Şimdi Ara

ArkadaşLar Nvidia Go 7400 iLe Oyun Oynanabilirmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hp dv6185 Almayı düşünüyorum ama ekran kartı Nvidia Go7400 256 Mb. TurboCache (128mb. Özel)..

bu ekran kartıyLa oyun oynayabilirmiyim ne bilim en son çıkan vurdulu kırdılı hitman, nfs karbon, company of heroes, flight simlatorx gibi oyunları sorunsuz oynayabilirmiyim kasmaması yeter bana:D

Ark.lar yardımcı olun!!:D

• benim sony imzamdaki cuma geliyormuş test ederdim ama

pek oyun oynanabileceği söylenemez sadece idarelik oyun oynarsın yani pek bişi beklemmek lazım görüntüden felan
  • ilginc go 7400 ile hangi oyun oynanmazmis merak ettim. 7300 ve 7400 ler 64 bit weriyollu 3. sinif kartlar, ati`nin 1100, 1400 modelleri ile ayni sinifi paylasiyor, kabul hic bir oyunu %100 grafikle oynayamazsin ama orta degerlerde butun oyunlari acar, yok illa oyun diyosan go7600 olan bi makina al
  • oynarsın ben imzamdaki ekran kartı ile oynuyorum
  • ben a6jc ile (go 7300) carbon cod2 company of heroes oyunlarını rahat bir şekilde bitirdim.hı şu da var bu kartla grafik ayarlarının olduğu bölümün yakınından bile geçemiyorsun.ama dediğim gibi grafik açmazsan gayet akıcı oynayabilirsin oyunları
  • nfs carbonu orta kalitede oynadım ayrıca orta kalitelisi de gayet tatmin edici geldi bana yani ekran kartı iyi benim için yeterli tabi oyun hastalarını memnun edeceğii sanmıyorum :)

800x600 olayını yaptıkttan sonra herşey gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 15 Mart 2007; 2:02:37 >
  • oynarsın,sorun çıkarmaz.çünkü ben oynuyorum.güncel oyunlarıda rahat oynarsın..
    carbon,quake4,f.e.a.r...
    full detay değilde,ortanın üstünde iyi detayda oynarsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vala benim imzamdakinde gayet güzel oyun oynayabiliyorum 7600 var bütün oyunları hiç kasmadan oynayabiliyorum
  • Ben Hpdv 6185 ile toshiba a100-847 arasında kldım sadece ekran kartları fln farklı bilemiom napsam... bide bu paylaşımlı ekran kartlarının paylaşıımını fln azaltma die bişi yok dimi:D
  • bide böle görüntü kalitesini fln dandik göstermez dimi o kadar yani ne bilim swat4 fln oynarken bu ekran kartı yeter ama ayarları kısarsak ama görüntüde güzel olmaz dimi yoksa çok ii deildi ii mi olur??:D:D
  • Son Mesajım Bu Sefer Walla Suscam

dv6185 modelini bilen ark.lar bu laptop ile multimedya ve yeni çıkan oyunlar için bu laptop bana yetermi cep telde verio bi taşta iki kuş walla:D

Hı bide hp ve tshiba laptoplarından anlayanlar varsa psp_berkay@hotmail.com u eklerlerse sevinirim!:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nevermind -- 15 Mart 2007; 15:03:08 >
  • abi oyunları arkadaşların dediği gibi oynarsın ama fsx diyorsun bu biraz zor olmazmı yani önerilen sistemi
    512 mb değilmiydi tabii ayarları kısarsan o başka (ayrılmış bellek nedir bilen varmı)
  • ARKADASIM
    BENIM BI ARKADASIMDA GO 7400 EKRAN KARTLI LAPTOP VAR CARBON U FULL COZUNURLUKTE (1024_768) MEDIUM DETAIL DE SORUNSUZ OYNAYABILIYOR. AMA HP NIN 6000 SERISININ SORUNLU OLDUGUNU DUSUNUYORUM . BEN DE SENIN GIBI HP ILE TOSHIBA ARASINDA KALMISTIM SONUNDA TOSHIBA A 100 912 (GO 7600)ALDIM GAYET MEMNUNUM TOSHIBA YI TAVSIYE EDERIM
  • 7400 oyun hastası değilseniz herşeye yeter ama ben herşeyi full detay oyynayacam diyorsanız tatmin etmez
  • Arkadaşın laptopunda 7300 vardı titan quest carbon filan gayet iyiydi yani..7400 le oynarsın istediğin oyunu fakat laptop performansını göz önünde bulundurmka lazım..ekran kartın ne kadar ii olursa o derece de ısınma problemin olur..
  • Ark.Lar İşte bu iki laptop arasında Kaldımbiliorum hepiniz toshiba yı alın diyeceksiniz ama benim bi hp tutkum var ve cep tel verio,kamera, xp media center kurulu vede uzaktan kumandası var kasasıda hoş hp nin ama toshibanında içi güzel kafam karıştı:D

