Şimdi Ara

Arda Turan'a yapılan haksızlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda Turan evet formsuz.Arda turan evet oynamamalı.Peki kardeşim onu kim oynatıyor.Maç kadrosunu yazan ve asla oyunun yönünü değiştiremeyen 76 milyonun gördüğünü inatla Görmeyen Fatih Terim'e kızın.

Arda 6 ay maç oynamamış toplasan tüm sezon takımında 12 maç süresi boyunca süre almış(o da parça parça)Onun oynamaması gerektiğini akıl edecek kim?

Peki kardeşim oynamayacağım deseydi o zaman diyenler olacaktır.Düşünün bakalım Arda açıklama yapıyor milli takıma katılmayacağım diye verilecek tepkiler nasıl olurdu

Zaten Fatih Terim de çok zeki onu çıkartırsa tüm okların ona döneceğini bildiği için inatla oyunda tuttu.Arda şike mi yaptı?Bayrağa mı hakaret etti?Normalde süper oynuyordu da oynamadı mı?Adam zaten böyle bunu bile oynatıyorsun.Sonra suçlu o oluyor.Anlamıyorum insanların mantığını.

Biraz kendinizi şu adamın yerine koyun.Barcelonaya gitmiş 6 ay oynayamamış sonra takıma adepte olmaya çalışırken herkes yerden yere vurmuş.Sezon sonunda en kötü 11'e seçilmişsin.Diğer yandan bence hala unutamadığın eski sevgilin Abi kardeş ilişkin olan adamla evlenmiş.Siz bunları yaşasanız intihar ederdiniz.Kimse Milyonlardan,bahsetmesin.Ronaldo kadar reklama çıkan mı var 2 maçtır berbat bir de penaltı kaçırdı merak ediyorum adamı asacaklar mı ülkesinde.Ayrıca Zenginler de üzülür, acı çeker

Ama yerine koyuyorum da Atleticodaki tüm şampiyonluklarda sırtımda olan bayrağın milli takımında oynarken zaten İspanya basınında topa tutulduğumu bile bile ıslıklanması koyardı herhalde.Şu adama bu hareket yakışmadı.Şu takımda şuan oynayan futbolcular arasında 1 tane daha faydası olmuş futbolcu söyleyinBen utandım ama eminim buradan da gelecek cevaplarda göreceğiz günlük yaşayan nankör insanların ülkesiyiz.Adamı ispanyollar teselli etti biz ise sattık

Arda Turan'a yapılan haksızlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 19 Haziran 2016; 4:29:51 >

