Bildirim
arkadaşlar nasıl az uyumayı başarıyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam bana 5-6 saat yetiyor da kalkmayı beceremiyorum
-
Niye ki hocam sıcak yatak hoş mu geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 8 saat ideal bence. Günde 6-8 saat çalışınca daha az uykuyla dinlenemiyorum ya da verim düşüyor sanki
6 buçuk 7 buçuk saat arası uyuyorum sabah 6.30da kalkıyorum. Yetiyor bana.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Günde 4 saat uyku dört bir yanı hain dolu
-
7 8 saatten az uyumuyorum uyursam gün içinde çalıştığım dersten verim alamıyorum. en az 7 8 saat uyumak lazım bence.
Fix 9.30 da uyanıyorum reis fazla kasmana gerek yok uykunu al yoksa pişman olursun
Mezunsan hele hiç uğraşma uykunu al.
Mezunsaniz bu saat 6 - 7 olayları ile uğraşmayın abi kalk 8:45 gibi en geç 9:30 derse otur
Dostum 12de yatarım 7 40da kalkarım 8de başlarım akşam 8de max bitiririm 8 saat çalışırım bence erken kalkmayı yapamıyorsan zorlama bende yapamamıştım çünkü üzülüyordum bende neden olmuyor diye
öyle galiba hocam yazın 7 den sonra uyuyamazdım
-
bende çok üzülüyorum hocam ama pes etmiyecem zorlamaya çalışacam kendimi her şey kendini zorlamakla başarılır :)
-
Az uyumak çok uyumak heyecanına düşmeyin önemli olan süreklilik az uyuyorum diye şov yapanlar mayısta nisanda mezun planı hazırlıyor
En Beğenilen Yanıtlar

Günde 4 saat uyku dört bir yanı hain dolu |
Fix 9.30 da uyanıyorum reis fazla kasmana gerek yok uykunu al yoksa pişman olursun
Mezunsan hele hiç uğraşma uykunu al. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X