Şimdi Ara

Aranızda İst. Erkek veya ist.deki iyi liselerde okuyan varr mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ben vefa anadolu lisesinde okuyom bu sene 5 yıl oldu eğer gelirsen 5 sene okucan (1 sene hazırlık+4 sene lise dönemi)benden sölemesi ama iyi okuldur ben lise sona geçtim, bulunduğu yer pek tekin olmasa da benm başıma bi kere bi olay geldi 3 senede onda da 2 kişi 5 kişiye dalmıştık ....bakalım bu son senemiz neler olcak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burrrak -- 16 Haziran 2006; 10:42:19 >

• Kabataş erkek lisesinde okuyorum ve hiç kolay değil dershanelerde bize gelecek sene yatarsın demişlerdi okula başlayınca şok geçirdim 5 ay o şokun etkisinden kurtulamadım.İnek olmak lazım bunun gibi liselerde okuyabilmek için.Bende inek olmadığımdan ötürü bu dönem az daha sınıfta kalıyodum.Ama böyle öğrencilerin suyunu çıkartırken adamlar eğitimi de zaten veriyolar.Bakalım seneye ne halt yiyecem psikolojim bozulcak bu okul yüzünden
  • bu vefa lisesinde erkek yurdu yokmu??,
    birde resmi sitesini bulamadım, veren olursa çok iyi olur..
    super gunes; valla kabataş'a gitmişsin, o kadarda olsun dimi :) valla bende belki seneye orda olucam, ama çok korkutuyosunuz böyle diye diye, napcam bilmiyorum
  • istanbul erkek mezunuyum sorun varsa cevaplayabilirim.
  • Hmm bnm duyduğuma göre Kabataş'takiler şımarıkmış ama..
    Ya şu İstanbul Erkek Lisesi nasıl?
  • ben istanbul erkekle ilgili, almanca okumak mecburmu birde, almanca okumak zormu onları çok merak ediyorum.. en çokta onlardan korkuyorum :)
    Ba2; kabataştakiler şımarıkmıdır bilmiyorum ama, o kadar başarılı insanlar şımartılmayı da hakediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VEFA'DA ERKEK YURDU VAR DA OKULUN DIŞINDA VAR OKULUN İÇİNDEKİ KIZ YURDU

RESMİ SİTESİ VAR DA BAYA Bİ ÖNCE KURULMUŞ VE GÜNCEL FLN DİİL AMA MEZUNLARIN KURDUĞUwww.vefali.net VAR ÖĞRENCİLER FLN BURAYA TAKILIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burrrak -- 16 Haziran 2006; 11:34:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ba2

Hmm bnm duyduğuma göre Kabataş'takiler şımarıkmış ama..
    Ya şu İstanbul Erkek Lisesi nasıl?

kim diyomuş onu alakası yok!
  • Tamam da biraz rahat dursunlar yaw.Mütevazı takılsınlar. Şaka bi yana ben Kabataş'a gezi düzenlediimizde çocuklar ellerinde g,ö,t harflerini tutup bizi öyle karşıladılar bide kızlar falan çook bağırıyodu ama tabii bu sadece ilk izlenim.Sakın yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Tamam da biraz rahat dursunlar yaw.Mütevazı takılsınlar. Şaka bi yana ben Kabataş'a gezi düzenlediimizde çocuklar ellerinde g,ö,t harflerini tutup bizi öyle karşıladılar bide kızlar falan çook bağırıyodu ama tabii bu sadece ilk izlenim.Sakın yanlış anlaşılmasın.

ee daha ne istiyosun işte, matrak okul
  • İstanbul Lisesinin kendi içinde erkek yurdu yanılmıyorsam cağaloğlu anadolu bünyesindede kız yurdu vardır.İstanbul Lisesi ile bilmeniz gereken ilk şey buranın bir alman okulu olduğudur.Sayısal dersler alman öğretmenler tarafından doğal olarak almanca gösterilir, alman müfredatı uygulanır.Sözel derslere türk hocalar girer.Şımarıklık konusuna gelince tabii ki şımarık çocuklar var fakat alman disiplini karşısında fazla ileri gidemiyorlar.Öğrenciler aileleri kolejlerdeki gibi çok zengin değil aynı sınıfta bir bakan çocuğu olduğu gibi bir memur çocuğuda var.
    Almanca okulun ilk iki yılı(haz+1 sınıf) cidden adamı zorluyor fakat sonra alışıyorsun.6 sayfa almanca biyoloji sınav kağıdı yazıp verdiğimi hatırlıyorum yani alışınca sorun olmuyor.
  • Yaw amma zormuş bu okul müfredatı da Almancadan sonra Türkçe öss nasıl olur????
  • evet bende Ba2'yle aynı şeyi yazcaktım.. bildiğim kadarıyla össde zorlanılmasın diye artık direk yabancı dil öğretilmiyordu ama..
    öyleymiş..
    valla öss'de zor olur gibi geldi banada...
  • kardeş sen ist. lisesine gircek kadar puan aldıysan hiç durma.
  • quote:

Tamam da biraz rahat dursunlar yaw.Mütevazı takılsınlar. Şaka bi yana ben Kabataş'a gezi düzenlediimizde çocuklar ellerinde g,ö,t harflerini tutup bizi öyle karşıladılar bide kızlar falan çook bağırıyodu ama tabii bu sadece ilk izlenim.Sakın yanlış anlaşılmasın.

geçen sene bi son sınıf olarak hiç böyle bi olay görmedim. Ha geziye gelenlere genelde ufff ne manzara ne okul be falanderlerdi. Bizde hocalardan sınavlardan bahsaderdik. Göründüğü kadar kolay dill ama okul yinede mükemmel!

biraz bak
    www.kabataserkeklisesi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 16 Haziran 2006; 11:49:41 >

• ben girdiğim sene 55 itü ,45 boğaziçi vardı mevcut iki yüz küsürdü.

quote:

Yaw amma zormuş bu okul müfredatı da Almancadan sonra Türkçe öss nasıl olur????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 16 Haziran 2006; 14:04:14 >
  • pendik anadolu denizcilik mezunuyum
  • sağmalcılar lisesinde okudum 99 senesı fena deıldı sımdı ne durumdadır bılemem
  • Sanırım Kabataş İstanbul 1.si bu doğru mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.