Şimdi Ara

arkam sürekli ıslanıyor bu yüzden ilişkim yok dışarıya çıkmaya üşeniyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
4
Favori
57.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pet kullanmayı dene birde bu arada geçmiş olsun bir doktora görünmende fayda var
  • Ped insanı bir yerden sonra yumusaklastirir ayrıca adam cinsel ilişkiye girerken partneri pedi görünce ne yapicak son olarak o pedin düştüğünü islanarak düştüğünü düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde elim ayağım ve koltuk altım terliyor böyle okulda bir şey yazarken elimin altına mendil koyuyorum ki kağıt ıslanmasın öyle yani ancak tedavisi var ameliyat ile iyi araştır derim doktora görün
  • bence efsane olur
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Ped denedin mi hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerden olması lazımmış, kahkaha atarak okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bez bağla.

• Hocam hala varsa prima bebek bezi önerebilirim

• geçmiş olsun, kışın uzun mont giyerek halledebilirsin de yazın sorun, zayıflarsan belki sorun aza inebilir, streç felan sar yani en azından o bölge terlese bile aşağı kadar akar gider paçadan çıkar onuda rahatça silebilirsin. yani doktorluk birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta mantar felan yok.
  • Pudra dene birazda ama doktora git, internetten al randevunu doktorunu sec git

• Hava sıca 30 derece falan , konser vardı altımfada şort ama bez şort yani kumaş.

Sıra beklerken oturdum ve kaltığımda götüm ve arka bacaklarım ıp ıslak oldu , böyle terleme yoktur.Tüm gün boyunca promosyon tshörtü belime bağlayıp gezdim.

Hala terler , o yüzden sıcak havalarda eşortman veya kot yada kalın keten siyah pantalon.

Gri ve kırmızı renklerinden uzaktır.

Ehliyet sınavında çift boxer giymiştim ölüm gibi bişeydi...böyle hata yapma.

Koltuk altı terlemeside sorun tereson alıcam.

• siyah pantolon giy
  • kalktı
  • Isı makaraya vuranlar Allah sizin başınıza da verir inşallah ..Oturdugunuzda inşallah acaba gotum terledimi koltuk altı terledimi diye dusunursunuz.Ameliyat kesin çözüm ancak klipsiz olan i tercih edin veya botox

• açık renkli pantolonlar giyme, en iyisi doktora git.
  • Bende de terleme oluyor. Yolda yürürken,sıra beklerken vb. durumlarda terliyorum.Bazen de koku oluyor. Ter emen boxer aradım çeşitli marka denedim ama yine de çözüm olmadı. Çin den bile getirttirdim boxer.Benim bulduğum çözümler;
    her gün sabah ilk işim duş almak oluyor ve iyicene kurulanıyorum. İlaçlı pudra kullanıyorum ama bu çözümler yarım saat yada en fazla bir saat kadar etkili oluyor. Buna çözüm bulup haber verirse çok sevap işler. Ter emen boxer varsa bildiğiniz haber verirse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli1994 -- 15 Nisan 2017; 11:51:1 >
  • Bence bi doktora görün , illaki senin durumunda olan insanlar var ve aralarından birisi daha pratik bir çözüm bulmuş olabilir onlarla iletişime geçebilirsin belki . Psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalış çünkü sen stres yaptıkça terlemen artar. İllaki bir çözümü vardır belki ilaç krem falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bykclk

Bence bi doktora görün , illaki senin durumunda olan insanlar var ve aralarından birisi daha pratik bir çözüm bulmuş olabilir onlarla iletişime geçebilirsin belki . Psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalış çünkü sen stres yaptıkça terlemen artar. İllaki bir çözümü vardır belki ilaç krem falan

Hocam stressiz bir hayatım yok maalesef. Terleyince insan ister istemez aklına geliyor terlediği ve daha çok terliyorum. Evde otururken meditasyon yapabilirsin belki ama dışarıda olduğum zaman kendimi nasıl rahatlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeli1994 -- 15 Nisan 2017; 16:54:12 >
  • gardaşşş bende majör depresyon var sıkıntıdan nerdeyse intihar edecem seninki sorun mu hastalık mı?Başlatma popona terlesin önemli bi sorun degil
  • egeli1994 E kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşün sana stres yaptıran kalabalığı ömrün boyunca bir daha göremeyeceksin belki de... Yani onları umursamayabilirsin. Senin sürekli etrafında olanlarsa zaten senin dostlarındır onların yanında stres yapmaman gerekir çünkü dostların halinden anlar muhakkak. Yani diyeceğim o ki hayat senin hayatın etrafındaki insanların , senin elinde olmayan sorunların yüzünden seni rahatsız etmesine izin vermemelisin bunuda onları umursamayarak yapabilisin. Sen iyi birisin bu kadar kafana takma bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bykclk -- 15 Nisan 2017; 17:41:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.