Şimdi yazıcak olduğum şeyleri buraya yazmamın sebebi dertlerimi anlatacak bir arkadaşımın olmaması ve içimi dökmek istemem... Babam memur olduğu için çokça şehir değiştiriyoruz. Aslında buna bir nebze de olsa alıştım gibi. 2020'nin son aylarına kadar Zonguldak'ta yaşıyordum. Başta da belirttiğim gibi babam memur olduğu için tayinimiz çıktı ve Mersin'e taşındık. Taşındık fakat virüsten dolayı okula gidemiyorum bildiğiniz gibi. Derslerimi Zoom üzerinden görüyorum. E haliyle yeni sınıf arkadaşlarımla da zoom üzerinden tanışıyorum. Şuan yeni arkadaşlarımdan kimseyle konuşmadım(3 aydır). Kimse bana bişey yazmadı bende onlarla tanışma isteğinde bulunmadım. Eskiden arkadaşlarımla çokça mesajlaşırdım çokça konuşurdum fakat taşındıktan sonra hepsiyle çok az konuşmaya başladım. Bunun böyle olucağını biliyodum fakat geçen sene konuştuğum, yüzüne güldüğüm insalara hal hatır sorunca beni engellemesi de içimde bi hüzün oluşturdu. Neden engellediklerini de gerçekten bilmiyorum. Ama asıl beni üzen olay (eski) en yakın arkadaşımın beni engelleyen insanlarla benim arkamdan konuşup muhabbet etmesi. Beraber oyun oynuyorlar muhabbet ediyoralar nedense gördükçe üzülüyorum. Acaba sorun bende mi diye düşünüyorum. Neyse yazıcaklarım bu kadar sadece içimi dökmek istedim belki kendi dertlerinizi düşünüp buda dert mi ki diyebeilirsiniz ama lütfen öyle düşünmeyin. 1 aydır bu konuya takımış kalmış durumdayım tavsiye verirseniz de çok mutlu olurum. |