Şimdi Ara

Areda Survey istanbul Secim anketi - Murat kurum %0,7 ile önde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Areda Survey istanbul Secim anketi - Murat kurum %0,7 ile öndeAreda SURVEY (@aredasurvey) on Xtwitter
    İstanbul 31 Mart 2024 Yerel Seçim Tahminimiz: Murat Kurum (Cumhur İttifakı): %42,9 Ekrem İmamoğlu (CHP) : %42,2 Meral Danış Beştaş (DEM Parti): %4,6 Mehmet Altınöz (Yeniden Refah Partisi): %3,5 Azmi Karamahmutoğlu (Zafer Partisi) :%3,0 Buğra Kavuncu ( İYİ Parti): %1,8 Diğer:…
    https://twitter.com/aredasurvey/status/1774175317877313905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Mart 2024; 23:48:52 >

• Son dakika anket yayinlamak = algı operasyonu

Hicbir ankete güvenmemek lazım ayni medya gibi hepsi satılmış

Türkiye'de sandiktan hep surpriz çıkıyor ben aksini görmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Simdi baktim 2023 de RTE yi %51,7 göstermis ilk turda

Ben akpyi önde gösteren anketlerdende paylasiyorumki sonra akp kazanirsa algi yaptin hep chp önde olan anketi paylastin demesinler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Mart 2024; 23:53:28 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    İstisnasız hiçbir ankete güvenmem hele son dakika yapilan ahlaksiz algi operasyonlarina

1 hafta kala bu isler yasaklanmali etik değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bu tarz bicak sirti anketleri muhalifleri daha fazla sandiga ceker avrupada sandiklar kapandiktan sonra ilk dakikalarda yayimlanan sandik cikis anketleri bile var

• Anketlere kafa yormanıza gerek yok. İmamoğlu'nun son seçimi nasıl kazandığını hatırlayın, yeter.

AKP'nin tepki oylarını aldı, HDP-İYİ,SAADET ve irili ufaklı partilerin oylarını da aldı ve bu duruma rağmen ucu ucuna kazandı.

Bugün kim var arkasında ? İYİ yok, HDP tamamen var mı yok mu bilmiyoruz, SAADET var mı yok mu bilmiyoruz vs. İrili ufaklı partilerin de ne yapacağı belli değil.

Geçen seçim AKP-MHP ikilisi bu hepsine bedeldi ve ucu ucuna kaybedilen bir seçim oldu. Şu an İmamoğlu kazanacak diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Ezici bir galibiyet aldı da bizim haberimiz mi yok ?

Kafa kafaya geçecek ve Murat Kurum kazanacak diye düşünüyorum. Yarın akşam olmadan buralarda oylar çalındı konuları açılmaya başlanır.

• nk061 kullanıcısına yanıt

İlk turdu saadet ayri aday cikardi 100bin oy aldi . Sallamayin herseyi...

İlk turda 17bin oy farki ile kazandi akp kasindi secimi iptal ettirdi...

İkinci turda cok ciddi bi fark ile yuzde54 ile aldi net 800bin fark ile.

Bukadar balik hafiza olmayin loo

Bu secimde iyip yarisinfan fazlasi

Demin yuzde50/60i

Sol partilerin tamami dsp tkp tip

+ Gecen secimde ekonomi suana gore daha iyiydi ve emeklilerin suanki hali yoktu suan metropolerde emeklilerin cok buyuk tepkisi var gecen secimdeki yuzde45i alcagini nerden biliyosun imkansiz...

Akp fakir ve 55yas uzerinden ciddi oy aliyordu yarisi oy vermezde o oy oranini ciddi etkiler...

Metropelleri 14 buyuksehiri kaybetmesi burdan butuk sehirlerde gecim sikintisi 2019da kotuydu suan cok daha kotu ve agir.. istanbulda emekli maasi bir aylik kiraya yetmiyor...

Tum anketleri takip eder analiz ederim bu secimde akp yuzde40alamicak...

+17 bakan istanbulda ilce ilce sokak sokak geziyor...bosa deil

Bugun tayyip ismailaga tarikatinin liderine ayagina gitti...

Oy cok dusuk..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS A grubu referans olayı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demircibu kullanıcısına yanıt

17.000 oy farkının içinde hangi partiler vardı yaz bakalım. Polyannacılık yapmayı bırakın. Bu seçim İmamoğlu için zor.

• nk061 kullanıcısına yanıt

Aynen zor qanga. Zorr

+1milyon fark yetermi?

Kimlerle muhatabiz burda poff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem Başkan BİR MİLYON farkı da geçmiş hamdolsun.Areda Survey istanbul Secim anketi - Murat kurum %0,7 ile önde 

• Konu sahibi arkadaş kızıyor ama bu anket şirketi de fena çuvallamış, hem de açık ara.

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Siziin tahmin güzel tutmus, nokta atisi Murat kuru 40 puan, ben farki 1-2 puan olur derken 10 puan çok olmus. sag olsun Meral hanim ve Dem parti Ekrem baskani güzel oyladi 15 puan ordan geldi. 5 puan da mhp den, çok sükran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 2 Nisan 2024; 22:21:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.