Şimdi Ara

ARKADAŞLAR KEDİM DOĞURUYOR. [DOĞURDU][BOL SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, kedi ev arkadaşımın. O da bir yakını askere gidecek diye yok. Odasından ciyak sesleri gelince gittim baktım. Zaten karnı son 2 aydır şişikti.
    Şimdi dolaba girmiş doğum yapıyor. Göz ucuyla baktım, 2 tane yavru doğurmuş kenarda ciyaklıyorlar ama onlarla ilgilenmiyor gibi. Acaba yapmam gereken bir şey var da ben mi bilmiyorum. Bir el atın lütfen,

Kedimiz bu:

Güncelleme-1 26/04
    Arkadaşlar 5 yavru doğurmuş. Biri ölü bedeninin yarısı yok yemiş herhalde. 4 yavru sürünüyor gardropta

Güncelleme-2 26/04
    Arkadaşlar kedim ortalığı biraz dağıtmış, ilk güncellemede bahsettiğim ölü ve yarısı yenmiş olan kediyi sansürledim. 4 tane de hayatta olan var ama içiçiler sürekli poz verdirtemiyorum
    Biraz daha büyüdükleri zaman daha net fotoğraflar ekleyeceğim.

Güncelleme-3 01/05
    Arkadaşlar kediler 6 günlük oldu. Yavaş yavaş kıpranmalar başladı
    Cezalıydım konuyu güncelleyemedim. Bunlar da fotoğraflar; gardrobun alt gözünde oldukları için en net bunları çekebildim. Ortalık acayip tüylü ama el attırmıyor bizimki, nasıl temizleyeceğim fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen

Güncelleme-4 19/05
    Bugün tam 24 günlük oldular. Kutudan çıkıp sağa sola koşuşturuyorlar
    Elime alınca çok ağladıkları için birini alıp bir foto çektim, diğerleri de arkada görünüyor zaten, ara ara güncelleyeceğim başlığı.

Güncelleme-5 22/05
    27 Günlük oldu hıyartolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 22 Mayıs 2015; 14:22:03 >

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!

• Örnek Ol Kediye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan arkadaşına açıp sorsana yada internetten araştır bi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey yapma 4-5 tane doğurur. Sen sadece onun güvende hissetmesini sağla. Korkma. Doğan kedilerin etrafındaki zarı yalayıp açar o. Eğer olurda es geçerse yavruların nefes alması için aç. Ölü doğum olabilir. Her şeyi kediye bırak kardeşim. Sonucu yazarsın.

Edit: Hepsinide bilmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 26 Nisan 2015; 14:00:43 >

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Ulan arkadaşına açıp sorsana yada internetten araştır bi :)

Fotoğraf yeni değil arkadaşlar.

Arkadaşın telefonu kapalı yoksa soracağım zaten ilk onu aramaya çalıştım.

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Bir şey yapma 4-5 tane doğurur. Sen sadece onun güvende hissetmesini sağla. Korkma. Doğan kedilerin etrafındaki zarı yalayıp açar o. Eğer olurda es geçerse yavruların nefes alması için aç. Ölü doğum olabilir. Her şeyi kediye bırak kardeşim. Sonucu yazarsın.

Yavrunun altında deri gibi bir şey vardı ama zar dediğiniz olay o mu bilemedim. Kediler cıyaklıyor sorunları yok gibi ama bizim anne pek bir ilgisiz gibi. Suratlarına bakmıyor.

• 2 doğum arası 5 dakika kadar olabiliyor. Başka yavrularda olabilir. Kedi yanlarında ise sorun yok. O bütün yavruları bitirince ilgilenmeye başlar. Eğer kedi ile aran iyi değilse yavrulara dokunmana izin vermiyorsa uzak dur. Rahatsız olmasın.

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE

• quote:

2 doğum arası 5 dakika kadar olabiliyor. Başka yavrularda olabilir. Kedi yanlarında ise sorun yok. O bütün yavruları bitirince ilgilenmeye başlar. Eğer kedi ile aran iyi değilse yavrulara dokunmana izin vermiyorsa uzak dur. Rahatsız olmasın.

Tamam hocam teşekkür ederim içimi rahatlattın. Bir kaç saat sonra yine uplarım, sesler kesildi şuan

• Kedileri elleme o kendisi halleder zaten olu dogurursa da anne kedi olu(anne karninda gelismemis) kediyi kendisi yiyor (evet 1 kere sahit oldum).dogurdugu yere cok sık bakma huylanir. Sen sadece yemek vermek icin ugra hic hayvani rahatsiz etme yoksa yavrularina bakacagi yeri degistirir yavrularini tasir.

