Şimdi Ara

ArkadaşLar Nvidia Go 7400 iLe Oyun Oynanabilirmi??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: marcorcun

benim anlamadığım olay nvidia 7300 go ile nfs carbon nasıl full oynamıyor benim imzadaki makine ile full oynuyordum.

o carbon un dandikliğinden.carbon topiğinde konuşulmuştu.carbon nvidia ekran kartlarıyla iyi performans vermiyor.bende go7600 var herşey full de yine de çok manyak akıcı değil ama iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah8668

x700 gariptir ki.benim arkadaşta var performansı gayet iyi.ama yinede x700 ile carbon cok akıcı oynanmıyor ama kasılmada yapmıyor.x700 vista grafik performansta 3 ün üzerinde not aldı hemen hemen 7400 ile aynı puan . 7300 ve 7400 aynı tip ekran kartı aralarında cokta fark olacagını zannetmiyorum.arkadaşımda 7400 var.7400 ile full ayarlarda carbon oynaman için ramin yuksek olması lazım.7300 kullanmadım ama 7400 den cok da iyi değildir.
    quote:

benim anlamadığım olay nvidia 7300 go ile nfs carbon nasıl full oynamıyor benim imzadaki makine ile full oynuyordum.

benim laptopa vista yüklediğimde ekran kartı 4.7 civarında puan almıştı.

• x700 güzel bir kart ama yeni nesil direcrtx 10 isteyen oyunlarda cakılır.acı ama gerçek bu
    quote:

quote:

x700 gariptir ki.benim arkadaşta var performansı gayet iyi.ama yinede x700 ile carbon cok akıcı oynanmıyor ama kasılmada yapmıyor.x700 vista grafik performansta 3 ün üzerinde not aldı hemen hemen 7400 ile aynı puan . 7300 ve 7400 aynı tip ekran kartı aralarında cokta fark olacagını zannetmiyorum.arkadaşımda 7400 var.7400 ile full ayarlarda carbon oynaman için ramin yuksek olması lazım.7300 kullanmadım ama 7400 den cok da iyi değildir.
    quote:

benim laptopa vista yüklediğimde ekran kartı 4.7 civarında puan almıştı.

• quote:

bence carbon gayet guzel bir oyun
    quote:

quote:

o carbon un dandikliğinden.carbon topiğinde konuşulmuştu.carbon nvidia ekran kartlarıyla iyi performans vermiyor.bende go7600 var herşey full de yine de çok manyak akıcı değil ama iyi

hayır demek istediğim o değil.carbonun kodları yüzünden nvidia larda düşük performans verdiğini okumuştum.yani dandik bi ati bile daha yüksek seri bi nvidia yla yaklaşık performans verebiliyor.bizzat gözlerimde ati x1100 ün performansını gördüm.tamam kesinlikle çok manyak değil ama yine de x1100 e göre iyi gözüküyor.ben herşey full AA açık go7600le en fazla 20fps oynayabiliyorum carbonu.ama mesela hitman blood money fln herşey full AA 4x fln çok akıcı.

• amacım sana karşı cephe değil sadece yaşadıklarımı ve izlenimlerimi yazıyorum yanlış anlama.yaa şu fps olayını nasıl görüyoruz ban bir yardımcı olsana.birde 7600 de directx sdk(432 mb)february 2007 yi denedin mi??
    quote:

quote:

quote:

quote:

hayır demek istediğim o değil.carbonun kodları yüzünden nvidia larda düşük performans verdiğini okumuştum.yani dandik bi ati bile daha yüksek seri bi nvidia yla yaklaşık performans verebiliyor.bizzat gözlerimde ati x1100 ün performansını gördüm.tamam kesinlikle çok manyak değil ama yine de x1100 e göre iyi gözüküyor.ben herşey full AA açık go7600le en fazla 20fps oynayabiliyorum carbonu.ama mesela hitman blood money fln herşey full AA 4x fln çok akıcı.

