Şimdi Ara

arçelik uydu alıcısı besleme kartında cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arçelik marka uydu alıcı var birinden adlım sorunsuz çalışıyor aldığımda kualnmadan içini açtım komple tozunu aldım bi taktım fişe besleme kartı baya sağlam cızırtı gelıyor neyse dedeım topladım kurdum sorunsuz çalışıyor cihaz ama sürekli bi cızrtı artık alıştık neden yapıyor olabilir ? yaptırmadan böyle kulanılırsa sorun olurmu

• Ses trafodan geliyordur büyük ihtimalle, bende bir radyo var ondan da geliyor bu ses ama 4-5 yıldır hiç bir problem yapmadı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 26 Kasım 2016; 13:2:4 >
  • Tozdan değildir.Bir sorun çıkarmaz sesi kisarsan daha az cizirti sesi gelir.Sorun ses veren hoparlördendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirincold

Tozdan değildir.Bir sorun çıkarmaz sesi kisarsan daha az cizirti sesi gelir.Sorun ses veren hoparlördendir.

sesten değil hocam trafodan sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ve as

Ses trafodan geliyordur büyük ihtimalle, bende bir radyo var ondan da geliyor bu ses ama 4-5 yıldır hiç bir problem yapmadı .

ses pek problem değil hocam bizimde 1.5 aydır kulanıyoruz hiçbir sorunla karşılaşmadık umarımda karşılaşmayz bakalım arza çıakrmadığı sürece sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 26 Kasım 2016; 22:32:25 >
  • Sıkıntı yapacağını sanmıyorum ama mümkünse gece prizden ayırın uydu cihazını ( kapalı dahi olsa cihaz )
  • Tozdan değildir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dahili uydu alıcısı sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arıza : elektrolitik kondansatörün yüksek frekans ile titreşim halidir , arızalı kondansatörün değişmesi gerekir .
    Kondansatörün arızalı olup olmadığını anlamak ,mutlaka şişmiş veya akmış olması gerekmez !.
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    tek doğru tespit...
  • Ben de cevap yazacaktım, yazmadım bunlarla uğraşmak biraz tehlikeli olduğu için(çarpılma, yanlış işlem sonucu yangın riski vs.). Ama cevap gelince belirteyim, açacağınız yerde fiş takılı olmasa bile yüksek voltaj var (voltaj değeri yüksek olan kondansatörde) bunu mutlaka kısa devre tarzı bir yolla boşaltın yoksa elektrik çarpabilir. Biliyorsunuzdur belki ama yine de bilmeyen biri için uyarımı bırakayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky16 L kullanıcısına yanıt
    yazmasan eyiydi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.