![]() İstanbul
31 Mart 2024 Yerel Seçim Tahminimiz:
Murat Kurum (Cumhur İttifakı): %42,9
Ekrem İmamoğlu (CHP) : %42,2
Meral Danış Beştaş (DEM Parti): %4,6
Mehmet Altınöz (Yeniden Refah Partisi): %3,5
Azmi Karamahmutoğlu (Zafer Partisi) :%3,0
Buğra Kavuncu ( İYİ Parti): %1,8
Diğer:… https://twitter.com/aredasurvey/status/1774175317877313905< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Mart 2024; 23:48:52 > |
Areda Survey istanbul Secim anketi - Murat kurum %0,7 ile önde

-
-
Son dakika anket yayinlamak = algı operasyonu
Hicbir ankete güvenmemek lazım ayni medya gibi hepsi satılmış
Türkiye'de sandiktan hep surpriz çıkıyor ben aksini görmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi baktim 2023 de RTE yi %51,7 göstermis ilk turda
Ben akpyi önde gösteren anketlerdende paylasiyorumki sonra akp kazanirsa algi yaptin hep chp önde olan anketi paylastin demesinler diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Mart 2024; 23:53:28 > -
İstisnasız hiçbir ankete güvenmem hele son dakika yapilan ahlaksiz algi operasyonlarina
1 hafta kala bu isler yasaklanmali etik değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarz bicak sirti anketleri muhalifleri daha fazla sandiga ceker avrupada sandiklar kapandiktan sonra ilk dakikalarda yayimlanan sandik cikis anketleri bile var
-
Anketlere kafa yormanıza gerek yok. İmamoğlu'nun son seçimi nasıl kazandığını hatırlayın, yeter.
AKP'nin tepki oylarını aldı, HDP-İYİ,SAADET ve irili ufaklı partilerin oylarını da aldı ve bu duruma rağmen ucu ucuna kazandı.
Bugün kim var arkasında ? İYİ yok, HDP tamamen var mı yok mu bilmiyoruz, SAADET var mı yok mu bilmiyoruz vs. İrili ufaklı partilerin de ne yapacağı belli değil.
Geçen seçim AKP-MHP ikilisi bu hepsine bedeldi ve ucu ucuna kaybedilen bir seçim oldu. Şu an İmamoğlu kazanacak diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Ezici bir galibiyet aldı da bizim haberimiz mi yok ?
Kafa kafaya geçecek ve Murat Kurum kazanacak diye düşünüyorum. Yarın akşam olmadan buralarda oylar çalındı konuları açılmaya başlanır.
-
-
17.000 oy farkının içinde hangi partiler vardı yaz bakalım. Polyannacılık yapmayı bırakın. Bu seçim İmamoğlu için zor.
-
-
Ekrem Başkan BİR MİLYON farkı da geçmiş hamdolsun.
-
Konu sahibi arkadaş kızıyor ama bu anket şirketi de fena çuvallamış, hem de açık ara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siziin tahmin güzel tutmus, nokta atisi Murat kuru 40 puan, ben farki 1-2 puan olur derken 10 puan çok olmus. sag olsun Meral hanim ve Dem parti Ekrem baskani güzel oyladi 15 puan ordan geldi. 5 puan da mhp den, çok sükran.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 2 Nisan 2024; 22:21:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X