Şimdi Ara

Beyler Knight Online Hala Oynanılabilir Bir Oyun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eskiden Cleaver +8 bulamazdık ben +9 görüyorum gibisinden 70Leveller kraldı eskiden şimdiyse 83'e ezik ben sanki 15Levelim gibi yapıştırıyoz Reb Shelli adam görsek direk yıkılıyoduk şimdi +8 görüyoruz bakıp geçiyoruz maden filan oldu moradon değişti bunlar iyi yönde fakat oyun çok kolaylaştı oyuncuların %80'i koxp zaten bilmeyenler soruyo söylüyoz sonra 1 günde 50Level olma(Premiumsuz) yani çok kolay oyun oldu facebook sayfasında "Skill Buglarını ve Görev Buglarını Bize Bildirin" diye bir şey paylaşmışlar. Görev buğu varsa Level vardır uzun zamandır oynamıyorum Knight ne halde Destan'da oynuyan varsa oyun kalabalık mı ve hala 3 Kanaldan mı oluşuyor server?

"Yani kısası "Knight Online'a Tekrar Başlayayımmı?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 14 Ağustos 2013; 17:44:18 >

• bende geçen bir kaç pk videosu izledim, bir an özlem duydum. Senelerimi vermiştim büyük paralarla oynamıştım vs. ama sonra dedim ki her şey o zaman güzeldi. Benim zamanım böğüren adamla başlayıp beramusla devam edip cypherda uçup manesde zirve yapmıştım. Bundan 5 sene önce sanırım. Ben en çok harpyleri özledim, 45de açılan skill adını unuttum onunla bir harpy grubunu diğeriyle birleştirip blizard mıydı neydi onunla yavaşlatıp fire olanlarla keserdik. elektirik olanları almazdık harpyleri dagıtıyor diye vs vs. wormden çıkan +8 wood staff ile :D
    base adam yok
    cz adam var ama ksp ta var

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen
  • Beyler başlıyım diyorum ama yardımsız oynuyamıyorum bizim arkadaşlar başlamıyor bende GB almaya para bulamıyorum 58 Levelden sonra en kötüsünden bile olsa +7 Chitin gerekli bir de nasıl GB almadan para kasarım? ve sonuncu sorum şu kırmızı, mavi kutu varya Red Chest filandı sanırsam isimleri onlar madenden mi çıkıyor yoksa sadece BDW'den mi?
    Beramus en emek verdiğim serverdir yaklaşık 10 tane 50 Level üstü charım vardı sadece bana ait :D ama güzel serverdi şimdi piyasası çökük durumda bende bıraktım Destan'a başladım sonralarda ama şimdi boşum Counter-Strike Online, 1.6, Knight PVP, Source filan oynuyorum en zevklisi hep 1.6 olsada Knight da 2. sıradadır hep.

Bu oyunu yayımcı firmanın aç gözlülüğü ve yapımcı firmanın üretim ve yenilikçi zekadan yoksun olması bu hale getirdi.

Şu an oynanacak durumda değil Knight Online. Ve hiç olmayacak, eski tadını veremeyecek.
  • Ben tek ama tek merak ettiğim bu oyun 10 seneden fazla var ama hiç koxp eksik olmadı, dupe eksik olmadı, hile eksik olmadı ve türkler çok para kazandı ama neden? neden hiç el atmadılar kendileri kazanmadılar ki. Adı üstünde USKO united state niye bizimkilere izin verdiler.
  • Çünkü çok hileyle anlaşma yaptılar Patch atarken hilenin bir önceki versyonu çalışmıyor olabilir ama 10dakkada çıkartan Probot filan hep anlaşmalı maalesef oyun şikeyi seçip kolay parayı seçti. Oysa ki gururuyla yürümeyi seçip onurlu bir şekilde oyununu hileden arındırıp Hackshield Pro ile mükemmeller yaratabilirdi.

