Şimdi Ara

İzmir için İngilizce kursu önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
30.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son birkaç gündür kurs araştırıyorum. Bütçem maksimum 3bin ₺. İngilizce seviyem pre-intermediate. Boş durmaktansa bir kursa yazılmayı düşünüyorum. Paramın boşa gitmeyeceği ve kaliteli eğitim veren bir yerden eğitim almak istiyorum. Hedefim İngilizcemi ileri deviyeye taşıyıp tahatça konuşabilmek ve uluslararası sınavlarla kanıtlamak. Sınavlar için seviyem çok yetersiz biliyorum. Sabırla çalışmam gerek. Bu yüzden güzel bir kurs bulmak istiyorum. Dün bir kaç kursa uğradım. Uğradığım kurslar şöyle:

    Wall Street
    Akın Dil
    Oydem
    Just English
    American Life
    Amerikan Kültür
    Teol
    English Time
    Tömer - (fiyat listesi verip gönderdiler ilgi sıfır)

    Hepsi Alsancak şubesidir.
    Bunlar hakkında görüşleriniz nasıldır ? Oydem biraz dikkatimi çekti. Sizin önerebileceğiniz başka yerler varsa yardımcı olursanız memnun olurum😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Maddi durumumuz oldukça iyi diyorsan ingilizce kursuna git.Ama değilse hiç gitme boşa. Youtubedan ingilizce bir şekilde ders anlatan videolar var , onları izle , who which where cümle baglama kalıplarını ögren. Busuu gibi siteleri kullan , ingilizce kitaplar oku.Her gün 15-20 tane kelime ezberle.Bir de bol bol pratik yap. Yani konuş yabancı ingilizce bilen biriyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Onları zaten takip ediyorum ama pratik lazım hocam. Kimseyi bulamıyorum. Kursun yararlı olabileceğini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • English time Izmir şubesine geçen sene kayıt olmuştum. ingilizceyi önce konuşarak öğreten bir sistemleri var. ben yurtdışına çıkmak için biraz pratik olur diye başladım. öğretmenlerin hepsi yabancı. sınıfta türkçe konuşturmuyorlar. ingilizce konuşmak zorunda bırakıyorlar. çok kısa zamanda bu şekilde ingilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum. arkadaşlarıma tavsiye ettim. onlarda erasmus sınavını english time sayesinde kazandılar. sizede tavisye ediyorum. gidin bir görüşün derim. derslere hiç aksatmadan devam ederseniz olumlu sonuçlar alacaksınızdır. konuşma sınıflarının ücretsiz ve ömür boyu olması bir avantaj. iniglizcenizi unutmamanız için düşünülmüş. size istediğinizden daha fazlasını verecek bir eğitim sistemleri var.
  • Johnnie walker 35 J kullanıcısına yanıt
    Bütün konulara kopyalayıp yapıştırmışsın maşallah. Reklam sezdim.. Ayrıca pek iyi yorumlar duymadım orası için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sürü konu açılmış. arayışta olanlara tavsiye de bulunmak istedim. birilerine faydam dokunsun istedim. diğer kursları da biliyorum ne durumdalar. onları burda anlatmak pek hoş olmayacağını düşündüm. izmir de en iyisi bence. her yerde şubeleri var. gitsinler görsünler kararlarını öyle versinler.
  • English time iyidir mağdur bırakmıyorlar hiçbir konuda üstelik kurs süren bitince gidip çeşitli aktivitelere katılma hakkın oluyor.
  • American Life' ı öneririm Alsancak şubesinde eğitim alıyorum ilgileniyorlar yardımcı oluyorlar. Konuşma üzerine eğitimde gerçekte çok etkili. Hazırlığı atlamama yardımcı oldular.
  • Selamlar kendiniz planlı bir şekilde çalışıyorsanız işin %90'ı tamam demektir.

    Güzel bir kursa gidip birebir ilgi bulabilmek gerçekten düşük ihtimal.
    Üstüne bir de yıllık imzalanan sözleşmeler sonucu mutsuz mutsuz kursa gitmek zorunda kalıyorsunuz.

    Bireysel çalışma disiplini olan biriyseniz online ingilizce pratik imkanı sunan çok güzel siteler mevcut.

    Size yerli English Ninjas 'u tavsiye ederim.

    Herhangi bir taahhüt vermeden üye olup pratik yapmaya başlayabilirsiniz. Memnun kalmazsanız da üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
    Anadili ingilizce olan eğitmenlerle birebir hem mobil uygulamalardan hem de bilgisayar üstünden pratik yapabiliyorsunuz.

    Görüşmelerinizi kaydedip gelişiminizi takip edebiliyorsunuz.

    Bir göz atın isterseniz.




