Şimdi Ara

ARKADAŞLAR KEDİM BALKONA ÇIKMAK İSTİYOR BİR EL ATIN SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kedim calico cinsi 5 aylık dişi bir kedi balkon kapısının önünde miyav miyav bitiriyor bizi çıkııyor mermerin üstünde oturuyor aşşağı düşer diye korkuyrum yada ağaçlar yakın kuş görse gidermi 2. katta oturuyorum Yardım edin lütfen

ARKADAŞLAR KEDİM BALKONA ÇIKMAK İSTİYOR  BİR EL ATIN SS'Lİ

• Hadi BEYLER Upp
  • Kedi asla balkondan vs aşşağıya düşmez gönül rahatlıgıyla cıkartabilirsiniz. Kuş falan görürse değişik miyavlama sesleri çıkartabilir. Ama asla peşinden atlamaz :) Balkona Çıkmasına İzin Vermenizi Öneririm.
  • Çok istiyorsa bırak çıksın, eviniz kaçıncı kat, eğer mesafe fazla değilse, düşerse de bişey olmaz. Düşeceğini de sanmıyorum...
  • Benim kedim balkondan atladi ve öldü. 1. Veya 2. Katta oturmuyorsaniz asla tek basina balkona salmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Benim kedim balkondan atladi ve öldü. 1. Veya 2. Katta oturmuyorsaniz asla tek basina balkona salmayin.

Cidden ilk defa duyuyorum problemlimiydi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxByCharismaxXx

quote:

Benim kedim balkondan atladi ve öldü. 1. Veya 2. Katta oturmuyorsaniz asla tek basina balkona salmayin.

Bir kedi sahibi olana kadar bende balkondan düşmez veya düşsede ölmez sanıyordum ama öyle değilmiş. Benim kedim evden dışarı hiç çıkmadığı halde düştü.Güvercinleri tutmaya çalışırken atlamış.Veterinerlere her yaz onlarca kedi getiriliyormuş düşme sebebiyle ve yine veterinerin dediğine göre kedilerde yükseklik korkusu olmadığından balkondan veya camdan düşmenin sorun olabileceğini hesaplayamıyorlarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bir kedi sahibi olana kadar bende balkondan düşmez veya düşsede ölmez sanıyordum ama öyle değilmiş. Benim kedim evden dışarı hiç çıkmadığı halde düştü.Güvercinleri tutmaya çalışırken atlamış.Veterinerlere her yaz onlarca kedi getiriliyormuş düşme sebebiyle ve yine veterinerin dediğine göre kedilerde yükseklik korkusu olmadığından balkondan veya camdan düşmenin sorun olabileceğini hesaplayamıyorlarmış.

Benimde 5-6 Kez Kedim Oldu Bende bilgi Sahibiyim Hiç Boyler Bir Sorunla Karşılaşmadım. Kedim Kuş Görüyordu Ama atlamıyordu... Çıkıp Gezip İçeri Geri Geliyordu ;)

• Balkondan düşüp ölen sakatlanan bir sürü kedi var, sakın çıkarma, sepete koy gezdir çok istiyorsa. Kuş vs. görüp heyecanlanıyorlar kazayla düşüyorlar.
  • quote:

Kedi asla balkondan vs aşşağıya düşmez gönül rahatlıgıyla cıkartabilirsiniz. Kuş falan görürse değişik miyavlama sesleri çıkartabilir. Ama asla peşinden atlamaz :) Balkona Çıkmasına İzin Vermenizi Öneririm.

