Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
202
Favori
129.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özel mesajdan ve burdan farklı birşey söylemedim değerli yorumlarınız için gerçekten teşekkürler konuşma tarzınızdan dolayı ürününüzü geri iade ediyoruz.Hafta içerisinde yüzlerce ürün gönderiyoruz, yoğunlumuz orta da ve hala hırsızmış gibi davranmanız iade için yeterli bir sebep daha iyi bir Bilgisayarcı arkadaşımıza göndermeniz dileğiyle,iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi forumlar.

Ana karninda 9 ay nasil durdugu belli olmayan arkadaslara bakip iyi niyetli insanlara karsi hizmet kalitenizden odun vermeyin.

Biraktigi pc icin 10 kez arayip tamir etmeye firsat vermeyen insan memlekette kepceyke dolu.

Arkadasimiza daha evvelde yolligim urunler tamir edlimis olup hem hizmet hemde iletisim kalitesi 10 no biridir.

Son kartimida msi servjsine inat ozellikle arkadasimiza yollafim ve ozeldende yazdigim gibi umut yoksa cekici alip stres atma araci olarak kullanilabilecegini yazarken bir tarafi parlak diger yarafi kapkara kartimi tamir edip gondermistir.

Insanlardan nasil yardim alacaginizi asla belirlemeye calismayin

Isin ustasi olupta musterinin ayagina ..... gibi giderim diyen varsa arkadasimizla yer degistirsinler.

Bu isler boyledir

Isin ciragiysaniz sabirli olacaksiniz.

Degilseniz ne kendisi musterisiz nede siz ustasiz kalirsiniz.

Saygilarimla

• sorun çözülmüştür, tarık bey teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 2 Kasım 2017; 21:44:41 >
  • Tarık Beye laptopumu gönderdim, önce arıza tespiti yapıldı bana hem whatsapp üzerinden hem forum üzerinden bilgi verildi ardından masraf hesaplandı, degisecek parçanın siparişi verildi şuan bekliyoruz. Sonucta yaptıkları ince işçilik isteyen uğraş gerektiren bir iş biraz sabırlı olmak gerek, ilk giren ilk çıkar prensibini algılayabilmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: euse1474

Tarık Beye laptopumu gönderdim, önce arıza tespiti yapıldı bana hem whatsapp üzerinden hem forum üzerinden bilgi verildi ardından masraf hesaplandı, degisecek parçanın siparişi verildi şuan bekliyoruz. Sonucta yaptıkları ince işçilik isteyen uğraş gerektiren bir iş biraz sabırlı olmak gerek, ilk giren ilk çıkar prensibini algılayabilmek gerek
    çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 2 Kasım 2017; 21:43:52 >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Ali bey ben size kötü birşey söylemek istemedim bakın mesai biteli kaç saat oldu hala herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bir kere aradınız beni açamadım bir IO chipinde 128 tane bacak var ve bunu nizami bir şekilde takmak siz bu ürünü satarken alıcı alırken siz kullanırken sorun yaşamayın diye biz bu işi yaparken yanımızda ki kişiye dahi cevap veremiyoruz ve anakartınız fintek marka IO chipi arızalıydı bios ile çözülen cihazların çoğundan ücret dahi almadığımız oluyor yine de saygısızlık yaptıysam sizden özür diliyorum fakat bir gün içerisinde onlarca telefona cevap veriyorum 4 teknisyene sürekli komut veriyorum kargo ürünleri mesajlar ve forum derken insanı sınırları aşıyoruz ürününüz onarılmaz ise ürününüzü ücretsiz olarak onarıma alma sözü veriyorum bu forumu seviyorum ve burada kimseyi üzmek istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: abak.tarik

