Şimdi Ara

Aral ps3 ürünlerinin fiyatı neden bu kadar fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araldan world of warcraft serisini aldım.Yurt dışı fiyatında en fazla 5 tl fark vardı o kadarda olsun adamlar Türkiye'ye getiriyor dedim.Bu günlerde bakıyorum 1 senelik oyunlar hala 149-170 arası oynuyor.Neden böyle.Aral'ın ps3 oyunlarına garezimi var acaba.170 tlye bir oyun satıldığı nerede görülmüş ? Hadi fiyatı koydun kaç kişi alıyor acaba ?



  • Aral'da mantık aranmaz.
  • Suç ve hırsızlık sadece Aral'da değil. Hükümetin aldığı vergi dünyada birinci sıraya oturdu. Vatanıma param helal olsun, ülkemin harcamalarına gitsin; ama oda olmuyor ki kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Suç ve hırsızlık sadece Aral'da değil. Hükümetin aldığı vergi dünyada birinci sıraya oturdu. Vatanıma param helal olsun, ülkemin harcamalarına gitsin; ama oda olmuyor ki kardeşim.

    E peki distrübütör seçimleri felan olmuyormu bu adamlar 10 yıl daha hüküm sürse 10 yıl daha kredi kartlarıyla ptt ile uğraşmak zorundamı kalacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vordronor


    quote:

    Orijinalden alıntı: Daxteroy

    Suç ve hırsızlık sadece Aral'da değil. Hükümetin aldığı vergi dünyada birinci sıraya oturdu. Vatanıma param helal olsun, ülkemin harcamalarına gitsin; ama oda olmuyor ki kardeşim.

    E peki distrübütör seçimleri felan olmuyormu bu adamlar 10 yıl daha hüküm sürse 10 yıl daha kredi kartlarıyla ptt ile uğraşmak zorundamı kalacağız.


    Piyasaya atılan şirket yok ki dostum. Param olsa da ben yapsam şu işi.




  • Valla Aral'i filan bilmem ben,bu is SONY Turkiye nin ayibi. Sen kendi oyunlarini getiremiyorsan Türkiye'ye ya Turk oyuncularini Aral'a peşkeş cektiriyorsun demektir ya da gidin alin Shopto'dan,spotcu dan bizim icin farketmez demektir.
  • hayret aral bu zamana kadar batmadan nasıl durdu? o kadar pahalı oyunu nasıl satıyor türkiyede 1 ayda kaç oyun satabiliyor?

    aslında aral getirdiği oyunları bimeks mediamarkt bestbuy darty gibi mağazalara ve diğer satış yapan yerlere satmasa büyük zarara girer batardı belkide.

    bu perakende mağazalara şaşıyorum en eski oyun bile 100liradan aşağı değil. 1 ps2 oyunu bile 80-90 lira. kimler alıyor bu kadar da ardı arkası geliyor bu oyun satışının.

    en basit örneği izmir mavişehir teknosada birzamanlar dvd filmler vardı sonra kaldırdılar nerede diye sorduğumda satılmadığı için o dvd film getirmediklerini söylemişlerdi.

    aynı şey konsol-pc oyunları için de gerçekleşse yani buralardan kimse oyun satın almasa satışlar düşer.vitrinlerindeki oyun sayısı birikir ve araldan yeni oyun istemezler belki de. ve sonra aral nanayı yer.

    durum bu vaziyete dönüşmediğine göre demekki türkiyede bu oyunlara ciddi ciddi 130-150 lira veren bir tüketici kitlesi var.




  • Vergi vergi anladıkta Aralın getirdiği PC oyunu 70-80 TL ye satılıyorken aynı oyun neden Ps3' te olunca 170-180 TL ye satılıyor? Platformlar arasında ki oyunların fiyatları aşırı dercede dengesiz. Bunun düzeleceğinide zannetmiyorum.
  • bunun nedeni vergi+aç gözlülük
  • PS3'te kopya oyun çalıştırma mevzusu olmadığı için fiyatları istediği limitte tutar Aral.

