Şimdi Ara

arkam sürekli ıslanıyor bu yüzden ilişkim yok dışarıya çıkmaya üşeniyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
4
Favori
57.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun doktora gitmek tek çözümün ama birde roll-on deneyebilirsin sahsen koltukaltlarım deli gibi terliyordu rexona men sport roll on aldım koltuk altları gram terlemiyor sanırım ter bezlerini kapatıyor ama bunun zararlı oldugunu bilmen lazım kilolu insanlar için özellikle ama geçici bir çözüm yapabilir sana doktor tedavisi öncesine kadarhttp://msn.lockeroom.com.my/wp-content/uploads/2012/06/Rexona-Men-Roll-On-Sport.jpg buda resmi bakabilirsin
  • Hepsini okumadim ama bende de el terlemesi var cok sikinti oluyor .

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    Ayni dert bendede var ama ben sadece spor yaptigimda terlio popom :D gecenlerde yine basket oynadik arkadaslarla sonra yere oturmustum bi kalktim yerde butun popomun izi :D cidden kotu bisey

• Benim bi arkadaş vardi mesela sürekli altına kaçırırdı ya da babam hemeroit sürekli kan gelir en iyi özel hastanede ameliyat olmasina rağmen.

Bence sorun bulunmazsa sükret haline.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldaysan su sorununu çözüver sna zahmet bak yaza kuruyacak oralar millet kırılacak susuzluktan.
  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Sıkıntılı bir durum.

Senin iyontoforez isimli bir cihaza ihtiyacın var. Piyasada bulabileceğin gibi, profiline baktığımda kendine amfi yapacak bilgiye sahip birisin. Bu cihazı da rahatlıkla yapabilirsin bence

http://www.xprodoksit.com/yazi/iyontoforez-cihazinizi-kendiniz-yapin

Bu arada @Badrule senin cinsin nedir?
  • Bak burada aynı dertten muzdarip birinin bizzat yaptığı bir düzenek. Basit ama etkili olduktan sonra problem yok.

http://iyontoforezcihazi.blogspot.com.tr/2012/04/iyontoforez-cihazi-yapimi-ve-kullanimi.html
  • geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

motor calişiyor .basur var sende

basurdan kaynaklı bence de +1 doktora git amelelik yapma
  • Git önce bir doktora belki basit birşeydir kurtulmuş olursun

• Yalnız farklı hastalıklardan dolayı olabilir. Mutlaka gidin doktora.
  • Nedenini doktor söyleyebilir tabiki.
    Eşimin koltuk altları çok terliyor neredeyse beline kadar geliyor ıslaklık. Araştırdı etti koltuk altı ter bezlerine operasyon ile klips takılıyormuş kalıcı çözüm olarak. Ya da botoks yapılabiliyormuş ancak etkisi 6 ay civarı falan sürüyormuş sanırım.
    Tabi sizin bahsettiğiniz bölgede bu işlemler yapılabilir mi öğrenmek için profesyonel bir yardım almanız gerekli.
  • Şaka yapıyorsan komik değil öncelikle söyleyeyim.

Çözüme gelince de , yıl 2014 , doktora git bunun mutlaka bir çözümü vardır
  • arkana kalın bişeyler verebilirim
  • Haline şükret vicdansız, benim ellerim terlemeyi başlayınca ayakların terler , koltuk altlarim yerler , popom yerler işde bu hiperhidrozdur öyle az terleme değil 20cm 2 islaniyor koltuk altı popo enine 4 boyuna 15 cm felan..Sicakla soğukla ilgisi yok aynen o yüzden sıcaklarda mont giyiyorum terleme çıkmasın diye busefer daha çok terliyorum.Leş gibide kokuyor hele popo öfff.Neyse popo terleşmesine çözüm yok napcan popina elektrik mj vercen yada ameliyatmı olcan neyse koltuk altı ve eller için sizde driclor oneriyorum 20ml 32 TL fiyatı var terlemeyi kesinlikle 0 yapıyor istersen uaz ayında montla çalış popoda denemedim ama denicem .. İşe yarar ise söylerim.fakat tam olarak popo değilde malum deliğin oralar terliyor birde iki civit ile delik arası .Allah sabır versin kardeşim sakin ha klipsli ameliyat olma reflex terlemeye sebep olur tüm vücut terlerin denizden çıkmış gibi gezersin

• Okuyacak işsizler konuya bekleniyor. Bu arada teri belli etmeyecek. Şeyler giy

• Vay anasini ben popodaki killari kesmedigim halde 1 milim ter yok cok ilginc bir durum

• Dediğim gibi %1 lık kısım biziz hiperhidroz ben koltuk altı terlememi atlattım driclorla sira ellerimde sonra popo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.