Şimdi Ara

ArkadaşLar Nvidia Go 7400 iLe Oyun Oynanabilirmi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmzamdaki notebook ile denediğim bütün oyunları açabildim.
    Başta açamamıştım, o da topdesk programından kaynaklanıyormuş. Onu exit yapınca çok iyi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

İmzamdaki notebook ile denediğim bütün oyunları açabildim.
    Başta açamamıştım, o da topdesk programından kaynaklanıyormuş. Onu exit yapınca çok iyi oluyor

topdesk programı nedir dostum ben bilmiyorum rica etsem bizi biraz aydınlatırmısın bide onunla ne alakası var açmamasının şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deacon_frost -- 15 Mart 2007; 23:05:41 >
  • KESİNLİKLE MONSTER MARKA LAPTOP ÖNERİYORUM

DUO 2 CORE 2GHZ

2GB 667MHZ RAM

512MB X1600 EKRAN KARTI (PAYLAŞIMSIZ)

120GB SATA HARDDISK

BLUETOOTH

YAZICI HEDİYELİ

TIKLAhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=87836&productid=bd70589
  • Bence de 7400 ile güzel ayarlar ile oyun da oynanır herşey de yapılır.
    Ama şu da var, herkes de bir dizüstü bilgisayar alacağım isteği var. Ben diz üstü bilgisayarımı iki sene önce alırken hem işte hem oyunda kullanırım diye para döktüm. Ama eğer bilgisayarı alıp sağa sola götürmen illa da gerekmiyorsa gerçekten yük olmaya başlıyor.
    Kur güzel bir masaüstü. Aynı paraya hem daha iyi ekran hem daha iyi ekran kartı alırsın. Canavar gibi kullan.
    Tabi bir heves ediyor insan dizüstü bilgisayar alacağım diye ama gerçekten heryere götürmeyeceksen çok gerekli değil Dizüstü bilgisayar (diyeyim de iyice kafan karışsın)
  • fifa07 yi en ii ayarlarda go7300 ile sorunsuzca oynadım. bu sorular bana çokk komik geliyor.:D
  • imzamdaki laptop ta

işlemci core 2 duo 2.0 2 gb ram 160 gb hardisk ge force 7400 go var

ekran da 13.3 inc 1280-800

pes 6 yı high ta 1280*800 çözünürlükte oynayabiliyorum am kale önlerinde biraz sıkıntı yaşatyor genede beni tatmin etti performans ı
  • 7400de Gta san andreas ve nfs carbonu full ayarlarda takılmadan rahatlıkla oynuyorum.
  • ben vestel kşşanıyorum şimdiye kadar oyunlarda ekran kartıyla ilgili bi sorun cıkmadı.şimdilik bu ekran kartı idre eder ama 2 yıl sonrası için neolur bilmem
  • Go 7400 ile butun oyunlar oynanır suanda bendede dv6185ea var idare ediyo.
  • Flight Simulator X'i unutun,7400 ile...
  • arkadaşlar dolduruşa gelmeyin directx 10 cıkınca bakalım O 64bit ge force go 7400 ekran kartı ne yapıcak bence yeni laptop alacaksanız ve paranız varsa 128 bit e sahip 256 mb geforce go 7600 den aşşasını düşünmeyin.bu benim tavsiyem ben su an tos a100 847 kullanıyorum açamadığım demeyeceğim full grafik oynayamadığım oyun yokk.:)
  • her oyunu full grafikle oynuyorsan ona ne ekran kartı ne notebook dayanır yazılım firmalarıyla donanım firmaları pararlel çalışırlar hatta oyun konusunda yazılım çoğu zaman önde gitmeyi tercih eder ki siz devamlı yeni ekran kartı alma ihtiyacı hissedin bu yüzden ne kadar güçlü ekran kartı alırsan al ona göre de sana detaylar çözünürlükler koyacaklardır kısa bir zaman sonra ekran kartın artık yeni sistemlere adapte olamayaya başlayacaktır , ben bu olayı seneler önce bıraktım parama yazık diyorum artık 3,4 oyun fazladan oynamak için biraz daha güzel gözüksün diye high tech hastası olup para çarçur etmeyelim diyorum :)

7400 le şuanda her oyunu ortalama grafiklerle oynayabilirsiniz , ve en azıdan 1bucuk - 2 sene yine orta grafiklerle çıkan oyunların büyük çoğunluğunu oynarsınız , oyun düşkünü olmadıkca öyle daha fazla para harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 20 Mart 2007; 1:27:31 >

