Şimdi Ara

Aramızda diş hekimi var mı ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okuyan olur mu hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Okuyan olur mu hocam?
    O da iyi olur kaçıncı sınıfsınız ve isteyerek mi seçtiniz hocam yoksa tıp tutarsa tıp gelmezse diş vs diye mi yazdınız

• -BornToDie- kullanıcısına yanıt
    Hocam isteyerek seçtim diyen çok azdır dişi :) Öyle idealist bulmak zordur. 2015 te girmiştim sınava 6k civarıydı Ygs açıkçası düşürebileceğimi hiç düşünmüyordum.

O yüzden sınavın açıklanması ile birlikte diş yazdım. Ama senenin başından beri hiç diş düşünmemiştim. Sınavlar falan da iyi geliyordu.

Normalde 4.sınıfa geçmiş olmam gerekiyor ama üniversite değiştirdiğim için yatay geçişke başka ildeki diş hekimliğine geçtim. Sınıfı geçmeme rağmen 1 dersi almadığım için o sene sadece o dersi gördüm.(Kütüphane dersiydi :) Şu an çok memnunum bölümden. Tabi ilk kazandığımda baya üzülmüştün hatta sınav açıklandığında saatlerce ağladım dün gibi hatırlıyorum. 6k ->17k Ama iş imkanları tıpa kıyasla iyi diye düşünüyorum. Ama 5 sene sonra ne olur iş bulma durumu falan bilmiyorum. Şu an bile yavaş yavaş sorunlar teşkil etmeye başlıyor gibi. Yani bu da gereksiz kontenjan artırmalarından vs. kaynaklı. Ama ben uzmanlık istediğim zaten o durumda hiç sorun olmuyor. Bir dezavantaj da pek hekim olarak görülmüyorsunuz halk tarafından. Tabii bu hastaneye gelenler değil. İşi düşünce anlıyor ne iş yaptığımızı :) Kötü anlamda söylemedim. Diğer tıp derslerine giren hocalarımız falan da bu konuda ayrım yapmıyor. Aynı şekilde ders anlatıyor. Tıp-diş diye. Şu an 3.sınıfa geçtim. El becerisi korkulacak bir şey değil. Herkes halledebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Diş hekimi yok fakat dişçi vardı görmüştüm forumda.

@doktorolcamben

Çağırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Hocam isteyerek seçtim diyen çok azdır dişi :) Öyle idealist bulmak zordur. 2015 te girmiştim sınava 6k civarıydı Ygs açıkçası düşürebileceğimi hiç düşünmüyordum.

O yüzden sınavın açıklanması ile birlikte diş yazdım. Ama senenin başından beri hiç diş düşünmemiştim. Sınavlar falan da iyi geliyordu.

Normalde 4.sınıfa geçmiş olmam gerekiyor ama üniversite değiştirdiğim için yatay geçişke başka ildeki diş hekimliğine geçtim. Sınıfı geçmeme rağmen 1 dersi almadığım için o sene sadece o dersi gördüm.(Kütüphane dersiydi :) Şu an çok memnunum bölümden. Tabi ilk kazandığımda baya üzülmüştün hatta sınav açıklandığında saatlerce ağladım dün gibi hatırlıyorum. 6k ->17k Ama iş imkanları tıpa kıyasla iyi diye düşünüyorum. Ama 5 sene sonra ne olur iş bulma durumu falan bilmiyorum. Şu an bile yavaş yavaş sorunlar teşkil etmeye başlıyor gibi. Yani bu da gereksiz kontenjan artırmalarından vs. kaynaklı. Ama ben uzmanlık istediğim zaten o durumda hiç sorun olmuyor. Bir dezavantaj da pek hekim olarak görülmüyorsunuz halk tarafından. Tabii bu hastaneye gelenler değil. İşi düşünce anlıyor ne iş yaptığımızı :) Kötü anlamda söylemedim. Diğer tıp derslerine giren hocalarımız falan da bu konuda ayrım yapmıyor. Aynı şekilde ders anlatıyor. Tıp-diş diye. Şu an 3.sınıfa geçtim. El becerisi korkulacak bir şey değil. Herkes halledebilir.
    Teşekkür ederim bilgiler için benim de aklımda pek yoktu aslında ama en azından bir bak araştır yazabilirsin istersen vs diyenler oluyor o yüzden araştırıyorum bu aralar

Kafamda eczacılık ve mimarlık da var aralarından kendime daha uygun olanı seçicem artık bakalım

Teşekkürler tekrardan

• Pm atabilirsin . Profilimde telefon numaramda var whatsapp yazabilirsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.