Marka:Hp Pavilion dv6185EA
    Ürün Özellikleri / Açıklamalar

* Cpu Teknolojisi : Intel Core 2 Duo T5600
    * Cpu Hızı : 1.83 Ghz Ghz
    * Cpu Bus Hızı : 667 Mhz
    * Cpu Ön Bellek : 2mb
    * Ram Kapasitesi : 1024mb
    * Ram Bus Hızı : 667 Mhz Mhz
    * Hd Kapasite : 120 Gb Gb Sata
    * Hd Dönüş Hızı : 5400 Rpm Rpm
    * Vga Ram : 256 Mb Mb
    * Vga Chipset Markası : Nvıdıa
    * Vga Chipset Modeli : Geforce 7400
    * Ekran Boyu (İnch) : 15.4 ” Brıght Vıew
    * Monitör Tipi : Wxga
    * Maksimum Çözünürlük : 1280*800
    * Optik Sürücü : Dvd Multi Double Layer Ls
    * Mobil Özellikler : Wireless
    * Mobil Özellikler : Uzaktan Kumanda
    * Mobil Özellikler : Bluetooth
    * Mobil Özellikler : Kamera
    * Mobil Özellikler : Kart Okuyucu
    * İşletim Sistemi : Win Xp Media Center

----- ----- ----- ----- -----

Marka TOSHIBA
    Ürün Kodu A100-847
    Intel Core 2 Duo T7200
    2.0 GHz
    667 Mhz
    2x2MB
    1024MB
    DDR2
    533 Mhz
    100 Gb SATA
    5400 Rpm
    256 Mb
    NVIDIA
    GeForce Go 7600
    15.4 " TRUBRİTE
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI
    Kart Okuyucu
    Wireless
    BlueTooth
    Ent parmak izi okuma
    Windows XP HOME Ed. TR EN
    2.7 KG
    4 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT

vatanda ikisininde fiyatı aynı walla:D

• ozelliklere bakilirsa kesin olrak toshiba one cikiyor. islemcisi daha iyi, islemci bellegi 4 mb, ekran karti daha iyi, parmak izi okuma vb.

Bu ozelliklerde kesinlikle toshiba.

birde bu fiyat araliginda Asus f3jp onerebilirim sana.

Marka : ASUS
    Ürün : F3Jp CORE 2 DUO 2.00GHz NOTEBOOK 15.4' 160GB SATA, WEBCAM
    Ürün Kodu : ASUS.NB.F3JP200DR
    İşlemci : Intel Core 2 Duo Processor 2.0 GHz T7200
    LCD Ekran : 15.4" WXGA GLARE EKRAN
    Yonga Takımı : Intel® 945GM/ICH7M
    Grafik Arabirimi : 256MB ATI X1700 (MAX. 512MB)
    İşletim Sistemi : Windows® XP Media Center
    Ağırlık : ~ 2.9kg
    Anabellek : 1GB DDR2-667 (2x512MB)
    Sabit Disk : 160GB SATA sabit disk
    Optik Sürücü : 8x Super Multi DVD yazıcı
    Modem : 56K
    Ethernet : Gigabit + Intel 802.11a/b/g WLAN
    Bluetooth : VAR
    Bellek Kapasitesi : 2GB ( 2 SODIMM)
    USB : 4x USB2.0
    Firewire : 1
    TV-Out : Var (S-Video)
    Ses : AC 97 Stereo
    Diğer : Dahili 1.3MP Webcam Kamera
    : Dahili Kart Okuyucu
    Hediyeler : Taşıma Çantası, mouse

http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=ASUS.NB.F3JP200DR

• knka walla f3jp pahalı 2600 Ytl ye fln taksitli halini bulursam kaçırmam ama işte yok hiçbir yerde;)

http://forum.donanimhaber.com/m_12969374/tm.htm bu konuya bakarsan sevinirim an alttaki yazıyı lütfen okuyunuz:D
  • dostum bendede 7400 vaR istediğim oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum...ama tam bir oyun hastası değilsen senin için ideal bir kart.ben normal ofis+ultimedia kullanıcısıyım benim işimi gerçekten iyi derecelerde görüyor...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.