Şimdi Ara

Arkadaşsız Kaldım:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
7.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size bu büyük sorunumu anlatmak istiyorum.ben bu sene liseye başladım.gittiğim lise anadolu lisesi.bundan dolayı ilköğertimdeki arkadaşlarla farklı liselerdeyiz.lisede arkadaşlarım var ama,ne bileyim böyle dost derecesinde yok.ilköğretimdeki arkadaşlarımla da konuşuyorum,ama onlarda sudan sebeplerle beni geri çeviriyolar.diyorum sinemaya gidelim yok olmaz param yok,gelin haftasonu bizde pes oynarız yok olmaz biz haftasonu bi eyre gidiyoruz.hep bahane yani.kendimi çok yalnız hissediyorum.eğer böyle giderse asosyalin teki olacağım

• Üzülerek söylüyorum ki ilk sene dostların olmayacak.
    Lise farklılıklar dünyasıdır. Eski okulun gelecek her daim aklına.
    Ama ikinci sene düzelebilirsin, sadece rahat ol...
    Bölümünü seçince kendine göre bir dost bulabilirsin.
    Benim lise hayatımın ilk yılı kâbus gibiydi. Şimdi de o kadar mükemmel değil fakat 1 2 tane dostum var.
  • lisede gözüne kestirdiğin elemanlar varsa kafa dengi onlarla kaynaşmaya bak. kaynaşmak benim söylediğim kadar kolay olmayabilir ama bi yolunu bulacan artık.

çünkü sınıfları her sene karıştırıyorlar şimdi lise 1 deyim, seneye karıştırcaklar, sonra yine yine...

Orjinalden alıntı: EredLithui

Üzülerek söylüyorum ki ilk sene dostların olmayacak.
    Lise farklılıklar dünyasıdır. Eski okulun gelecek her daim aklına.
    Ama ikinci sene düzelebilirsin, sadece rahat ol...
    Bölümünü seçince kendine göre bir dost bulabilirsin.
    Benim lise hayatımın ilk yılı kâbus gibiydi. Şimdi de o kadar mükemmel değil fakat 1 2 tane dostum var.

inşallah dediğin gibi olur.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takma kafana illaki bulursun Keşke benimde bunun gibi dertlerim olsa

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • 2 ayda dostunun olmaması gayet normal, acele etme
    ama 2. nesil ne olduysa cok bozuk cıktı benim parama ve gücüme taptılar ortamı bulupta bana ihtiyacları kalmayaınca bastılar tekmeyi;
    Emin ol bir kız icin , bir not icin, para icin en yakın arkadaslarından dahil bir kazık yiyiceksin.
    Takmıyacaksın bu sene sınıfa pek fazla uğramam dersler dısında
    her zaman 12 lerle takılırım ve her zaman yanımda olmuslardır ama son sene ne yapıcam bilmiyorum.
    Herhalde ÖSS Moduna girip dünyevi zevklerden vazgecicem
    Savaş ve er meydanı bize mezar olmalı.
    H. Nihal ATSIZ

• _____________________________
    uhb-irdb-izdb
  • Moralini bozmak istemem, okul hayatının en berbat bi dönemi varsa o da lise 1 dir.
    İlkokulun kek konuları olmadığı için notlar direk alaşağı olur heleki bu anadolu lisesiyse bu /2 lenir.
    Notların düşüklüğü yetmiyormuş gibi kimse kimseyi tanımadığı için arkadaş bulunmaz dolayısıyla kopya organizasyonu olmaz.
    Anadolu liselerinde herkezde kendini bi mok sanma potansiyeli vardır(kendimden biliyorum).
    şu seneyi atlat, bölümünü seç belki arkadaş bulursun.

• Lİse 1 'De okula ilk girdiğin zaman herkez sana gıcık ve kişiliksiz gibi görünür.
    İlk 2 hafta böyle geçtikten sonra yavaş yavaş normale dönmeye başlarsın.
    Bazı insanların gerçekten kişiliksiz olduğunu anlarsın.
    Bazıları sana daha yakın gelir.
    Ve o yakın gelenlerle yavaş yavaş kaynaşırsın.
    Nazaran bana çok farklı oldu.
    Okulun ilk günü sınıfın yarısıyla kanka olduk.1 ay sonra ''ben senin ciğerini bilirim'' olaylarına girdik.
    Şimdi Lise 2 'Yim ve okul gayet monoton ve normal geliyor.

Bırak dostun falan olmasın. ama çok fazla arkadaşın olsan.Yakın olsun olmasın farketmez.Arkadaşın çok olsun,dostun olmasın.Nedenine gelince,dost kusursuz olmalıldır.Lisede kusursuz arkadaş bulamazsın.Lisede herkes kendi havasında,çıkarcı oluyor.Ama yine de çok yakın arkadaşların olsun.Ne bileyim böyle öğle aralarında beraber vakit geçirebileceğin veya yemeğini yiyebileceğin.

Yani ben yaşadığım için söylüyorum,dostun olarak gördüğün biri hoşuna gitmeyen şeyler yaptığında(her şey olabilir) inanılmaz koyuyor...
    Origin İD:salvo55
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Moralini bozmak istemem, okul hayatının en berbat bi dönemi varsa o da lise 1 dir.
    İlkokulun kek konuları olmadığı için notlar direk alaşağı olur heleki bu anadolu lisesiyse bu /2 lenir.
    Notların düşüklüğü yetmiyormuş gibi kimse kimseyi tanımadığı için arkadaş bulunmaz dolayısıyla kopya organizasyonu olmaz.
    Anadolu liselerinde herkezde kendini bi mok sanma potansiyeli vardır(kendimden biliyorum).
    şu seneyi atlat, bölümünü seç belki arkadaş bulursun.

Yemin ederim aynı beni anlatıyor.Lisenin türüne kadar hem de anasını satayım

birçoğu önceden tanışıyormuş, hatta eski sınıf arkadaşları bile var ama hiç zorluk çekmedim gayet samimiyiz
    Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem,
    İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam,
    Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam,
    Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam,
    Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam...
  • lisedeki arkadaşlarınız lise 4 e gelince zaten asosyal olacaklar
    öss ve gelecek kaygıları dersane vb
    üniversite mezunuyum
    üniversite arkadaşlarımla görüşüyorum ancak lise arkadaşlarımın hiçbiri ile görüşemiyorum
    (ilkokuldan bir arkadaşım ile görüşüyorum-amcamın oğlu )
    rahat ol
    kendin gibi davran mutlaka bir kaç arkadaşın olur en azından okuka giderken veya dersanaye giderken
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.