• arda turan kim allahaşkına ? Bi barçaya gitmesiyle götü kalkan basit adamın teki.. Samimiyetten uzak, her yaptığı hareket şov olan biri.. Hep diyorum ne oldum delisi cahil herifin teki..
  • arda
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Barçaya gitmesiyle götü kalkanmış.yemin ediyorum markete gitmeye üşenen insanlar çıkar Barçaya giden adamı eleştirir
  • eve eleştirmememiz lazım haklısn, ne güzel paşa paşa ekranlara oynuyor adamımız helal olsun ona diye alkışlamamız lazım.. Ha barça'ya gitti eleştirilemez diye bi kural varsa bilmiyorum, konu gidip gitmemesi de değil ayrıca..
    Eleştirirsin ama sadece futbolunu yoksa karakterini eleştiremezsin.Kimse sana bu hakkı vermez.Haddimizi bilmek lazım.Arda şımardı diyoruz ama adam şampiyon olduğunda Azerbeycan bayrağına varıncaya kadar hatırlıyor ama doğru size Mesut Ozil,Hidayet gibi insanlar lazım.Onlar el üstünde tutulur Arda yerden yere vurulur.Arda'nın kötü olduğunu bile bile inatla oynatan ya da oyundan almayandır esas suçlu.Ardanın elinden gelse her şeyi yapacağını bilmiyorsanız biraz önceki maçları araştırın ama Nankörsünüz vesselam size laf anlatılmaz.
  • Adam fbye gelse havada takla atardınız şimdi düştü ya gülün.Azizin 15 milyon euroları teklif ettiğini herkes biliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar para kazanıyorsa ve ülkeyi temsil ediyorsa oyununu da eleştiririm, karakterini de eleştiririm. Bu kafa sadece sizde var, yanlışa yanlış denmediği için bu ülke 3. dünya ülkesi komununda zaten. Yiyor ama çalışıyor zihniyeti, bak sen. Zaten kendin demişsin bak azerbaycan bayrağı falan bunlar hep şov. Yaptığı herşey yapmacık, gerçek dışı.. Fatih terim neyse arda turan da odur. Ayrıca arda turan'ın bu zamana kadar bana ve ülkeme ne kazancı oldu da nankör olacam ? Ülkenin bayrağını en yüksekte mi dalgalandırdı da benim haberim yok ? Barça da oynamasından banane, ben bu üllke için yaptıklarına bakarım. O konuda da hiçbir katkısı yok..
  • Ben de Arda Turan'ı eleştirdim ama yanıldığımı anladım. Arda Turan olayında suçlu bence Terim'dir. 6 aydır top oynamayan adamı, aslanlar sofrasına atıyor, ondan sonra koş ya kulum. Evet Arda Barcelona'da eski formunu yakalayamadı, oynamadıkça yakalaması da mümkün değil. Nekadar balık hafızalı bir milletiz, adamın atletico'da oynadığı futbolu bi hatırlayın. Oynayan adam gelişir, kenarda bekleyen adam da yerinde sayar, futbolu geriler. Arda'nın tek suçu, kendine iyi bakamamak, fiziği daha fit olmalıydı, kendini salmamalıydı. Yoksa koşmadı, yapmadı, etmedi demek için eleştirmek olayı günübirlik değerlendirmek çok da doğru değil bence. Kabul edin ya da etmeyin gelmiş geçmiş kariyeri en parlak Türk futbolcusudur Arda Turan ama bukadar medyatik olması göz önünde olması birşeyleri sorgulaması gerektiğini gösteriyor artık.
    Kim var kim hadi bana Arda'dan başka bir tane isim söylesene bu takımda başarılı.En başarılı futbolcumuz bu.Senin gibiler deli gibi kıskanıyorsunuz adam para kazanıyor ya batıyor size.Dünya para kazanıyormuş yapabiliyorsan sen de yapsana hadi göreyim seni.Sana neden vermiyorlar o parayı?Demek ki herkes yapamıyormuş.O kadar basit değilmiş.Bak C.Ronaldo da berbat gidiyor portekizi yaktı resmen ve dünyanın en çok kazanan sporcusu senede 90 milyon dolar kazanıyor ne yapsınlar öldürsünler mi?Yeri geliyor messi bile formdan düşüyor ama siz kıskandığınız için düşsün de vuralım diyorsunuz
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de Ardanın kendini düzeltmesi lazım ama takımda herkes berbat bir tane isim yok ki iyi.Hakan,Burak,Ozan,Selçuk....hepsi formsuz.Zaten o yüzden sadece ardanın eleştirilmesin kızdım.Bir de bunu İspanya maçında yapıyoruz yani resmen Barcelonadan gönderilmesi için katkı sağladı taraftar.
  • Arkadaş ben adamın formunu mu eleştiriyorum ? Ben adamın karakterindeyim, davranışlarındayım. O kadar para kazanıp 2 ıslıklanınca millete gider yapmasındayım, millete nette tehdit savurmasındayım.. Sen zaten ronaldo ile ardayı bir tutarak fail olmuşsun. Ronaldo da arda kadar trip ego kasılma yok. Arda neyi kazanmışta bu kadar egolu, bu kadar tripli, bu kadar giderli ? Barçaya gitmiş en başarılı topçumuşmuz evet yedek kalarak bunu güzel kanıtlıyor, ayrıca oraya nasıl hangi şartlarda transfer olduğu da malum. Arda bile ben 40 milyon euro etmem diyodur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Tabii ki de Ardanın kendini düzeltmesi lazım ama takımda herkes berbat bir tane isim yok ki iyi.Hakan,Burak,Ozan,Selçuk....hepsi formsuz.Zaten o yüzden sadece ardanın eleştirilmesin kızdım.Bir de bunu İspanya maçında yapıyoruz yani resmen Barcelonadan gönderilmesi için katkı sağladı taraftar.

Ya sanki Arda yeteneginden dolayı transfer edildi de yollanacak.Sponsor transferi işte sözleşme bitince tıpış tıpış Galatasaray'a dönecek.Sözleşme bitene kadar da her reklamda oynicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Yaa evet sponsor sayesinde transfer edildi.Yemin ediyorum buna inanan insanlar var.Kıskanıyorsunuz işte çok bariz. Barca o kadar aciz bir takım ki sırf bir sponsor istedi diye 7 numarasını hak etmeyen birine veriyor hem de 40 milyon euro veriyor
    İşte sen kimsin ki insanların karakterini sorguluyorsun.Ne kadar tanıyorsun.Bak burada biri senin kız arkadaşına,ailene,annene geçtim küfür etmeyi imada bulunsun hadi göreyim seni.ne yazacaksın o insana.Sırf ünlü diye bunları hazmetmek zorunda değil.İnsanlara istediğin şeyi söyleyeceksin ama onlar susacak yok ya.Dediğin kadar basitse hadi sen de yapsana göreyim ya da başka bir futbolcu yapsın göreyim.Laf atmak için boş konuşuyorsunuz.O zaman futolcularda yalan söylüyor daha yeni Hırvatistan maçı öncesi Modric miydi hatırlamıyorum Ardanın yeteneklerini anlatmak için kitap gerekir çok yetenkli bir futbolcu demişti bunu da Thy dediriyor değil mi?
  • pes ettim, ne halin varsa gör..
  • Fatih Terim mi Ardacım top sana geldiğinde götünü kaldırıp yorulma, tribünler protesto ederse de el kol hareketi yap, basın toplantısını artistlik yapıp terket diye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda " benim kanıtlamam gereken bir şey yok. "

LeBron James " her maça kendim kanıtlamak adına çıkıyorum "

Hangisi sporcu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardadan messi, ronaldo beklentisi icinde olanlar ardanin kapasitesi bellidir. Hakettiginden fazla sisirildi kendide cok havalara girdi herseyin bir bedeli var... Acik konusmak gerekirse barcelona ayarinda oyuncu degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 19 Haziran 2016; 15:08:05 >
  • Hergun reklamlarda bu adamı görmekten bıktım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.