  • Yogun ingilizce kursu arastirmalarimdan sonra Perfect English e yazildim ve egitimimi tamamladim. Bence cok iyi bir egitim sistemleri var. Ben cok faydasini gördüm. Hocalarım cok yardimci oldular. Hâlâ speaking derslerine gidiyorum. Kurs bityikten sonrada konusma derslerine katilma hakkim var, bu cok iyi birsey çünkü konuşmayı taze tutuyor. Egitim alirken b2 seviyesinde kaldim ve kurs bana aynı seviyeyi ücret vermeden tekrar okuttu. Ogretmeden geçirmiyorlar ve ucret te almiyorlar. Perfect English ailesine tesekkür ederim. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iniglizce öğrenmenin bir amacı olmalı mesela yds içi düşünüyorsan kesinlikle akındil ama TOEFL gibi sınavlara girmeyi düşünüyorsan başka kurslara bak derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gecen sene perfect english te egitim aldım sistemleri cok iyi hatta hala konusma derslerine gidiyorum kurs bittikten sonrada gidebiliyorsun oyle bir hakkın oluyor. Hocaları cok iyi ve ilgileniyorlar b1 den sonra yabanci hocalar ingilizce ders anlatiliyor. Hastalandim 2 hafta gudemedim tekafi ettiler sinav zamani derslere girdim fakat hep aklim okuldaki sinavlarda olduğundan adapte olamadım relafi dersi ayarladim ve konulari tekrar anlattilar. Her turlu ilgileniyorlar. teşekkür ederim. Ustelik diger kurslara göre de ekonomik. Arkadasimin biri seviyeyi gecemedi ucretsiz seviye tekrari yaptırdılar egitim ön planda ogretmek icin bence hersey yapılıyor geriye kalan is öğrencide...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serapakman35

    Ben gecen sene perfect english te egitim aldım sistemleri cok iyi hatta hala konusma derslerine gidiyorum kurs bittikten sonrada gidebiliyorsun oyle bir hakkın oluyor. Hocaları cok iyi ve ilgileniyorlar b1 den sonra yabanci hocalar ingilizce ders anlatiliyor. Hastalandim 2 hafta gudemedim tekafi ettiler sinav zamani derslere girdim fakat hep aklim okuldaki sinavlarda olduğundan adapte olamadım relafi dersi ayarladim ve konulari tekrar anlattilar. Her turlu ilgileniyorlar. teşekkür ederim. Ustelik diger kurslara göre de ekonomik. Arkadasimin biri seviyeyi gecemedi ucretsiz seviye tekrari yaptırdılar egitim ön planda ogretmek icin bence hersey yapılıyor geriye kalan is öğrencide...
    Kurs çalışanısınız cıok belli, yazdığınız bilgilendirme mesajında bilerek hatalı cümleleler kuruyorsunuz ki sizi gerçek kursiyer zannetsinler. :)




  • Hayal Gücünüz iyiymiş fakat malesef degilim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talibi35 T kullanıcısına yanıt
    Hayal Gücünüz iyiymis fakat malesef değilim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 ay oldu Perfect English dil okuluna başlayalı. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim eğitim sistemleri çok başarılı.İngilizce öğrenmek isteyenlere tavsiye ederim. ingilizceyi öğrenmeniz için gerekli olan eğitim. ilgi burada mevcut. siteden araştırarak gittim bende memnunum.
  • Merhaba öncelikle , 3000 tl bütçe dil kursu için oldukça iyi bir rakam ... seviyeniz pre - inter olarak bir kursa başalaycaksan oldukça güzel . Bol bol kitap okumanı tavsiye ediyorum bu sürede daha da gelişecektir. Kaliteli ve güzel eğitim veren kurumlar izmirde bana göre Amerikan derneği dil kursu , Perfect english , yada benim çok memnun kaldığım hem çok ilgili bir okulda Akademik batı dilleri bu okullar çok iyi ve kaliteli . İYİ seviyede konuşmak için okuldan sadece pratiğini alabilirsiniz . Herseyi okullardan beklemeyin .Kendi çabanız olmadan asla başarılı olamazsın . Okul tekniğini öğretecektir . Nereye gidersen git bu böyledir . Akademik batı dilleri eğitim ve ilgi bakımından oldukça güzel bir okul izmirde ayrıca ıelts ve toefl yurt dısında veya uzmanlık için bir çok kurumda kullanacağınız dil eğitimini veriyor. fiyat olarak oldukça iyiydi .

    wall street ; hakkında bilgim çok az sadece girişte ingilizce konusuyorlar bu çok ilginç . ben birkez gittim hiç bişey anlmadım ozaman ingilizcem hiç yoktu..
    akın dil ; yds eğitiminde iyi diyorlar hiç bilmiyorum yds de sizin ingilizce konuşmanıza yardımcı olmaz sadece okumanızı ve kelime bilginizi geliştirir.
    oydem ; hakkında hiç bilgim yok
    tömer ;hiç bilgim yok
    teol ;hiç bilgim yok
    english time ; hiç bilgim yok fakat sarı tabelası çok güzel bence enerji veriyor .




  • ne amaçla istediğin önemli aslında.. sınav mı genel mi kapsamlı mı.. genel her yerden alınabilir, çünkü bir kalıp üzerine oturturlmuş A1, A2..C1,C2 bölünmüştür ve gramer yüklemesi yapılır %85. Basit formatta öğrenirsin.Ama amacın donanımlı bir şekilde öğrenmekse ozmn önerim Akademik Batı Dilleri olur. Teknik, hukuki, tıbbi, ticari ve akademik terminolojiyi içeren cümle analizleri, çevirilerinin yanında phrasal verb, phrase, idiom ve collacation öğrenirsin.Bu sistemle işleninlen dersler daha keyifli öğrendiğinin farkına varıyosun.. Tabiki bu benim düşüncem. Gidip kendiniz not verin :)
  • yazdığın listede yok ama benim önerim Akademik Batı Dilleri yabancı dil kursu.Kapsamlı eğitim, Kaliteli sistem.
  • Merhaba sizin bu kurs olayı nasıl sonuçlandı acaba şu an ben de sizin gibi İzmir de kurs arayışı içindeyim ve karar veremiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.