyor. terden ne olacak kicim terliyor de gec insanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi doktora gorun yapicak baska bir sey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun tamamen sende hocam. Aileye küçükken söyledim iplemediler diyorsun tahminim 18 yaşindan büyüksündür neden hala hastaneye gitmedin ? Önemli olan hastaligina bir çözüm bulmasi sevip sevmemen degil.

• Ter bezleri alınamaz mı acaba? Ama bu da terini başka yerlere aktarır. Yani en iyisi bi doktora görün

• geçmiş olsun hocam o arkadaşların dalga geçiyorsa arkadaşlığını kes bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • once ciddi bi sekilde ailene soylemelisin sonrasina ise doktora kesin gitmelisin saklayarak cozum bulman zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teskilati mahsusa -- 21 Şubat 2014; 9:27:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Laurie

Ter bezleri alınamaz mı acaba? Ama bu da terini başka yerlere aktarır. Yani en iyisi bi doktora görün
    Sorun doktorluk dostum. Takma diyeceğim ama takılmayacak gibi değil.
  • geçmiş olsun hocam.bi doktora görün en azından ilerde keşke demezsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

geçmiş olsun hocam.bi doktora görün en azından ilerde keşke demezsiz
    geçmiş olsun dostum, bende cok terlemeye başladım bu aralar ama heryerimden terliyorum senin gibi değil
  • Kardeşim sorununa baksana hayatını alt ust etmiş hala doktora gitmiyorsun .

Bir sürü Bolum bir sürü doktor var onlar bizim icin oradalar sen utan ben utan ne olacak ? Hep evde mi oturacaksın evde bile terliyormus . Annen falan kirlileri yikarken anlamıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

geçmiş olsun dostum, bende cok terlemeye başladım bu aralar ama heryerimden terliyorum senin gibi değil

Alıntıları Göster
    Molped deneyeydin sızma yapmaz.
    Okudum ağa hakketten garip çaresi falan yok demişsin ama ter bezlerini alınca hiç bi sıkıntı kalmaz arkadaşım aldırdı yeni.
    Hem yeni bi yöntem çıkmış lazerle sadece terleyen bölgeye bi krem sonra lazer ile işlem yapılıyor 9-10 ay hiç bir sıkıntı olmuyor dene bence uğraşılmaz hergün öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kardeşim sorununa baksana hayatını alt ust etmiş hala doktora gitmiyorsun .

Bir sürü Bolum bir sürü doktor var onlar bizim icin oradalar sen utan ben utan ne olacak ? Hep evde mi oturacaksın evde bile terliyormus . Annen falan kirlileri yikarken anlamıyor mu ?
    benim yaptıgımı yap hep siyah giy np
  • Tutar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkub007

Tutar bence
    don't feed the trolls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkub007

Tutar bence
    Cildiye seni bekler dostum. İyi bir doktora git sorununa illa ki bir çözüm bulunur. Ve utanma her derdini anlat doktora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

benim yaptıgımı yap hep siyah giy np

Alıntıları Göster
    bi arkadaş kıl dökücü kullanıyordu ondan sonra kopek gibi terlesede popo terleme yapmıyordu. kıl ter yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Cildiye seni bekler dostum. İyi bir doktora git sorununa illa ki bir çözüm bulunur. Ve utanma her derdini anlat doktora.

Alıntıları Göster
    özet var mı?
  • motor calişiyor .basur var sende

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.