Ali bey ben size kötü birşey söylemek istemedim bakın mesai biteli kaç saat oldu hala herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bir kere aradınız beni açamadım bir IO chipinde 128 tane bacak var ve bunu nizami bir şekilde takmak siz bu ürünü satarken alıcı alırken siz kullanırken sorun yaşamayın diye biz bu işi yaparken yanımızda ki kişiye dahi cevap veremiyoruz ve anakartınız fintek marka IO chipi arızalıydı bios ile çözülen cihazların çoğundan ücret dahi almadığımız oluyor yine de saygısızlık yaptıysam sizden özür diliyorum fakat bir gün içerisinde onlarca telefona cevap veriyorum 4 teknisyene sürekli komut veriyorum kargo ürünleri mesajlar ve forum derken insanı sınırları aşıyoruz ürününüz onarılmaz ise ürününüzü ücretsiz olarak onarıma alma sözü veriyorum bu forumu seviyorum ve burada kimseyi üzmek istemem

Sizin telefona bakmamanız değil ürünü apar topar geri yollamanız beni üzdü neyse olan oldu artık, size hayırlı içler....

• özel mesajda resim gönderme seçeneği olmadığı için buraya atmak zorunda kaldım,ürünüme ait resimde kırmızı çizgi ile işaretlediğim yerde soğutucuya benzer boru gibi bir parça vardı kutuya koymayı unutmuşsunuz, rica etsem gönderirmisiniz, adresim sizde var.
    ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 31 Ekim 2017; 18:50:44 >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yaptık

• Arkadaşlar tarık beyle bir yanlış anlaşılma sonucuı bir takım sıkıntılar yaşadık ama sorun halloldu, ürün tekrar serviste ,gerçekten ilgili bir arkadaş, bir anlık sinir bazen herşeyi mahfedebiliyor, biz de öyle bir sinir boşalması yaşadık ustamızla, geçti gitti teşekkürler..
    Arkadaş ürünü servise almasa 400 liralık kart çöpe gidebilirdi, çünkü msi nin kendi servisi servisepoint eski model diye müşterinin yüzüne bile bakmıyor...
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederim.
  • merhaba tarık bey elimde bi pc var anakart ve işlemci hariç herseyi deiştirip denedim olmadı bi ssd denedim oldu gittim aldım baktım yine sorun devam ediyor
    not: power tusunun yanındaki işlem ışıgı yanmıyor

Fatih Yagizyoutube
    Pc açılmama sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=0fVa2hpR-NU
    buda arıza içerigi bilgi verebilirseniz sevinirim kim baktıysa bulamadı sorunu

• byrelax B kullanıcısına yanıt
    bu videoyu çektigimde asus gtx750 ti vardı suan msı gtx 1060 var ve sorun dewam ediyor anakart z77 ds3h v1 işlemci 3470 i5 ramlar 4+4 dual kit corsair 1600mhz
  • Tüm mesajlara geri dönüş yaptık
  • https://forum.donanimhaber.com/fanlar-donuyor-ama-tepki-bip-sesi-goruntu-yok--129962806

Bu konuda benim problemim yazıyor. Sorunun anakartta olduğunu düşünmekteyim. Yollarsam bakabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarık bey ilk mesajınızda belirtmemişsiniz ama şansımı deneyeyim yine de lga775 pin asus p5qlse anakart kısa devre sorunu var muhtemelen yapıyor musunuz?
  • Tarık Abak ve ekip arkadaşlarını müthiş takdir ediyorum Şişli'de sözde Türkiye'nin bir numaralı ekran kartı tamircisine kartımı tamir ettirdim ve Bayağı da paramı aldılar Garanti verdiler ama garantilerin arkasında durmadılar 2 gün sonra kart yine arıza verdi tamiri imkansız dediler Tarık Bey'e kartı ücretsiz olarak yolladım çok kısa bir sürede kartımı tamir olmuş şekilde bana ulaştırdılar işlerinin arkasında duruyorlar İyi ki varsınız

• Tüm mesajlara geri dönüş yaptık.
  • Rusen_ayas R kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Merhaba,

Hocam elimizde Gigabayt GA-z77-DS3H 1155 pin anakart var temiz durumda, start verdiğimizde fan bir tur dönüp duruyor arızayı belirleyemedik dönüş yaparsanız size kargolayalım.

Hayırlı İşler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.