Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
202
Favori
129.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Tarık Bey dün bilgisyarın güç kablosuyla powerın birleştiği yerde kısa devre oldu.sonra billgisyarım aniden kapandı ve açılmadı.power yanmış değiştirdim ama bu sefer de anakart güç ışığı yanıyor.ekran kartı çalışıyor.ama cpu fanı ve kasa fanı çalışmıyor.bilgisayarda siyah ekran var.sanki kartın yarısında elektrik var yarısnda yok gibi.model F1A55-M LX PLUS.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • hocam pm de gönderdim cevap yazmadınız?
  • tüm mesajlara geri dönüş yapık
  • iyi günler , 15 gündür forumlardayım, buraya rasgeldim sonunda,
    sorun şuy :
    msi p67 gd 65 anakart kullanıyorum, 2011 yılında aldım, gweçen aya kadar sorunsuzdu, geçen ay ilk günlerde her açılışta bios resetlenme uyarısı geldi, bir hafta böyle devam etti, daha sonra pc açılmamaya başladı , şu an ise hiç açılmıyor, bios ekranı dahi gelmiyor, jumperle resetleme yapmayı denedim ama çalışmıyor, pc açılmıyor bios ekranı bile gelmiyor sadece anakartın ledi yanıyor o kadar, gönderrsem onarımı mümkünmüdür.
  • İletileri yanıtlama yeteneği olmayan bir kurum diye düşünüyorum. Kaldı ki onarım yeteneği ne durumdadır !
  • toonjai kullanıcısına yanıt
    Merhabalar gün içerisinde hem gelen işleri yapıp hem müşterilerle ilgilenip hemde mesajlara cevap vermeyi düşünürsek arada bir kaç mesajı kaçırabiliyoruz.Özel olarak cevap vermemezlik yapmadık fakat karşılıklı saygı durumundan ötürü mesajınıza şu an özel olarak cevap vermeyeceğim iyi günler.
  • Tüm mesajlara geri dönüş yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: abak.tarik

Tüm mesajlara geri dönüş yaptık

özel mesajla cevap için teşekkürler, adresinizi yazmanızı bekliyorum.. ürünü göndereceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yaptık.
  • Birkaç sorum var, PM gönderdim.
  • Tüm mesajlara geri dönüş yaptık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abak.tarik kullanıcısına yanıt
    Bana herhangi bir dönüş ulaşmadı, bilginize.
  • MrBlack kullanıcısına yanıt
    tüm mesajlara geri dönüş yaptık.
  • 1)
    asus ve msi 3 anakartım var. usbleri arızalı..güney köprüsü haddinden fazla ısınıyor.yapılabilir mi? yapılırsa yüzü astarını geçer mi? köprü değişimi mi olacak illa?

2)
    msi g31tm -p35 ve p21 toplam 5 anakart var. hepsinde aynı sorun.. sesi çıkmıyor.ses arızası kesin . bunları kaçtan yaparsınız?yapılır mı?ses çipi alc kaynaklı mı?
  • hocam 3 gündür haber bekliyorum, anakartı yolladık ama sonrası meçhul, telefona da bakmıyorsunuz, onarıldı mı onarılıyormu tamiri mümkünmü değil mi, ücret nedir, hiçbir bilgi yok.. tamam 4 gün içinde arayana cevap verilmez demişsiniz ama arıza bilgisini bari verin öyle bekleyelim...
  • 1 adet pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dheskikullanıcı -- 26 Ekim 2017; 21:48:47 >
  • elimde 1.5 ay önce alınmış asus z170-p var
    siz de 5 ekran kartını direk çalıştıracak(M.2 slotunu saymıyorum))kart varsa takas yapabiliriz.
    ddr4 ve 1151 soket olması gerekiyor ..çünkü ben bu z170-p yi hiç sevmedim.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Size bilgisini aktarmıştık başta değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ürününüzün geri iadesini yapıyoruz iyi günler.
  • Tüm mesajlara geri dönüş yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abak.tarik

Size bilgisini aktarmıştık başta değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ürününüzün geri iadesini yapıyoruz iyi günler.
    hallolduı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 2 Kasım 2017; 21:48:7 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.