Orijinalden alıntı: ElessaRx

Çünkü çok hileyle anlaşma yaptılar Patch atarken hilenin bir önceki versyonu çalışmıyor olabilir ama 10dakkada çıkartan Probot filan hep anlaşmalı maalesef oyun şikeyi seçip kolay parayı seçti. Oysa ki gururuyla yürümeyi seçip onurlu bir şekilde oyununu hileden arındırıp Hackshield Pro ile mükemmeller yaratabilirdi.

Ne zamandır girmiyordum foruma şu mesajına cevap vermek için girmek istedim.

Sen bu dünyada para kazanmaktan ziyade onurunu gururunu düşünen adam tanıdın mı?

konu sahibine: Kardeşim sakın başlama. Güzel zamanını böyle saçmalıklar ile öldürme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theguitarist -- 16 Ağustos 2013; 1:59:37 >
    Hacı ya şimdi zaman öldürmek için oyamıyoz bu oyunu MMO oyunları işin asıl konusu olunca şu: Knight'a başlayarak zaman öldürme CS filan oyna diyolar abi sanki diğer oyunlarda yaptığımız adam öldürmek değil mi hayır bi tane video gördüm "KO Zararları" yazıyor dinimize hiç uygun değil savaşlar kanlar ölümler vurup kırmalar ne alaka arkadaş sen bana bişeyi ezip kırmadığın bi oyun söyle Barbie saç tarama gibi bişey mi onun ismi hayır doğru söylüyon başlamıycam oyuna ama zaman yemek değildir eğleniyoz Tatildeyiz onu oynamazsak Global Offensive oynuycaz lafın doğrudur kardeş başlamıycam KO'ya ama zevk alamadığımdan.

Bu arada o hak konusuna gelirsek sahip de benim o hileyi yaptığını iddia eden de benim. Yani kısacası şu K2 Network kendisi koxplara güvenliğini kapatarak hile yaptı, yönetici MGAME oldu MGAME oyunda güvenliği hiç sağlıyamıyor. Parayı düşünen K2'dir şu anki sahip değil yanlış anlama.

Ben zaten CS oynuycam Knight sıkıcı başka nedenden değil yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 16 Ağustos 2013; 2:26:55 >

• bende özlüyorum da eski tadı yok yaş seviyesi çok düşmüş
  • Merhaba.Kingdom online ın forumuna yazdığım şeylerin aynısını buraya kopyalıyorum.umarım bişeyler aklında oluşur.

Çoğunluk gibi benimde oyun arayışım var hala.İlk önce lol denedim hoşuma gitmedi.wow dan çok ümitliydim herkes methediyordu.trial versiyonunu yükledim ama hiç hoşuma gitmedi.Sonra aklıma esti dedim bi uskoya girem bakam neler değişmiş.
    ilk farkettiğim bikaç serverın birleşmesiydi.
    Ares-Resurrection-Xıgenon-Beramus-Attila-Anatolia-Edana-Logos-Ronark-Akara-Kronos-Helios-Titan-Destan
    Ben oynadığım server olan beramusa girdim tabi.birleşmeyen server olduğu için player sayısı oldukça az.Akşamları belki biraz daha çoğalır ama herzamanki girdiğim saatlere kıyasla çok çok az player var.maradon da keza pazar kuran çok az kişi var.pazarın az olmasının sebebi öncelikle trade ve merchant gibi şeylere sms mesajı gibi bi uygulama getirmişler.yani pazar kurmak için yada pazardaki bişeyi almak için telefonla bişeyler yapmak gerekiyor.tam anlamadım ama güvenlik açısından sanırım.Pazarın ölü olmasının diğer bir sebebi ise itemlerin artık para etmemesi.iron belt benim zamanımda 21 gb+2 trina civarıydı.şimdi 5 gb imiş sadece.iron neck 14-15 gb.düşünün artık dörtte bire düşmüş.
    emc townda tek tek saydım(çünkü sayılabilecek durumdaydı) 4 kişi vardı.ape slotuna gittim herzamanki gibi değişmeyen şey okçular vardı.diğer slotlara gitmedim.
    gelelim en önemli şeye cz ye.ilk girdiğimde sadece 2 assas vardı.ezik olduğum için beni kovalıyolardı ikisini de human towerlarda yatırdım )chaos dan sonra bi 20 kişiyi buldu.eski playerlardan birkaçını gördüm.ve inanmayacaksınız ama hiç kopser görmedim.bende inanamadım.sordum arkadaşlarıma.onlarda uzun zamandır tek tük görüyolarmış.açıkçası bu beni biraz cezbetti.itemler ve charlar çok ucuz olduğu için denenebilir ama birazda hayat olsaymış keşke.dediler server birleşince player artar diye.
    Edit itemler hala duruyomuş silinmemiş yani.Şimdilik izlenimlerim bu kadar.Belki arkadaşın charıyla bizim oyun açılana kadar takılırım.

