Şimdi Ara

Arda Turan Hayırlı Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet Demirkol açıklamış. Zaten tahmin ediyorduk.

Kaynak

• Neye dayanarak açıkladı acaba. Duyumcu özelliği olan biri de değil pek. Güvenemedim açıkçası.
  • Nerden duymuş bilemiyoruz ama illaki bir kaynağı vardır. Şu dönemde en azından Mehmet Demirkol'a itibar edilir.
  • Hocam bunlar canlı yayında daha önce neler neler açıkladılar.

Bunlara dayanarak değil genel olarak bakıyorum Arda Turan %90 gelecek gibi maalesef.
  • bu kadar tepkiye rağmen hala alıyorlarsa denilecek bir şey yok......
  • Tudor'un sisteminde bu Arda ancak Belhanda'nin yerinde oynar. Ya Belhanda oynar ya Arda oynar. Ikisi de yedek kalmaya gelmez. Gereksiz transfer.
  • Takımın adamlık seviyesi artıyor.

Arda Turan Hayırlı Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 9 Kasım 2017; 14:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayırlı olsun İlkkan
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sezon başı istemiştim kamp yemişken iş yapardı 6 aydır yatan adamı ne diye alıyorsun,umarım bedava kiralanıp maaşının yarısını barca ödeyecek şekilde alırlar
  • Bence hic ugrasmayin, dogrudan sampiyonluk yarisini birakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon yedek, seneye ilk 11 olur bence.
  • Sadece futbol oynamaya gelen bir Arda izleyeceksek ligin tozunu attırır inşallah öyledir yok eğer öyle değilse şampiyonluktan bile edebilir bizi. Saçma sapan işlerle uğraşmayı bıraksın futbolculuğuna çok fazla bir şey denemez nereye kadar yükseldiği ortada.
  • Hadi bakalım. Hayırsız uğursuz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Tudor'un sisteminde bu Arda ancak Belhanda'nin yerinde oynar. Ya Belhanda oynar ya Arda oynar. Ikisi de yedek kalmaya gelmez. Gereksiz transfer.

dediğin gibi 3 lü oyunda arda gereksiz olur.. ama belhanda'nın yerinde oynaması da daha büyük bir gereksizlik olur.. arada geniş alana oyuncusu, sol açık oyuncusu.. dar alanlarda kapalı yerlerde 10 numara bölgesinde ne zaman oynatılsa küfür yemiştir(Terim kendisini genelde 10 numara oynatarak oynattı)
  • üff yandık şimdi galatasaray'ın adamlık seviyesi arda'nın gelişiyle 10 kat daha arttı.

adam geliyor adam.

Adamı madam yapacağız bu sefer habari yok
  • Arda bitmiş bir oyuncusu.Bence büyük hata.
  • Koca kafası ve poposu combo yapmış bu mixer, çok bilmiş elemanın gelmesi ahenkle giden takımı mahveder. Bunu yaparlarsa taraftar da bedelini ödetir.
  • Xelcuk bunu begendi ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda bu takımın yanından bile geçmemeli fakat eğer olurda gelecekse kendide biliyor ki bir kredisi yok şuan.

ortaya atılacak tek olumsuz iddia da hem selçuk'un hemde kendi başını yedirir.

büyük ihtimal bununda farkında taraftar beni istemiyor diyebildiğine göre.

artık bakıp görecez. siyasetten karı kız ayagına kadar bir ton işe yine yorum yaparsa zaten kimse uğraşmaz yönetimde çok destek vermez zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insaatmüh. -- 9 Kasım 2017; 15:35:10 >
  • Şuanki Galatasaray ortamında, taraftar profilinde Arda kendine çeki düzen verip oynamak zorunda. En ufak saçmalığında taraftar üstüne biner. Disiplin konusunda sıkıntı çıkarmaz ve işini yaparsa Arda Turan faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Tudor'un sisteminde bu Arda ancak Belhanda'nin yerinde oynar. Ya Belhanda oynar ya Arda oynar. Ikisi de yedek kalmaya gelmez. Gereksiz transfer.

dediğin gibi 3 lü oyunda arda gereksiz olur.. ama belhanda'nın yerinde oynaması da daha büyük bir gereksizlik olur.. arada geniş alana oyuncusu, sol açık oyuncusu.. dar alanlarda kapalı yerlerde 10 numara bölgesinde ne zaman oynatılsa küfür yemiştir(Terim kendisini genelde 10 numara oynatarak oynattı)

Genis alan oyuncusu olan Arda eski Arda'ydi. Simdiden salona girer ve devre arasina kadar 10 kilo verirse bilmem. Bu göbekli Arda olsa olsa Belhanda'nin yerine oynar. Belhanda zaten süper oynamiyor, Arda da büyük ihtimal onun kadar oynar. Ama ikisinden birini yedek birakmak cok gereksiz. Alacaksak adam gibi bir sol bek alalim. Arda nerden cikti anlamadim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.