• quote:

amacım sana karşı cephe değil sadece yaşadıklarımı ve izlenimlerimi yazıyorum yanlış anlama.yaa şu fps olayını nasıl görüyoruz ban bir yardımcı olsana.birde 7600 de directx sdk(432 mb)february 2007 yi denedin mi??
    quote:

quote:

quote:

quote:

yok arkadaşım ne cephe alması.gördüğümü yazdım sadece fps olayını ben kafadan söylüyorum hani göz kararı yaklaşık değerler.directx sdk(432 mb)february 2007 bu dediğin nedir bilmiyorum?

• bir nevi directx 10 ben indirdim ama bilmediğim için yuklemedim eğer yukleyen arkadaşlar varsa yardımcı olsun?ati tool hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

bir nevi directx 10 ben indirdim ama bilmediğim için yuklemedim eğer yukleyen arkadaşlar varsa yardımcı olsun?ati tool hakkında bilginiz var mı?

ati tool kullandım güzel bişi ama dikkatli kullanmak lazım.benim ekran kartı freaknsı 450/400 şu an bi sorunum yok.ama 450/450 de artifact vermeye başlamıştı.bilgisayardan fırında hindi kokuları gelmeye başladıysa bişiler yanlış gidiyo demektir dikkatli kullanın
  • benim msn singoat1907@hotmail.com ati tool konusunda yardım edersen sevinirmve 7600 konusunda birkaç sorum olacak
    quote:

quote:

bir nevi directx 10 ben indirdim ama bilmediğim için yuklemedim eğer yukleyen arkadaşlar varsa yardımcı olsun?ati tool hakkında bilginiz var mı?

ati tool kullandım güzel bişi ama dikkatli kullanmak lazım.benim ekran kartı freaknsı 450/400 şu an bi sorunum yok.ama 450/450 de artifact vermeye başlamıştı.bilgisayardan fırında hindi kokuları gelmeye başladıysa bişiler yanlış gidiyo demektir dikkatli kullanın

• arkadaş burdan yazsak ya, hem başkaları da faydalanır.sor ben cvplarım bildiğim kadarını
  • ati tool en iyi şekilde nasıl yaralanabilirim?ayarlarını nasıl ayarlayabilirim ayarlarıda yazarsan sevinirim.ayrıca 7600 için en iyi forceware sürümü hangisi?ekran kartı için yapabileceğim performans ayarları için neleri tavsiye edersin
    quote:

arkadaş burdan yazsak ya, hem başkaları da faydalanır.sor ben cvplarım bildiğim kadarını
  • quote:

ati tool en iyi şekilde nasıl yaralanabilirim?ayarlarını nasıl ayarlayabilirim ayarlarıda yazarsan sevinirim.ayrıca 7600 için en iyi forceware sürümü hangisi?ekran kartı için yapabileceğim performans ayarları için neleri tavsiye edersin
    quote:

arkadaş burdan yazsak ya, hem başkaları da faydalanır.sor ben cvplarım bildiğim kadarını

atitool u açtığında 3 tane ayrı bölüm olcak.ilk ikisi pil de kullanım frekansları galba.ben onlarla oynamadım.2D-3D pil-3D tam güç olarak ayrı olması lazım.hepsinde solda olan ayar çubuğu çekirdek; sağdaki ise ram frekansı.çekirdek frekansı ram frekansına göre değişimlere daha hassas daha çabuk artifact veriyor, görüntüde bozulmalar yaşanıyor.

go7600 ün normal çekirdek frekansı 450mhz, ram frekansı 350mhz.bu ayarlarla 3dmark2006 dan yaklaşık 2160 puan alıyor
    benim şu an kullandığım 450 çekirdek, 400 ram frekansında ise 2260 civarı bi puan alıyor.yani 100 puanlık bi artış var.
    en yüksek 478/493 denedim 2500 lere fırlamıştı ama görüntü hemen bozuluyor kesinlikle tavsiye etmem.

forumdan cherokee 450/450 kullanıyordu.onda sorun yokmuş.ben de 1 saat gothic 3 oynadıktan sonra pc dondu uçtu fln görüntüler.
    driver olarak standart driver ı kullanıyorum 84.68; bi ara 93.71 kullandım ama hem daha yavaş hem de oyunlarda kaplamalarda fln sorun çıkarıyo.duvarın içini fln görüyosun.

