Şimdi Ara

ARkadaşlar Nvidia Geforce 7300 Le :( Ve Hakkında Ne Bİliyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
26.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr Yaklaşık 2 ay dan beri Yeni Bilgisayarımı Kullanıyorum ve sıfır aldık.ANakart Asus P5GZ-MX ,Ekran Kartım Nvidia Geforce LE 7300 (İLK ALINDIĞINDA ABİMLERE ÇOK KIZDIMve Sizin YOrumlarınızla Haklı Olduğumu Göreceğimm),core 2 Duo 2140 1.60 GhZ xpq Professional service pack 2, 1 gb RAmmm

Arkadaşlar Zaten Bu Ekran KArtından hiç memnun değildim.Saçma SApan Bişeyler.64 Bitmiş YAw Yazık.(SÖZDe 512 Mb Hafızası Var Oda PAylaŞım)Daha Önceki FX5500 Dü Ve MEmnundum O Bİle 128 Bitmiş.bu Bilgisayar Resetleniyor.AGe Of Myth (Titan) Hele Bugün Luxor 2 de yaptı) antivirüslerle falan uğraşınca Olsun Boyle.biraz Önce Araştırdım Bu Anakartın ekran Kartıyla İlgili Zaten Sorunu Varmış.Gerçekten Haklıymışım Hislerimde. Bana Bir
    Öneriniz Varmı en Azından Ekran Kartı Hakkında Nefret Ediyom.Değiştirelim Mi Ne Yapalım Veya Performansı Nasıl Arttırırm.
    Bİde Biraz Daha Sinirlerim Bozulması İçin Nvidia Geforce Fx5500 Mü Daha İYi Yoksa 7300 Le Mii (GICIK OLUYORUM İSMİNİ YAZMAYA)

• Bende var. Benimki de 64 bit fakat palit sonic modeli. 500/1100 DDR3 Overclockla 640/1300 yaptım. 64 bitlik karttan beklenemeyecek marifet. Piyasadaki 128bitlik x550 lerle performansı aynı hatta bir kısmından daha hızlı

Carbon u 1024x768 de ayarların bir kısmını kısıp 2x AA vererek gayet akıcı oynamıştım

Hangi oyunları, nasıl bir sistemle(örneğin lcd monitor) oynadığını gözönünde bulundurarak bütcene uygun bir kart düşünmelisin. age of myth da çok fazla bir fark olacağını sanmam bu kartla. Ancak çözünürlük farkı. Ama güncel oyunların pek çoğu için yetersiz kalabilir kartın. Forumda sana yardımcı olacak yüzlerce konu bulacağına eminim.

• 7300 LE, Fx 5500'den oldukça iyidir; ama başarımı zaten yetersiz.

E2140'ın yanına takılacak en son modellerden biri, 7300 LE.

Değiştirmeye müsaitseniz, düşünmeyin bile.

Tabii, bütçe almamız gerekir, öneri isterseniz.

Ne gibi sorunları varmış? Google'den bir tane buldum. Bütünleşik kartla ilgili durumu varmış. Pci-e girişi yakınındaki ayarla (jumper) düzeliyormuş vs.
    Sizin mesele böyle değil, sanırım?

Sorun, başka bileşenlerden kaynaklanabilir. Bellekler, işlemci vs. Veya yazılımsal olabilir.

Uzaktan da ne denir ki? Başkaları yardımcı olur inşallah.
  • benim bi arkadaşımda da asus'un 7300 le modeli vardı.default haliyle gercekten cok kotuydu.ama arkaaşın dediği gibi baya o/c oluyor.sonuna kadar o/c yaptım ve anca biraz biraz performans vermeye başladı.ama paran varsa hiç düşünme hemen değiştir...
  • Benim tek bildiğim LE nin "low edition" (düşük versiyon gibi bişi) olduğudur. Zamanında 5700 LE vardı elimde Winfastin diğer 5700 lere göre daha kötü idi. LE olduğu için fiyatta uygun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isoKING

Benim tek bildiğim LE nin "low edition" (düşük versiyon gibi bişi) olduğudur. Zamanında 5700 LE vardı elimde Winfastin diğer 5700 lere göre daha kötü idi. LE olduğu için fiyatta uygun olabilir.

bu da öyle zaten, o yüzden 64bit...
  • İkinci elde 6600Gt,7600Gs ve x700pro gibi kartlarla geçmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütçenize bağlı olarak (bütçenizi yazmazsanız 8800 Ultra bile önerebilirim) yeni bir ekran kartı almanız lazım,
    5500 olsun 7300Le olsun al birini vur ötekine, 2side güncel oyunların yanından bile geçemez,
    2. el alacaksanız 2. el forumunda uygun fiyatlı kartları düşürebilirsiniz,
    sıfır alacaksanız bu topic işinize yararhttp://forum.donanimhaber.com/m_16682840/tm.htm
  • Arkadaşlar Saolun Bana Destek Çıktığınız İçin Bu Yazdıklarınızı Abime gösterirsem belki bi kaç bir şey değişebiliri bilgisayarımda :)) Gerçekten İğrençliğini Kanıtladı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

7300 LE, Fx 5500'den oldukça iyidir; ama başarımı zaten yetersiz.

E2140'ın yanına takılacak en son modellerden biri, 7300 LE.

Peki Sizce Bu İşlemcinin Yanına Ne Takılır.100 150 Arası Düşünebiliriz .(YTL)
    Veya SAtsak Bu Ekran Kartını üstüne Alacaklıya Kaç Para Veririiz :)) Gerçekten Bu Ekran Kartı Kaç Para EderRR
  • Bunların GT modellerini almak daha mantıklı bir arkadaşında yurt dışından gelen dizüstün de 7600 varmış ama SE versiyonu 65 bir komik

7300Gt ler 7600 ler kafa tutuyor ddr3 leri Oc ile
  • bende sparkle 7300GT 512 MB DDR2 var o bile süper :D oynatmadığı oyun yok F.E.A.R FARCRY CARBON MOST WANTED COD2 hepsini çok rahat oynuyorum hemde yüksek çözünürlük ve yüksek ayarlarda onu önerebilirim...fiyatı nedir bilmiorum ama..bu arada BENQ FP94VW 19'' LCD monitör var oyunlar çok akıcı ve güzel..ama crt monitörlerde performans daha yüksek olur heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil175 -- 19 Ağustos 2007; 18:05:23 >
  • İzmirdesin dogruysa, Tekmar'ın kampanyalarını takip et, bir ay önce 100 ytlye 7600gt almıstım,güzel kampanyalar oluyor.
  • İzmirdeyim Evet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeeBuLa -- 7 Ağustos 2008; 23:46:15 >
  • 7300LE
    Memory Interface 64-bit
    Memory Bandwidth(GB/sec.) 5.68
    Fill Rate(billion texels/sec) 1.8
    Vertices/sec (million) 338
    Pixels per clock (peak) 4
    7300GT
    Memory Interface 128-bit
    Memory bandwidth( GB/sec.) 22.4
    Fill Rate(billion texels/sec) 4.16
    Vertices/sec (million) 520
    Pixels per clock (peak) 8
    7600GT
    Memory Interface 128-bit
    Memory bandwidth( GB/sec.) 22.4
    Fill Rate(billion texels/sec) 6.7
    Vertices/sec (million) 700
    Pixels per clock (peak) 12

Artık 7300LE nin ne denli kötü bir kart olduğunu anlamışsındır

pc me o tür kartları sokmam bide bununla kötü bir kart yapmakla yetinmediler,utanmadan 7200 ve 7100 leri çıkardılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Ağustos 2007; 18:57:06 >

• Hirotaro 7300GT'de biraz yanlıslık olmus, karıstırdın galiba.
  • @WinteR yok doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 20 Ağustos 2007; 1:02:16 >
  • berbattt bi ekran kartı bende eskiden onu kullanıyordum mostwantedi bile son ayarda oynayamıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Saboteur

berbattt bi ekran kartı bende eskiden onu kullanıyordum mostwantedi bile son ayarda oynayamıyodum

naptın sen öyle?

hort değil bu bildiğin zort
  • Yıl 2016 olmuş ve ben hala bu ekran kartıyla devam ediyorum. Halinize şükredin !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.