• Evet bu iyi bir neden ben de Beramusta oynardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

+ basarken Fatiha okurduk la :D Adamları trade'de sorun çıtkı bi dakka kardeş numarasıyla kandırırdık :D bişeyler yapardık şimdi oyunluktan çıktı be. Eskiden rekorunu kırmıştı 3 Kanalda dolu oluyodu ilk 3 gün Premium veriyo diye yeni hesap açardık 4. günde "Enter Enter" yapardık. 55 Görevini yapardık. 10 Milyon Oyuncu olmuştu bi keresinde. Moradon güzel oldu değişerek ama bence oyunun grafiklerini değiştirmemeleri gerekirdi. Çünkü çoğu zaman eski grafiklere sahip oyunlar duygusal yapar oyunu ve zevkli olur. Örneğin CS 1.6 modu var Half-Life gerçek ismi olan oyun 1998'den bu yana değişmemesine rağmen en iyi FPS oyunudur.

Şimdiyse +'yı Trina'yla tak diye basarsın, trade'de sorun çıkmasına gerek yok adam bug yapar çalar paranı senden, şimdi rekor değil 1 kanal var o da dolu değil, 3 gün Premium a gerek yok direk enter'a bas girersin servera, 55 görevi yok artık +5 FP göreviyle üstlenmeye çalışıyoz.

Şimdi aptal oyun olan Metin2 çıktı nedir bu oyunu oynuyanlara iyi bi söverdim burda ama yalansızım oynadım arkadaşların isteğiyle 5 Skill var abicim bu nedir ya. Kaç item var ki sanki zırhlar heralde 20 tane ancadır taş maş efsun filan da var o oyunda eşitsizlik var ya o oyunda amatör bebeler var abi ergen bile değiller adamlar ya bırak onları Knight'ta 21 Yaşındaki kız Necklace için seninle yatmaya hazırım diyodu 23 yaşındaki adam necklace'ye hiçbişeyi vermem dedi bıraktı. Bu güzel değil de oyunun ne kadar akıcı olduğunu ve yaş sevyesinin yukarılarda olduğunu açıklar değil mi? Metin2'de bir de millet birbirine yaş soruyo herkes de 15 20 25 diyo neyse aslıda 7-12 yaş arasındalar.

Bir an için sinirlendim ben gidiyom

• Bende arkadaşla başlamayı düşünüyorum.Şuan pvp'de takılıyoruz ama her pk atışımda inan usko hiç aklımdan çıkmıyor.Duygulanmamak elde değil orda kazandığım dostluklar aklıma geliyor.Dies'te 1 asas 1 priest oynarken çok çekmişlerdi bizden.Tekrar başlayasım olsada oyunda eski dostlarımın olmamasından dolayı canım hiç başlamak istemiyor.

Hele şu oyunun intro sesi insana cidden his veriyodu ya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.