Orijinalden alıntı: gsser

Kedileri elleme o kendisi halleder zaten olu dogurursa da anne kedi olu(anne karninda gelismemis) kediyi kendisi yiyor (evet 1 kere sahit oldum).dogurdugu yere cok sık bakma huylanir. Sen sadece yemek vermek icin ugra hic hayvani rahatsiz etme yoksa yavrularina bakacagi yeri degistirir yavrularini tasir.

Hocam kumunu değiştirdim, mamasını doldurdum, suyunu tazeledim gittim markete süt aldım bi tasa da onu koydum. Gardrobun içine girmiş doğurmuş karanlıkta. Ben de karanlık yer arıyordur diye odanın ışığını kapattım. (normalde hep açıktır, kedi karanlıkta kalmasın diye.) Peki bu ne kadar sürecek böyle? Kaç gün sonra bu minnaklar yürümeye koşuşturmaya başlar acaba? Teşekkürler.

@ictopbasli teşekkür ederim hocam

• Çocuklar p.c mi olacak şimdi nerde bu kedilerin babasi mart fantezsinde gibip atmış zavalli disi kediyi sonra da terketmis..gece gece sinirlendim bak

• 3 haftaya gözleri açılır kafalarını kaldırmaya başlarlar. 4 haftaya yavaş yavaş yuvarlanmalar yalanmalar başlar. Benim kedide gardıropta doğurmuştu. 4 parmak kadar yüksekti oradan düşer çıkarlardı. Güzel günler seni bekliyor bakalım. Birde fotoğraf atabiliyorsan merak ettim.

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE

• quote:

3 haftaya gözleri açılır kafalarını kaldırmaya başlarlar. 4 haftaya yavaş yavaş yuvarlanmalar yalanmalar başlar. Benim kedide gardıropta doğurmuştu. 4 parmak kadar yüksekti oradan düşer çıkarlardı. Güzel günler seni bekliyor bakalım. Birde fotoğraf atabiliyorsan merak ettim.

Nick mesaj uyumu ahenkle dans ediyor

• Kedi güzelmiş.

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: gsser

Kedileri elleme o kendisi halleder zaten olu dogurursa da anne kedi olu(anne karninda gelismemis) kediyi kendisi yiyor (evet 1 kere sahit oldum).dogurdugu yere cok sık bakma huylanir. Sen sadece yemek vermek icin ugra hic hayvani rahatsiz etme yoksa yavrularina bakacagi yeri degistirir yavrularini tasir.

Hocam kumunu değiştirdim, mamasını doldurdum, suyunu tazeledim gittim markete süt aldım bi tasa da onu koydum. Gardrobun içine girmiş doğurmuş karanlıkta. Ben de karanlık yer arıyordur diye odanın ışığını kapattım. (normalde hep açıktır, kedi karanlıkta kalmasın diye.) Peki bu ne kadar sürecek böyle? Kaç gün sonra bu minnaklar yürümeye koşuşturmaya başlar acaba? Teşekkürler.

@ictopbasli teşekkür ederim hocam

Tam hatirlamiyorum kucukken bahcedeki kedilerle pek hasir nesirdim. Yaklasik 2-3 hafta surer zaten ilk baslarda gozlerini bile acamazlar o zamanlar kedilerin en tatli halleridir sen yavrulari eline alip sevme yeter. Bir keresinde bu hatayi yapmistim ertesi gun kaybolmus yavrularini baksa bir yere tasimisti. Yavrular 1 ay sonunda dogru duzgun yurumeye baslarlar.

• quote:

3 haftaya gözleri açılır kafalarını kaldırmaya başlarlar. 4 haftaya yavaş yavaş yuvarlanmalar yalanmalar başlar. Benim kedide gardıropta doğurmuştu. 4 parmak kadar yüksekti oradan düşer çıkarlardı. Güzel günler seni bekliyor bakalım. Birde fotoğraf atabiliyorsan merak ettim.

Hocam çok acı ciyaklama sesleri geliyor kediyle de pek aram iyi değil korkutmak istemiyorum. İnşallah yarın fotoğraf atıp başlığı güncellerim.

@Glp107Oa teşekkürler kardeşim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.