Şimdi Ara

Arkadaşlar KO Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben KO yu heryerde görüyorum. KO ne demektir?

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • MokoKO hikayesini bilirsin ordan tahmin et nası bişe oldugunu

• Knight Online - Hayat Offline

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

ko demek hayatı ve sosyalleşmeyi yok eden bir şey demektir

ko senin sosyalleşmeni vs. ortadan kaldırmaz..

senin boş zamanını değerlendirmeni sağlar.. eğer sen çok kaptırıyosan ozaman birdaha gözden geçir hayatını..

milletide yanlış bilgilendirmeyin.. lvl sistemli her oyun oyuncuları cezbeder biz Türkleri mahkum ediyo ndn se..

Ve dövüş biter.

Dozunu kaçırmadığın sürece, hiç bir zararı olmayan eğlenceli bir oyundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 4 Aralık 2007; 23:35:32 >

Orjinalden alıntı: el_morad

KO = Knight Online

Dozunu kaçırmadığın sürece, hiç bir zararı olmayan eğlenceli bir oyundu

bir zamanlar öyleydi.
    Dotum KO hayatını mahveden online çok oyunculu yani. bir oyun. berbat bi oyun.
    Msi X370 Pro Carbon - Ryzen 5 5600x - Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 16GB GDDR6 - G.SKILL Trident Z RGB DDR4 CL14 3200 16GB(2x8GB) - NZXT Kraken x62- Sandisk Ultra II 120GB - 500 GB HDD - 1TB HDD - Kioxia Exceria NVMe 500GB 1700MB-1600MB/s - Deepcool PK750D 750W Atx 80+ Bronz - PHANTEKS ECLIPSE P400S Tempered Glass
  • Ko
    Knight Online
    Hayat Ofline Demektir.

Orjinalden alıntı: Flameman

İnternette oynanan bir oyun mu, satın mı alınıyor, nasıl bir oyun demek istemiştim...

Oyunuwww.knightonlineworld.com 'dan indirebilirsin ancak oyunu indirdikten sonra "New Moradon" diye bir eklenti var onu da indirmen gerek.Sonra otomatikman patch denilen oyunu güncelleştirmeye yarayan şeyler dolucak.

Oyunu internet aracılığı ile oynarsın, karus ve elmorad olmak üzere 2 ırk vardır.Birini seçersin ve belli bir seviyeye (lvl) gelerek karşı taraftaki oyuncular ile kapışırsın.Lvl kasmak için oyun içindeki yaratıkları kesmen gerekir ve yaratıklardan sana experiance point (tecrübe puanı) gelir.Oyunda Priest,Warrior,Mage ve Rogue olmak üzere 4 çeşit job vardır.

Karakterler hakkındaki bilgilerihttp://forum.donanimhaber.com/m_9361948/tm.htm bu topicden öğrenebilirsin.

Oyun ile ilgili hemen hemen herşeyi dehttp://forum.donanimhaber.com/m_13564326/tm.htm burada ki topiclerden yararlanarak anlıyabilirsin.

Bu arada şunu söyliyim Free2Games dediklerine bakma oyuna istediğin zaman bağlanabilmek için her ay Premium (Royal) almak zorundasın.En kötü paketi olan Bronze Premuim 9.90$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 4 Aralık 2007; 23:37:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hero_king

insanı pc basına mahkum eden bır oyun

sabah uyanıyorum okulum bitti öss hazırlıkları yüzünden test vs. çözüyorum..
    akşam üstü spor salonuna gidiyorum gelmem 10 u buluyo yemek yiyiyorum 1.30 saat knight oynayıp kapatıyorum..

sen kendin adına söyle böyle bi oyuna mahkum olmak acizlik geliyo bana..
  • soruya bak............

oyun chok basit,anlaman icin 10 gun takıl cozersin hatta cafede cocuklar bile oynuyor.ama tavsiye etmem.

cocuklar bile bayram harclıklarıyla gb alıyorlarsa way haline..
    Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 360 Liquid Cooler|Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M
  • sen sanki hic cocuk olmadın pört die 20 30 herneyse sanki direk büyük olarak dogdun kücük cocuklarını niye küçümsüyorsun :S bunu anlamıyorum şimdi küçük cocuklar fifa serisi nfs serilerinide oynuyo onlardamı iğrenc oyunlar bırak ya saçma sapan konusuyosun
  • herkes yorum yapmış

Ko benim bildiğim 2 anlama geliyor

1- Knight OnLine
    2- Knock Out
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.