Şimdi Ara

Araplar'dan Türkiye'ye kınama 'araplar rus saflarında'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep nefret etmisimdir. İyice koruklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oysa Katar ve Suudi Arabistan gibi ülkeler bizi destekliyor diye biliyorum. İran da mesela Rusya'yı destekliyor, herkes kendi çıkarın için bir tarafta yer alıyor işte.
  • Devletler arasında böyle ilişkiler normal , ben halklar arasında böyle bir zıtlaşma düşmanlık olduğunu düşünmüyorum.
  • Sozcu

• Amannn sözcüymüş inanmam ben bir tek akit gerçeği söyler(?)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sözcüyü niye böyle ciddiye alıyorsunuz derdi algı üretmek.sadece bae kınamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

bu sözcüyü niye böyle ciddiye alıyorsunuz derdi algı üretmek.sadece bae kınamış.

Onlar Çinlimi Arap Din kardeşlerinin hangisi Rusyayı kınadı?
  • Bu işin ırkı dini yok herkes çıkarına gelen ülkeyi destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Oysa Katar ve Suudi Arabistan gibi ülkeler bizi destekliyor diye biliyorum. İran da mesela Rusya'yı destekliyor, herkes kendi çıkarın için bir tarafta yer alıyor işte.

iran arab değil
  • yavaşça kaynağa bakın ve konudan çıkın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egzoz Egzos Egsos

yavaşça kaynağa bakın ve konudan çıkın.

o kaynagı begenmediysen
    altta yazıdaki kaynagi bul..

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) resmi haber ajansı WAM'ın geçtiği haberde, Abudabi'de düzenlenen Rus-BAE ortak bakanlık komitesi toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid'in "Başta Sina Yarımadası'nda düşen Rus yolcu uçağı ve Suriye'de düşürülen Rus jeti olmak üzere, ülkesinin, son zamanlarda farklı ülkeleri vuran saldırıları kınadığı" duyuruldu.
  • Bae kınamış çokta önemli değil zaten şimdiye kadar birçok arap ülkesi destek vereceğini söyledi. Haberde algı oluşturmaya çalışılıyor

• Birleşik Arap Emirliklerine ait bir açıklama bu. Tüm araplara mal edilmemeli. Başlık ve içerik tamamen zıt. Ayrıca cogu arap halkı da, Türk ürünlerinin tüketilmesi için kampanya başlattı. Kanmayın böyle şeylere.

• Sozcu iste su an ataturk hayatta olsa akp ye destek verse ataturku hain eder ole bir yapisi var okumayin bunlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Oysa Katar ve Suudi Arabistan gibi ülkeler bizi destekliyor diye biliyorum. İran da mesela Rusya'yı destekliyor, herkes kendi çıkarın için bir tarafta yer alıyor işte.

İran Arap değil, Farsdır. Farslar, Arapları sevmez. İkincisi ise petrol zengini ülkeler de Batı uşağı.

• Türkün Türkten başka dostu yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.