yalnız tekrardan uyarıyorum.gidip ekran kartını yakarsan garanti kapsamı dışında kalır.bi de onla uğraşırsın.bence 450/400 yeterli.belki 450/425-430 fln da kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 25 Mart 2007; 17:02:15 >

• saol teşekkür ederim
    quote:

quote:

ati tool en iyi şekilde nasıl yaralanabilirim?ayarlarını nasıl ayarlayabilirim ayarlarıda yazarsan sevinirim.ayrıca 7600 için en iyi forceware sürümü hangisi?ekran kartı için yapabileceğim performans ayarları için neleri tavsiye edersin
    quote:

atitool u açtığında 3 tane ayrı bölüm olcak.ilk ikisi pil de kullanım frekansları galba.ben onlarla oynamadım.2D-3D pil-3D tam güç olarak ayrı olması lazım.hepsinde solda olan ayar çubuğu çekirdek; sağdaki ise ram frekansı.çekirdek frekansı ram frekansına göre değişimlere daha hassas daha çabuk artifact veriyor, görüntüde bozulmalar yaşanıyor.

go7600 ün normal çekirdek frekansı 450mhz, ram frekansı 350mhz.bu ayarlarla 3dmark2006 dan yaklaşık 2160 puan alıyor
    benim şu an kullandığım 450 çekirdek, 400 ram frekansında ise 2260 civarı bi puan alıyor.yani 100 puanlık bi artış var.
    en yüksek 478/493 denedim 2500 lere fırlamıştı ama görüntü hemen bozuluyor kesinlikle tavsiye etmem.

forumdan cherokee 450/450 kullanıyordu.onda sorun yokmuş.ben de 1 saat gothic 3 oynadıktan sonra pc dondu uçtu fln görüntüler.
    driver olarak standart driver ı kullanıyorum 84.68; bi ara 93.71 kullandım ama hem daha yavaş hem de oyunlarda kaplamalarda fln sorun çıkarıyo.duvarın içini fln görüyosun.

yalnız tekrardan uyarıyorum.gidip ekran kartını yakarsan garanti kapsamı dışında kalır.bi de onla uğraşırsın.bence 450/400 yeterli.belki 450/425-430 fln da kullanılabilir.

• Bende o ekran kartını kullanıyorum ve gta fifa 2007 son görüntü kalitesinde takır takır oynuyorum en ufak takılma olmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: estimate__

düşük detaydamı , kardeşim ben hitmani 1024 de full detayda kasılmadan oynadım diyorum sen beni hala anlamıyorsun . hangi oyunda bir update en fazla 5 frps katabilir bi örnek versene bana . eğer çok da dandik yapılar üzerine kurulmuş zaten kendi dandik bir oyun değilse , gayet iyi oynanabilir her oyunda bu kartla . sp. cell d.a da otoriteler erbablar ne diyordu bu kart x1900 lerde bile yerlerde sürünüyor ubisoft tamamen dağıtmış . ben bu oyunu x1300 le 1024 de bile rahatlıkla oynuyorum hemde hiç kalite kaybı olmadan , bu tamamen programcının oyunu neyin üzerine hangi temellerle oturttuğuna bağlı . sen oynayamadıysan senin donanımlarına bakmak lazım .

takmışınız 3d mark a . oyunlar işlemci de kullanır .

Yanlışsın kardeş özellikle son cümlen çok yanlış bence.Eskiden olsa haklıydın 3dmark 01 veya 03 tam olarak ekran kartı performansını vermiyodu ama 05 ve 06 ile aldığın sonuçlara %100 güvenebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

Orjinalden alıntı: estimate__

düşük detaydamı , kardeşim ben hitmani 1024 de full detayda kasılmadan oynadım diyorum sen beni hala anlamıyorsun . hangi oyunda bir update en fazla 5 frps katabilir bi örnek versene bana . eğer çok da dandik yapılar üzerine kurulmuş zaten kendi dandik bir oyun değilse , gayet iyi oynanabilir her oyunda bu kartla . sp. cell d.a da otoriteler erbablar ne diyordu bu kart x1900 lerde bile yerlerde sürünüyor ubisoft tamamen dağıtmış . ben bu oyunu x1300 le 1024 de bile rahatlıkla oynuyorum hemde hiç kalite kaybı olmadan , bu tamamen programcının oyunu neyin üzerine hangi temellerle oturttuğuna bağlı . sen oynayamadıysan senin donanımlarına bakmak lazım .

takmışınız 3d mark a . oyunlar işlemci de kullanır .

