Şimdi Ara

Arızalı iPhone 3GS alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir arkadaşım i4s aldı. Önceden de 3gs(8gb) kullanıyordu ama artık kullanmıyor, cüzi bir miktara satın almayı düşünüyorum yalnız;

1-Telefon şarj olmuyor.
    2-Kamera çalışmıyor, kamera uygulamasını açınca 'gri içe doğru kıvrılmış şeyler'* öyle kalıyor ve sağdaki video-kamera geçiş yeri yanıp sönüyor.
    3-Sessiz modu açma/kapama tuşu zar zor çalışıyor.

Bu problemlerin çözümü mümkün müdür? Bu telefona ne kadar verilir?
    Değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Şimdiden sağolun.

*: Arızalı iPhone 3GS alınır mı?gri içe doğru kıvrılmış şeyler

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 28 Aralık 2011; 17:23:31 >

• Telefon sarj olmuyorsa nasil kullanicaksin?
    Onun derdiyle ugrasmaya ne gerek var
    600 tlye ikinci el temiz yada 1000 tlye sifir alirdim senin yerinde olsam
  • arkadasin restore etmeyi bilmiyordur belki
  • Telefondan pek anlamıyor, restore etmeyi de bilmiyor.. Ben yaptırıp sonra satmayı düşünüyorum, halihazırda iphone 4s kullanıyorum zaten.Bu sorunlarla daha önce karşılaşan, yaptırmış arkadaşlar varsa ne kadara yaptırmış, merak ediyorum..
  • tuş ve şarj problemi donanımsal gibi duruyor.. kamera yazılımsal da olabilir donanımsalda.. içini açıp bakması lazım bilen birinin.. isterseniz DFU moda alıp bi restore yapın. kamera geri gelicek mi bi kontrol edin.
  • Telefonun düşmeye bağlı ya da ekstrem koşullarda bu hale geldiğini sanmıyorum, muhtemelen de çözülemeyecek problemi de yoktur, yanımda kullanıyordu.. 100 tl verilir mi sizce bu haliyle?
  • 100 e satiosa al hocam kasasini ekrani satarsin o paraya zaten... kamera acilmama daha once basima gelmisti içini açtigim bi cihazim kamera vidasini takmayi unutmusum kamera o nedenle acilmiyormus vida devreyi tamamliyormus gecen hafta arkadasimin sadece elektrik ile acilan bi cihazi vardi onu 250 liraya power soketini degistirerek yaptirmisdim demek istedigim 100+300 e yapilir diye dusunuyorum

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

100 e satiosa al hocam kasasini ekrani satarsin o paraya zaten... kamera acilmama daha once basima gelmisti içini açtigim bi cihazim kamera vidasini takmayi unutmusum kamera o nedenle acilmiyormus vida devreyi tamamliyormus gecen hafta arkadasimin sadece elektrik ile acilan bi cihazi vardi onu 250 liraya power soketini degistirerek yaptirmisdim demek istedigim 100+300 e yapilir diye dusunuyorum

saygılar

Çok sağol dostum, almaya karar verdim.
    Gelişmeleri yazarım yine buraya..
  • takip edecegim

saygılar
  • 100 liraysa al gitsin

Takipteyim
  • 100 TL ye 10 tanede olsa hepsini alırım 100 e vermez hocam bence. 4s kullanıyorum dionuz ama 100tl fiat biçiorsunuz. Iphone kullanıcısına yakışmaz bir soru bu bence.

Burnuma fake kokusu geliyor. Sanki iş olsun die açılmış bir ilan, iş olsn die 4s kullanıorm vs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.