• Arkadaşın dediği doğru su an için senin için en uygunu neyse o.ama oyu düşünüyorsanız mümkün oldugu kadar alabildiginin en iyisini almaya çalışacaksın .7400 bir sene giderse 7600 de 2 sene gider ondan sonra ikiside çöp olur.daha çift çekirdekli bilgisayarların faydasını görmeden 4 çekirdekli bilgisayarlar cıktı.bunu göz önünde bulundurursak zamanınnda senin için hangisi uygunsa onu alacaksın.bence yeri değil ama çift çekirdekler su an için para tuzağıı.ben su ana kadar çift çekirdeğin bir faydasını görmedim.seneye inşallah görürüm.tabi o zamana kadar 8 çekirdekli pcler kapıya dayanmazsa.8 çekirdekler çıkar 7 8 ay sonra 16 çekirdekler cıkar senin bir sene önce aldıgın çift çekirdek coktan tarihi eser olmuştur.teknoloji bu kadar lanet bişi arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: cancakmak

her oyunu full grafikle oynuyorsan ona ne ekran kartı ne notebook dayanır yazılım firmalarıyla donanım firmaları pararlel çalışırlar hatta oyun konusunda yazılım çoğu zaman önde gitmeyi tercih eder ki siz devamlı yeni ekran kartı alma ihtiyacı hissedin bu yüzden ne kadar güçlü ekran kartı alırsan al ona göre de sana detaylar çözünürlükler koyacaklardır kısa bir zaman sonra ekran kartın artık yeni sistemlere adapte olamayaya başlayacaktır , ben bu olayı seneler önce bıraktım parama yazık diyorum artık 3,4 oyun fazladan oynamak için biraz daha güzel gözüksün diye high tech hastası olup para çarçur etmeyelim diyorum :)

7400 le şuanda her oyunu ortalama grafiklerle oynayabilirsiniz , ve en azıdan 1bucuk - 2 sene yine orta grafiklerle çıkan oyunların büyük çoğunluğunu oynarsınız , oyun düşkünü olmadıkca öyle daha fazla para harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: emrah8668

Arkadaşın dediği doğru su an için senin için en uygunu neyse o.ama oyu düşünüyorsanız mümkün oldugu kadar alabildiginin en iyisini almaya çalışacaksın .7400 bir sene giderse 7600 de 2 sene gider ondan sonra ikiside çöp olur.daha çift çekirdekli bilgisayarların faydasını görmeden 4 çekirdekli bilgisayarlar cıktı.bunu göz önünde bulundurursak zamanınnda senin için hangisi uygunsa onu alacaksın.bence yeri değil ama çift çekirdekler su an için para tuzağıı.ben su ana kadar çift çekirdeğin bir faydasını görmedim.seneye inşallah görürüm.tabi o zamana kadar 8 çekirdekli pcler kapıya dayanmazsa.8 çekirdekler çıkar 7 8 ay sonra 16 çekirdekler cıkar senin bir sene önce aldıgın çift çekirdek coktan tarihi eser olmuştur.teknoloji bu kadar lanet bişi arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: cancakmak

her oyunu full grafikle oynuyorsan ona ne ekran kartı ne notebook dayanır yazılım firmalarıyla donanım firmaları pararlel çalışırlar hatta oyun konusunda yazılım çoğu zaman önde gitmeyi tercih eder ki siz devamlı yeni ekran kartı alma ihtiyacı hissedin bu yüzden ne kadar güçlü ekran kartı alırsan al ona göre de sana detaylar çözünürlükler koyacaklardır kısa bir zaman sonra ekran kartın artık yeni sistemlere adapte olamayaya başlayacaktır , ben bu olayı seneler önce bıraktım parama yazık diyorum artık 3,4 oyun fazladan oynamak için biraz daha güzel gözüksün diye high tech hastası olup para çarçur etmeyelim diyorum :)

acı ama doğru yalnız belki ilerde ekran kartı terfisi pratikte de gerçekleşebilir

• böööle tavırlarla insanları sorgularsan istersen ge-force 7900go'lu alet al faydası yok.

Amaç üzüm yemek değil gibi gözüküyor....
  • hangi bilgisayar kesenize uygunsa onu alın arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: camelon

böööle tavırlarla insanları sorgularsan istersen ge-force 7900go'lu alet al faydası yok.

Amaç üzüm yemek değil gibi gözüküyor....
  • Toshiba A100-847 aLdım Pes6 Oynuom Şuan:D
  • ya arkadaşlar benim laptoptada 1.66 ghz düzey 2 önbellek 2mb diyor yani bu 2x2mb önbellek mi demek oluyor __??
  • 7400 de 7600 de kullandım.7400 de hitman i herşey full de hafif kasmıştı.şimdi 7600 le takır takır herşey açık AA fln full rahat oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.