Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım türk telekom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bundan 1 hafta önce türknete başvuru yaptım ancak 1 gün sonra iptal talebinde bulundum iptal için siz arayacağız falan dediler bekliyorum hala hat babamın üstüne ancak ben kendi adıma sıfırdan açtırınca ev telefonu değişiyormuş bu sebepten numara değişmesin aynı kalsın diye bende iptal ettim fakat türknet bana mesajlar atıp durdu aktivasyon tamamlandı falan belgelerinizi bekliyoruz falan. Bende hemen müşteri hizmetlerini aradım ve mesaj falan geliyor dedim dediler iptal talebiniz var aldırış etmeyin dediler neyse bugünde türkneti online işlem merkezine girdim amacım iptal talebi hakkında bilgi almak neyse bana yeni numara vermişler orada yazıyor şimdi kafamı karıştıran şu ben şuan türk telekom kullanıyorum ve hat babamın üstüne ancak şuan telefonla kimseyi arayamıyorum çevir sesi yok dışardan kimse beni arayamıyor, internet yok dsl yanmıyor şimdi kafama takılan şu internetim acaba türknetemi geçti ve belgelerimimi bekliyor ama ben iptal talebi yaptığım halde hem eski numaram uçtu hemde internetsizmi kaldım çok kafam karıştı türk telekomu aradığımda hat aktif diyor arama yapabilirsiniz diyor internette aktif diyor kullanın diyor ama türkneti aradığımda numaranız bizde diyor kafayı yicem belgeleri yollamadan numaram nasıl değişebilir nasıl aktif edebilirler. Bir yardim edin arkadaşlar valla kafam karıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Olay karışık ama şu konuda gönlünüz rahat olsun Türk Telekom iptal edilen sabit telefon numaralarını 2 yıl olması lazım 2 yıl süre ile kimseye vermiyir tekrar abone olursanız eski numaranızı kullanabilin diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekomu aradığımda abonesiniz zaten diyor herşey bizde diyor kafama takılan o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaram hala aktif yani iptal falan olmamış ama kimseyi arayamıyorum bunun türk net ile alakası varmıdır sonuçta aktivasyon falan yapmışlar. Kafamı karıştırdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dordi11 -- 22 Mayıs 2017; 23:28:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dordi11

    Türk telekomu aradığımda abonesiniz zaten diyor herşey bizde diyor kafama takılan o

    tlf arızayı arayın gelip yapsınlar, sanırım numaraları 121 olacak,

    tt ev tlf online işlem merkezi diyebilirsin, giriş yapıup üyeliğiniz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz,

    https://ett.turktelekom.com.tr/bohm-login.jsp

    geçmiş olsun
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Siz sıfırdan başvuru yaptığınız için turknet yeni numara tahsis ediyor, aktivasyon aşamasında mevcut hattınızı söküp yeni hattı takmışlar, ona da sinyal vermemişler. Sıkıntı buradan kaynaklanıyor. Eski aboneliğiniz iptal ettirmediğiniz veya numara taşıma yaptırmadığınız sürece devam eder. 121'den tt numaranız için arıza kaydı bırakın, eski hattınızı bağlasınlar. Sonra hat sahibinin bilgileriyle, mevcut sabit telefon numaranızı girerek turknet'e başvurabilirsiniz. İki nüsha numara taşıma formunu imzalamayı unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 23 Mayıs 2017; 15:13:2 >
  • arkadaşlar gelişme yaşandı Şimdi eski telefon numaram aktif şuan internetim ve telefonum var ve eski numaram çalışıyor şuan ve türk netin bana yeni verdiği numarayı arayayım dedim cep telefonumda çalıyor ama açan yok galiba oda bağlandı ama sadece çalıyor ama muhtamelen iptal olacak şuan herşey normal eski numaram aktif ve internette aktif türknette bir kaç güne kapanır muhtemelen.
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Aradığınızda çalması normal çünkü aktif, açan olmaması da normal çünkü bağlı değil
  • bağlantı yapılmadığı sürece problem yok değilmi şuan gayet rahat kullanıyorum isteğimde buydu zaten değişmez artık değilmi ?
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Fatura işlemesi dışında problem yok Ama siz evrakları göndermediğiniz için yasal olarak ücret alamazlar. Yine de arayıp sorun.
  • valla çok yardımcı oldunuz ya arayıp sordum iptal talebiniz var dediler zaten fatura falan işlemezmiş zaten evrak falanda yollamadım adam dedi zaten evrak yollamasanız bile dedi 30 gün içinde kapatılır dedi ben talebi yaptım zaten telefon bekliyorum onay için demekki anladımki türk telekomda bir problem var daha temin saha ekipleri geldi ve evimin karşısında bulunan dolabı açıp bişeyler yaptılar ve şuan aktif. hem internet kullanıyorum hem telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dordi11 -- 23 Mayıs 2017; 15:28:34 >
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Siz yine de e-devletten borç var mı yok mu arada kontrol edin.
  • bi tek turkcell cep telefonu faturam yazıyor bide türknetin böyle yazıyor

    TurkNet
    TurkNet işletmecisinde 1 tanesi aktif, 0 tanesi pasif olmak üzere toplam 1 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00 TL'dir. Detaylı Bilgi

    muhtemeln iptal olunca buda gider diye umuyorum.
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Abonelik iptal olduğunda pasif gözükecek. Fatura hemen gözükmez zaten, ay başında kesiliyor. ay başında da ücret gözükmezse sıkıntı yok demektir.
  • Üstad son bir sorum olacak peki internet ne olacka bu türknetin sanırsam bana bir kullanıcı adı ve şifre veriyorlar ve ben onu modem arayüzüne giriyorum ve interneti kullanıyorum ancak kullanıcı adı ve şifre elimde olmadığı için kullanamam zaten istmeiyorum kullanmak şuan sadece türk telekomum yani uzaktan falan interneti türknet ile değiştirebilirlermi ? yada türknetin ekibi gelip diğer telefonu ve interneti deaktif edip türkneti internetini ve telefonunu devreye sokabilirmi benden habersiz ? sonuçta hat sahibi ben değilim.
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    turknet'in ekibi falan yok, olsa bile bakır altyapı türk telekomun olduğu için müdahale hakları yok. turknet merkezden online olarak türk telekoma talep geçiyor, bağlama işlerini türk telekom yapıyor. Siz sfırıdan başvuru yaptığınız için mevcut aboneliğinize müdahale hakları yok (en fazla kablosunu söküp diğerini takarlar ki öyle yapmışlar ama eski aboneliğiniz siz iptal ettirmedikçe devam eder) Bir sıkıntı olursa türk telekom aboneliğinizden arıza kaydı bırakırsınız düzeltirler.
  • Dr.boone üstad çok teşekkür ederim yardımın için 8 kere türknet müşteri hizmetlerini aradım orada çalışanların hiç biri yardımcı olmadı konuyu bile anlamadım bi sen anladın üstad çok teşekkür ederim.
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri dediğimiz personel, önündeki ekranda yazanları okumak dışında hiçbir vasfı olmayan insanlardır. Boşuna arayıp sinir olmaya gerek yok
  • Doğru diyorsun üstad diyorlar hep iptal talebiniz var sizi arayacaklar diyorum internetim yok arama yapamıyorum talebiniz var diyor ya sen robotmusun devamlı aynı şeyi söylüyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.