Bildirim
Knight Online Rehber
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Etiket
#Vurgulu
Giriş
-
anti gereksiz topic topici olmus saol -
Benim konumuda koymuşsun ...
Teşekkürler Num@n -
Gercekten guzel ama işe yarayacagını sanmıyorum çünkü bazıları ust konu lara bakmaktan aciz topic acmak daha kolay gelio -
bu konu açılması çok iyi olmus üst konular baya artmıstı -
saoll çoğu yerde(oyun bölümünde bnm girdiğim 2 yerden biri
bölye toplanmış konu açmıştı yöneticiler veya üyeler burdada iyi oldu
-
çok iyi olmuş ben yeni başladığımda google a yazmayı akıl edememiştim topic açmıtım nerden indiririm diye arama yapmayı bilmeyenler ve üşenenler için de süper
-
Daha önce bu denli büyük bir çalışma bir kaç üye tarafından yapılmış , çok iyi bulunmuş ancak tutunamamıştı ..
Bu çalışmanın bir örneğinin yönetim tarafından sıkı bir şekilde hayata geçirilmesi gerçekten çok büyük bir umut kaynağı ; D.H Knight Online bölümü inşallah en yakın zamanda tekrar eski güzelliğine kavuşur .. -
güzel bir çalışma -
ewt çok ii olmuş -
Güzel Çalışma içinde çok işime yarayan konular var teşekkürler -
sonunda yaptın demek güzel
artık 14 tane üst konu olmayack -
yararlı olcagına eminim gusel calısma -
Cok güzel olmus ! -
Eline sağlık çok iyi düşünmüşsün (Yine de kalın kafalılar buraya bakmak yerine yeni topic açarlar emin ol)
-
Diğer Üst konuları bu topicte birleştirin bence -
çok saol -
quote:
Orjinalden alıntı: Fake Değilim!
Diğer Üst konuları bu topicte birleştirin bence
hepsi var işte içinde -
Çok iyi olmuş -
güzel fikir
Benzer içerikler
- karakter isimleri
- knight online mobil
- doğum tarihi bulma programı
- knight online pvp server tavsiye
- chat görevleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X