Ailem ile yaşadığımda baktığımız kedim paşa 8. kattan yanmış kömürlüğe düştü. '' Raşitikdi '' 2 ay yürüyemedi : ) Yıllar sonra yazlıkdaki balkonda (3.kat) ipdeki mandallarla oynarken direk gül ağacına iniş yaptı :) Bekarlığımda benim kedim İsmet 3 kere 4. kattan aşşağı atladı ama ağaç vardı . İlk atlayışında ağaca çarparak paldır küldür düşmüş (durakdaki taksiciler anlattı) diğer atlayışlarında yolda gezer gibi inmiş aşşağı : )

Mecburen zemin kata taşındım. Kediler düşmez demeyin gayet de düşüyorlar ama kolay kolayda bişey olmuyor keratalara : ) 2. kattan düşsede birşey olacağını zannetmiyorum .Hiç çaktırmaz yürümeye devam eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 17 Ocak 2012; 18:34:29 >

• Valla benim kedilerim hiç atlamadı malum 5. Kat..
  • Kedilerde balkondan düşer, düşmez diye bir şey yok.Hatta geçen gifi vardı balkondan düşüyordu.
  • kediler balkondan düşmez diyen arkadaşım; benim kedim tam 5 kere düştü balkondan. bilerek atlamıyordur tabiki ama dengesini kaybediyordurda düşüyordur. bu durum yüzünden sürekli balkona çıkartmıyorum ama ara sıra çıkmak istiyor ve bende dayanamıyorum biraz hava alsın diye çıkartıyorum. tabi gözetimim altında oluyor bu. sende balkona çıkmasını engelleme, çıkart ama takibinde olsun. sonra benim gibi boxerla koşa koşa aşağıya inip kediyi bulmaya çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

kediler balkondan düşmez diyen arkadaşım; benim kedim tam 5 kere düştü balkondan. bilerek atlamıyordur tabiki ama dengesini kaybediyordurda düşüyordur. bu durum yüzünden sürekli balkona çıkartmıyorum ama ara sıra çıkmak istiyor ve bende dayanamıyorum biraz hava alsın diye çıkartıyorum. tabi gözetimim altında oluyor bu. sende balkona çıkmasını engelleme, çıkart ama takibinde olsun. sonra benim gibi boxerla koşa koşa aşağıya inip kediyi bulmaya çalışma

Haha iyiymiş bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk_1907

Arkadaşlar kedim calico cinsi 5 aylık dişi bir kedi balkon kapısının önünde miyav miyav bitiriyor bizi çıkııyor mermerin üstünde oturuyor aşşağı düşer diye korkuyrum yada ağaçlar yakın kuş görse gidermi 2. katta oturuyorum Yardım edin lütfen

ARKADAŞLAR KEDİM BALKONA ÇIKMAK İSTİYOR  BİR EL ATIN SS'Lİ

hayvanı oyuncak bebek gibi giydirdiğiniz için kaçmak istiyor olabilir bence

• quote:

Kedi asla balkondan vs aşşağıya düşmez gönül rahatlıgıyla cıkartabilirsiniz. Kuş falan görürse değişik miyavlama sesleri çıkartabilir. Ama asla peşinden atlamaz :) Balkona Çıkmasına İzin Vermenizi Öneririm.

bilmediğiniz konularda nasıl böyle kesin yargılarla konuşabiliyorsunuz?

üzgünüm direk saldırı gibi oldu ama , çevremdeki sizin gibi "asla düşmez" , "dengesini korur" "düşsede bişey olmaz" gibi kesin yargılarla konuşan insanlar yüzünden rahatlıkla balkonu acık bıraktığım için öldü benim kedim.

kediler bir şeye odaklandıklarında - özellikle kızgınlık dönemlerinde- dengelerini ve içgüdülerini kaybederler. dısarıda gördüğü karşı cinsten bir kedi, ya da yakalamak isteyebileceği bir av onları direk kitleyebilir.

kedilerin 4 ayak üstüne düştüklerinde ayaklarının demir kesilmesi ya da 9 canlı olmaları gibi doğa üstü yetenekleri yok malesef.. sakın kedinizi tek basına balkona cıkarmayın, hatta mümkünse kapının pencerenin acık olduğu odalarda dahi tutmayın..

• Kediler yükseklere çıkmayı sever. Evin içi 4 duvar, balkondaki rüzgâr da hoşuna gidiyordur bir yandan.
    O balkona muhakkak bir misina veya cam taktırmak şart.
    2. katta oturduğunuz için şanslısın. Düşse çok büyük bir hasar oluşmaz ama belli de olmaz.
    İşi sakın şansa bırakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.