Bildirim
Doğrulama Kodu Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Benimde çok uzun süredir oyunla bir alakam yok fakat forum üzerinden bildiğim kadarıyla operatörünüz tarafından ücret kesilmiyor. İlk 2 accounta kadar ücret alınmıyor sonrasında ise yine operatörden ücret alınmıyor üyelikten ücret alınıyor. Yani sizin için sakıncalı bir durum yok diye biliyorum. _____________________________ “Hepimiz öleceğiz ve bu bizi şanslı kılıyor. İnsanların büyük bir kısmı asla ölmeyecekler, çünkü asla doğmayacaklar.
Şu anda burada, benim yerimde olabilecek potansiyel insanların sayısı, Arabistan çöllerindeki kumların sayısından fazladır;
ancak onların hiçbiri gün yüzü göremeyecek. Kuşkusuz ki bu doğmamış hayaletler arasında Keats’ten daha başarılı şairler,
Newton’dan daha büyük bilim insanları vardır. Tüm bunları bilebiliyoruz, çünkü DNA’mıza bakarak var olabileceğini bildiğimiz insanların sayısı,
gerçekte var olanların sayısından çok daha fazladır. Bu baş döndürücü olasılıklara karşılık, siz ve ben, tüm sıradanlığımızla, buradayız.” -
Teşekkür ederim ilginiz için sorun yoksa iyi ya akşam akşam kafama takılmıştı bir şey olur mu diye, sağolun. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rollz'~
Teşekkür ederim ilginiz için sorun yoksa iyi ya akşam akşam kafama takılmıştı bir şey olur mu diye, sağolun.
Mideniz bulansın diye söylemiyorum
ama telefon onayı olmadan oyunda pazar kurulamıyor
trade yapılamıyor,
dolayısı ile dolandırıcılık yapacak kişiler kendi numaralarını vermek istemiyorlar.
Bu yüzden telefon numaranız bir dolandırıcılık ağına takılabilir.
Oyun resmi sitesi üzerinden bence yetkililere mesaj atın...
Tavsiyemdir_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: leventerdogan
quote:
Teşekkür ederim ilginiz için sorun yoksa iyi ya akşam akşam kafama takılmıştı bir şey olur mu diye, sağolun.
trade yapılamıyor,
dolayısı ile dolandırıcılık yapacak kişiler kendi numaralarını vermek istemiyorlar.
Tavsiyemdir
Tavsiyeniz icin tesekkür ederim, telefonuma başka bir kod daha gelmişti birkaç gün sonra o da pazar kurmak için onay koduydu galiba dediginiz gibi o kodu vermedim, gelen kodları hiç vermezsem bir sorun olmaz galiba? Sonuçta onay kodu benim telefonuma geliyor yanlışsam düzeltin lütfen_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
trade yapılamıyor,
Tavsiyemdir
Tavsiyeniz icin tesekkür ederim, telefonuma başka bir kod daha gelmişti birkaç gün sonra o da pazar kurmak için onay koduydu galiba dediginiz gibi o kodu vermedim, gelen kodları hiç vermezsem bir sorun olmaz galiba? Sonuçta onay kodu benim telefonuma geliyor yanlışsam düzeltin lütfen
Bilginiz veya alakanız olmadığı halde size gelen hiçbir SMS i 3. Şahıslara iletmemeniziveya onay vermemenizi tavsiye ederim_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
trade yapılamıyor,
Tavsiyemdir
Tavsiyeniz icin tesekkür ederim, telefonuma başka bir kod daha gelmişti birkaç gün sonra o da pazar kurmak için onay koduydu galiba dediginiz gibi o kodu vermedim, gelen kodları hiç vermezsem bir sorun olmaz galiba? Sonuçta onay kodu benim telefonuma geliyor yanlışsam düzeltin lütfen
Bilginiz veya alakanız olmadığı halde size gelen hiçbir SMS i 3. Şahıslara iletmemeniziveya onay vermemenizi tavsiye ederim
Evet öyle yapıyorum gelen kodları göndermiyorum artık, sağolun_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler