Şimdi Ara

Ankara'da ki en iyi go kart pisti neresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
31.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla gitmeyi düşünüyoruz en güzel Go-Kart pisti nerde acaba ?

Batıkent'de At Yarışlarının olduğu hipodrom'un yan tarafında varmış sanırım orayı cok övüyorlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'daki En İyi Go Kart Pistleri

Ankara'da sürüş heyecanını yaşamak için çok sayıda go kart pisti var. İşte Ankara'daki en iyi go kart pistlerinden bazıları:

• Karting Ankara: Geniş bir pist, modern go kartlar ve rekabetçi fiyatlar sunan popüler bir seçenek.
    • Go Kart Ankara: Profesyonel bir pist ve çeşitli go kart seçenekleri ile deneyimli sürücüler için ideal.
    • Ankara Go Kart Pisti: Rahat bir ortam ve yeni başlayanlar için mükemmel olan elektrikli go kartlar sunuyor.
    • Ankara Karting: Şehir merkezinde yer alan, çeşitli pist seçeneklerine sahip büyük bir tesis.
    • Gokart Ankara: Kapalı bir pist ve yağmurda bile sürüş yapma imkanı sunuyor.

Go kart pistini seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Pist boyutu ve düzeni
    • Go kartların kalitesi ve hızı
    • Fiyatlar ve paketler
    • Konum ve erişilebilirlik
    • Kullanıcı yorumları

Ankara'daki go kart pistlerinin yorumlarını çevrimiçi olarak kontrol etmeyi unutmamalısın. Bu, en iyi deneyimi yaşayacağın pisti seçmene yardımcı olacaktır.

Anahtar Kelimeler:

• Ankara go kart
    • Go kart Ankara
    • Ankara go kart yerleri
    • Ankara karting yorumlar
    • Ankara gokart
    • Ankara go kart pistleri
    • Ankara karting yorumları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Orası müthiş
  • ben aires arenayı çok beğeniyorum virajlar falan yanlamak için birebir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

ben aires arenayı çok beğeniyorum virajlar falan yanlamak için birebir

arabaları nası oranın iyi mi ? birde tam olarak nerde kalıyor + fiyatları nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

valla bazı arabaları iyi bazıları idare eder ve 10 dakika 10 tl 20 dakika 20 tl yer olaraksa istanbul yolundaki a city outlet in arkasında kalıyor

• quote:

quote:

quote:

valla bazı arabaları iyi bazıları idare eder ve 10 dakika 10 tl 20 dakika 20 tl yer olaraksa istanbul yolundaki a city outlet in arkasında kalıyor

Teşekkürler.. süpermiş ya Harikalar Diyarındakine gittik 1 tur 3 tl ve bi turu atmak 1 dk sürmüyo

Bu da öyle mi

Bi de At yarısının yanında otoparkın orda varmış onu biliyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 24 Haziran 2009; 23:42:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.. süpermiş ya Harikalar Diyarındakine gittik 1 tur 3 tl ve bi turu atmak 1 dk sürmüyo

Bu da öyle mi

Bi de At yarısının yanında otoparkın orda varmış onu biliyormusun

aries öyle 1 tur 3 tl gibi br yer değil.ankaradki en prof. go kart pisti orası.

dendiği gibi bazı araçlar iyi bazıları kötü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hipodromun pisti çok düz daha hıza yatkın bir pist
    gimatın oradaki de virajlar sebebiyle daha az hız yapılan ama daha çok rekabetin olduğu bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 24 Haziran 2009; 23:57:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

Bilgi için teşekkürler gitmek lazım ya bende prof. yer arıyodum

quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

hipodromun pisti çok düz daha hıza yatkın bir pist
    gimatın oradaki de virajlar sebebiyle daha az hız yapılan ama daha çok rekabetin olduğu bir yer

Hocam Gimat'ın ordaki neresi ? Hipodrom'u biliyorum da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 24 Haziran 2009; 23:58:19 >

• quote:

quote:

quote:

istanbul park bekleme,ankaradki yerlere göre iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

istanbul park bekleme,ankaradki yerlere göre iyi.

Yok o kadar da beklemiyorum zaten. Pistin değişik olması yeter..
    Ayrıca 1 tur 2 tur muhabbetleri gibi değil en azından 10-20 dk imkanı var..

• benim bildigim 2 yer var dogru düzgün. birincisi erciyes işyerlerinin köşesinde gimatta. asfaltı dumduz. istedigin gibi arabayı yonlendırebılıyorsun ama yolda epey bı bozukluk var. 2. sı batıkentte hıpodromun yanında ama asfaltı cok dişli. araba ıstedıgın gıbı kaymıyor. cok sert bi yolu var. şahsen bişey anlamıyorum orda bindigimde. ama en guzeli doğan görünümlü şahini yada murat 131 i olan bi arkadaşın varsa 20tl lpg atarsın sana driftten cok heyecan yasatır yahyalarda :))
    şakası bir yana 2 tane guzel pist var. benim favorim gimattaki (yanılmıyorsam aries). gece gec saatte gittiğinizde güzel kampanyalarıda oluyor kalabalık durumuna gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampelt -- 10 Şubat 2011; 18:58:31 >
  • en iyi pist mühye köyündeki ankara karting.. ondan sonra ise aries gelir.. bilkentteki pistin arabaları iyi ama pisti oyuncak gibi ufacık. ahlatlıbel çankaya bld. tesislerindeki pistte ise arabalar paso kayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

en iyi pist mühye köyündeki ankara karting.. ondan sonra ise aries gelir.. bilkentteki pistin arabaları iyi ama pisti oyuncak gibi ufacık. ahlatlıbel çankaya bld. tesislerindeki pistte ise arabalar paso kayıyor.

neresi oldugunu bilmiyorum arkadaş götürmüştü beni ama sanırım bu arkadaşın dediği yer çünkü köy gibi biyerdi sessiz sakin birde tur başı değildi biz 10ar dakikadan 2 defa binmiştik 5 kişi yarışmıştık.
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    EVET tam orası...
  • Kac uas üzeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o batıkent'teki hipodrom'un yanındaki yere nasıl gidebiliriz araba olmadan? herhangi bir otobüs, dolmuş falan geçiyor mu ordan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.