Yanlışsın kardeş özellikle son cümlen çok yanlış bence.Eskiden olsa haklıydın 3dmark 01 veya 03 tam olarak ekran kartı performansını vermiyodu ama 05 ve 06 ile aldığın sonuçlara %100 güvenebilirsin.

3d mark işlemciyi ne kadar kullanıyor bana söylermisin .

• Tamamiyle işlemci ve ekran kartı kombinasyonunu kullanıyo.Dediğin şu konuda doğru aynı oyunun performansı 2.0ghz ile 1.6 nın 2katıdır ama işlemci ne kadar iyi olursa olsun ekran kartın iyi değilse istersen core2duo extreme getir fayda etmez
  • ok . aslında 2 işlemci sana hiç bir performans katmaz demek yanlış olur . youtube de onlarca video su var .
  • X1400'le oyun oynamayı deneyeniniz olmadı mı hiç.. p.tesi Dell Inspiron CS11 alacağım artık kesin. Dell Inspiron 6400 başlığında pek istediğim cevabı bulamadım.

FIFA 07, NFS:MW, NFS:Carbon, NFS:U, NFS:U2, Sims2 gibi oyunları oynarım. Çok oynamam ama oynadım mı tam adam gibi oynayayım keyif alayım isterim.

İkinci olarak, Metrodaki kampanyayla alıyorum makinayı.
    Vista'yı silip XP yüklemelimiyim yoksa Vistayla devam edebilirmiyim.. İlerde 1GB daha ram taktırmayı düşünüyorum ayrıca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vita es morte

X1400'le oyun oynamayı deneyeniniz olmadı mı hiç.. p.tesi Dell Inspiron CS11 alacağım artık kesin. Dell Inspiron 6400 başlığında pek istediğim cevabı bulamadım.

FIFA 07, NFS:MW, NFS:Carbon, NFS:U, NFS:U2, Sims2 gibi oyunları oynarım. Çok oynamam ama oynadım mı tam adam gibi oynayayım keyif alayım isterim.

İkinci olarak, Metrodaki kampanyayla alıyorum makinayı.
    Vista'yı silip XP yüklemelimiyim yoksa Vistayla devam edebilirmiyim.. İlerde 1GB daha ram taktırmayı düşünüyorum ayrıca.

arkadaşım bundan önce go7400 lü laptopum vardı benim de.carbon un nvidia optimizasyonu tam olmadığından ati x1400 le rahat oynarsın diye tahmin ediyorum.ama her ayarı AA yı fln köklersen yine kasabilir.bahsettiğin diğer oyunları rahat oynatır diye tahmin ediyorum.bi sorun olmaz.yalnız çok oyun oynuyorsan ve yeni çıkan oyunları da oynamak istiyorsan x1400 yetersiz kalacaktır.şu andan bi örnek mesela Stalker'ı go7600 herşey full rahat oynayamıyorsun.10 fps ye kadar düşüyor yer yer.bundan sonra çıkacak daha komplike oyunlarda daha da çok tökezleyecektir.go7300 le stalker ı düşünmek zaten hayal.go 7400 de de keyifli olacağını zannetmiyorum.yani biraz ileriye yatırım yapmak istiyorsan oyun konusunda pek iyi bir seçim değil x1400.ama ben arada oyun oynarım, oynadığım oyunlar da bunlar diyosan makul sayılabilir.
    kafanı karıştırmak istemem karar vermişsin ama sonradan da pişman olma çok oyun oynuyorsan ve özellikle full ayar istiyorsan.zaten bu yeni oyunlar ve full e yakın ayarlar istiyosan go7600 bile kurtarmayabilir.sonuçta orta seviye bir kart.imkanın varsa yeni çıkan santa rosa lara 8600 lere bakmanı tavsiye ederim.uzun vadede karlı bile çıkarsın.hayırlı olsun şimdiden makinen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.