< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy CharLes -- 18 Kasım 2024; 15:42:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DONANIM ARŞİVİ ABDULLAH HACIGÜL SAYGISIZLIĞI
1 Mobil
-
-
olm bir klavyede ilk olarak polling rate sonrasında dayanıklılığa bakılır. switch falan bunlar zevke göre seçilir.
1000 hz polling rate + dayanıklılığı iyi olduğu sürece her markayı kullanırım ben. 1k üstü plasebo etkisi olur. f75 dediğin klavyeye baktım, klavyenin özellikleri iyi ama bildiğin plastik yani terli bir el ve sıcak nemli odada 1 yılda dökülmeye başlayacak. bende corsair vardı mesela, metaldi (alüminyum olabilir) switchlerde plastik değildi yani yıllarca götürdü. tabii yanlışlıkla bozdum klavyeyi
tabii gamepower çöptür, mesela f75 de 1000 hz polling rate var, latency düşük. gamepowerde 500 rate bile olmayabilir tahminimce
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57.
-
Kral zaten biz aulayı mükemmel ömür boyu gidecek kaliteli klavye demiyoruz ki bu fiyata rakibi yok diyoruz adam bize fason ürettiren gamepowere laf söyletmiyor 3k lık ürünle 10k lık ürün kıyaslıyorsun diyor ilk dediklerine bakıyorsun aulayla gamepower kıyaslıyor :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna ve arkasındaki torpili sıpalarına cevap verirsen bamlanırsın
Kendisi her türlü ****liği yapar kendisini banlamaz ben buna şahit oldum başkası aynı hareketi yapsa abbullah Hacıgülün şerefi ortaya çıkar
Böyle reklamla kendi çıkarının peşinde koşan insanların sitesine artık girmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Ocak 2026; 13:13:47 >_____________________________ Kim Adaletsiz Davranışta Taraflı Tutum Gösteriyorsa O İnsan Değildir -
Bu terbiye yoksunu üslupla konuşan gereksiz elemanı yönetici yapmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Donanımhaber varken donanımarşivinde takılınır mı?
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
Bir klavye markasını niye avukatı gibi savunuyorsunuz? İşiniz mi yok? Marka iyi veya kötü seni ne ilgilendirir beni ne ilgilendirir, bunun tartışılması bile saçma. Türklerden başka böyle marka savunucu başka millet yok.
_____________________________ -
Ben markayı savunmadım ki. Gamepower markasının ne kadar kötü olduğunu bahsettiğim klavyenin daha iyi olduğunu savundum ama kendisi reklam aldığı için savundu. İnsanlar soruyor ne iyi ne değil diye bizde bildiğimiz tecrübe ettiğimiz şeyleri forumda paylaşıyoruz. Forumlarda zaten bu yüzden var.
Bide konunun üstünden yıl geçti şimdi niye bu kadar patladı :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt