Şimdi Ara

arkadaş dün arabaya kustu ek ücret alırlarmı temizlemeciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün denize gittik sezon daha yeni açılmaya başladı lahmacun pide yedik adam kendinden bıkmış gibiydi iş yapmıyor falan
    et dışardaydı ya et bozuktu...yada 3 saat denizkenarında oturduk rüzgar yedik ya ondan...normalde bira dokunmuyor ona..belkide biralar bozuktu neyse...
    tam eve gelirken bu arkadaş 8 tane içmişti son 8 ci olanda elindeydi,virajları aldık aldık sonra düz yola girdik ana yol,bu arada araba sağ tekerlek karanlıkta çukura girdi
    tamda benzinliğe girerken oldu,lastik çukura girdi sonra sağa benzinliğe 30 saniye içinde girdim durdum benzin alcam
    arkadaş yan koltukta bana baktı baktı sonra uööğeee yaptı ön cam torpido koltuk halı heryeri batırdı...
    çukura girince böyle oldu,sonra benzinlikte temizleyeme çalıştı ama yemek kokusu geldiğinden yapamadı,arabayı terkettik..şimdi kurumuştur yıkamacıya götürcem kaç tl alırlar

• baris195 kullanıcısına yanıt
    Fena bir durum, Allah kimsenin başına vermesin

Şaka bir yana, iç dış temizleme ücretini sadece iç yıkama için alabilirler gibime geliyor. Geçmiş olsun.
    Ama alkol her yerde, her durumda zararlı. Her ne olursa olsun, insanın bile bile kendini zehirlemesi sonuçta..
  • Oğlum sık sık koltuklara kusuyor ben de bunu aldım:

http://www.kliksa.com/urun/superhelp-kumas-doseme-temizleyici-kopuk-400-ml.-made-in-italy-044400/902019112

Tavsiye ederim
  • lahmacun pide güneş tepenizde rüzgar 8 bira viraj cukur... iyi bile dayanmış arkadaşın
    neyse geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet.

Hiç hayal bile edemem durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 21 Mayıs 2014; 13:16:25 >
  • Uööğeeee Hahahahaha iyi Tabir ! :) ben olsam satarım o arabayı dokunamam la kustuğu yere uööğeee. Bunu yıkamacıya sormak lazım yapanda olur yapmayanda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı başımıza geldi bir arkadaşım başka bir arkadaşımın gözünden sakındığı arabasına kustu düğün çıkışı. kurumadan yıkamacıya çektik yıkamadı adamlar sonra kusan arkadaşla araç sahibi ellerine torba giyip temizlediler koku çıkınca götürdüler yıkamacıya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    sağ tekerlek ve çukura çok takmışsınız. bence bu sağ tekerleğin işi olabilir servise gidip bi kontrol ettimenizde yarar var
  • Arabaya binip yıkamacıya kadar gidebilirseniz yıkarlar.
  • Arkadaş camı kapıyı açıp dışarı kusmak aklınıza gelmiyor mu ben anşamıyorum 3 yaşındaki bebe misiniz?

Sen troll müsün nedir sürekli arkadaşlarınla ilgili açtığın konular.
  • camdan dışarı sarksaymış keşke
  • Barış yine mi sen. Alkollu arac mı kullandìn ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

Fena bir durum, Allah kimsenin başına vermesin

Şaka bir yana, iç dış temizleme ücretini sadece iç yıkama için alabilirler gibime geliyor. Geçmiş olsun.
    Ama alkol her yerde, her durumda zararlı. Her ne olursa olsun, insanın bile bile kendini zehirlemesi sonuçta..

Herseyin fazlasi zararli,cok calismaninda veya yatmaninda.Orta sekerde iceceksin,8 tane masallah abartmis.O araci 50 liradan asagiya kimse temizlemez,hatta adam temizlemeyebilir.

• Off kötü olmuş kurumadan kabasını alsaydınız,boşuna demiyorlar şişede durduğu gibi durmuyor.
  • Böyle garip garip şeyler neden senin başına geliyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

uööğeee yaptı
    ne güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arkadaş camı kapıyı açıp dışarı kusmak aklınıza gelmiyor mu ben anşamıyorum 3 yaşındaki bebe misiniz?

Sen troll müsün nedir sürekli arkadaşlarınla ilgili açtığın konular.

+1
    Cam da mi acilmiyor.
    En azindan asagi paspasin oraya kus. Konsola niye kusuyor. Bence arkadasin yarim akilli.
    Ayni durumu yasadik. Cocuk caravelleni camindan kafayi cikarip halletti isini. Sonra aracin disina bi su tuttuk. Halloldu is.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

dün denize gittik sezon daha yeni açılmaya başladı lahmacun pide yedik adam kendinden bıkmış gibiydi iş yapmıyor falan
    et dışardaydı ya et bozuktu...yada 3 saat denizkenarında oturduk rüzgar yedik ya ondan...normalde bira dokunmuyor ona..belkide biralar bozuktu neyse...
    tam eve gelirken bu arkadaş 8 tane içmişti son 8 ci olanda elindeydi,virajları aldık aldık sonra düz yola girdik ana yol,bu arada araba sağ tekerlek karanlıkta çukura girdi
    tamda benzinliğe girerken oldu,lastik çukura girdi sonra sağa benzinliğe 30 saniye içinde girdim durdum benzin alcam
    arkadaş yan koltukta bana baktı baktı sonra uööğeee yaptı ön cam torpido koltuk halı heryeri batırdı...
    çukura girince böyle oldu,sonra benzinlikte temizleyeme çalıştı ama yemek kokusu geldiğinden yapamadı,arabayı terkettik..şimdi kurumuştur yıkamacıya götürcem kaç tl alırlar

sonuçta pisliğini temizleyecek bir müddet yıkamacıda çalıştım sadece paspasa ufak tefek pislikte 25 tl alıyordu senin göğüs falan diyorsun 50 tl minumum

• Soruya bak ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • foruma TC no ile giriş yapılsın isim bilgileri yer alsın nickler kalksın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.