    Sonuçta herkes Shopto vs. yerlerden alışveriş yapamıyor, o yüzden bakmayın yani araldan, d&r'dan oyun alan sayısı yine fazladır.

    Birde bir arkadaşın bir yorumu beni hem gülümsetmişti hemde üzmüştü yorum şuydu '' Aral, PS3 oyunlarına %89521475016346 kar koyuyor '' demişti.. ve bence haklıda.
  • şöyle bişi var... konsol sahipleri sadece bizler değiliz... küçük çocuklar ve onların aileleri o 180 liralık oyunları çatır çatır alıyolar... bazen marketlerde görünce söyleyesim geliyor, bana verin o parayı 2 oyun alayım size diye :))
  • Cahil musteriler Aral`in urunlerini aliyor;bundan dolayi batmiyorlar.Sadece Capitol&Tepe Nautilus D&R`da en ez 20 kisiyi oyun alirken gordum su gune kadar.Bir-iki tanesi sayiklaniyordu niye bu kadar pahali diye ben de onlari uyardim;internetten;Yazicioglu&Tahtakale`den 1/3 fiyatina oyun alabileceklerini soyledim(Eski oyunlar).Benim tavsiyem oyle insanlar gorurseniz siz de uyarin cunku malum ulkemizde uyanik cok.

    Bu arada GSli olup da maci izleyen varsa o asistan hakem ne yapti yaKatletti maci




  • ben aral game ile ilgili öyle bişey yazrımki buraya tüm sorunların tek kelimesidir o ama işte durup dururken ban yemeyelim küfür içerikli değil yanlız
  • Çünkü onlar en iyisi
  • Aral dan oyun alanlar belli gelir düzeyi üst seviye olanlar herkesin oyunları yarı fiyatına aldıgı yerler ortada bu konu manasız bir konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIR_Lama

    şöyle bişi var... konsol sahipleri sadece bizler değiliz... küçük çocuklar ve onların aileleri o 180 liralık oyunları çatır çatır alıyolar... bazen marketlerde görünce söyleyesim geliyor, bana verin o parayı 2 oyun alayım size diye :))


    ben öyle Bimeks'te söledim dedim abi buralardan bu fiyata almayın diye.. o arada playstation t-shirt felan giymiş adam vardı orda adam bana tip tip bakıyordu yanımızda sonra dedim oyunları yurtdışından alın yada gittigidiyor'dan forumlardan felan alın daha ucuza alırsınız ikinci el ve sıfır oyunları dedim adama sitelerin isimlerini verdim felan sonra adamda 3 tane oyun almıştı NFS:Carbon , NFS:Undercover birde silahlı birşey almıştı 3 tane oyun çocuğu seçiyordu yanında. işte adam o oyunların üçünüde bıraktı çıktılar biraz dolaşıp bende çıktım adam geldi peşimden sen napıyorsun kardeşim felan dedi bende bütçesini zorlamadan adam gibi parayla ucuza oyun almasını sağlıyorum araldan kazıkmı yesin git şimdi işinin başına dedim adam sustu döndüm arkamı gittim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 25 Şubat 2010; 22:20:10 >




  • vallahi sırf zevkine d&r gibi yerlerde durup kazık fiyata oyun alanlara ömer baba gibi nasihat ediceksin
  • uc2 yi 180 tl ye satıyor aral
  • ben gördümmü ediyorum valla diyorum alma şurda daha ucuz şöyle daha uygun felan
  • bu vergi sistemi,bu anlayış olduğu müddetçe,bir oyunu,ps3'ün yarı fiyatına satmaya devam ederler bizde yurt dışından oyun siperiş etmeye devam eder ingilizlerin oyuncu sayısını katlamaya devam ederiz,sonrada neden türkçe oyunlar yok neden türkçe psn yok diyip dövünürüz..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.