Bildirim
Aracınızın Ne Kadar Hasar Kaydı Var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
4 ayri hasar kaydi toplami 3400 tl...
Ve bombayi patlatayim adam diyo 7 tane hasar kaydi var ama ikiparca lokal boya var nasil oluyo o is
Ayrica agir hasar kayitli arac satanlarin ortak yazimi hepside ayni
Sigorta şişirmiş...
Karşı tarafın hasarida yazilmis..
İçgüzar servisle sigorta anlasmis..
Mış mış mış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F57B183FE -- 5 Ağustos 2016; 23:09:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
opel astra g 2004 2464 lira tek hasar kaydı var _____________________________ SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED -
2 hasar kaydi var toplamda 6 bin. volvoya carpinca dokuldu kuheylanimiz
1300 tl civari tek hasar kaydi arka tampon degisimi
. Ekstra olarak arac komple boyali ama garantiden yapildigi icin hasar haydi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2012 COROLLA 1.4 D-4D ELEGANT KAR BEYAZI / PEUGEOT 208 1.4 HDİ ACTİVE ALP BEYAZI -
benim de 3000 lira ama araçta sadece çamurluk boyalı. değişen yok.Çamurluğa bu fiyat çıkmaz. Karşı tarafın hasarı mı oluyor bu şimdi? _____________________________ -
Çarpma yaziyor fiyat yok
5 kayıt var 5000 tl hasar kaydı toplamda. Ön kaputta ve sağ arka çamurlukta boya var onun dışında herşey orijinal
3 kaza 5600tl, son kazada arkadan çarpmışlardı, benim sadece arka tampon değişmişti hesaba 1300tl yatırmışlardı onu yazmamışlar, şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi çarpan a3ü de sorguladım, 8600 yazmışlar adama 9 tane de kazası var, hepsinin toplamı 22bin, seneye kasko sigortaya 5bin versin de aklı başına gelsin _____________________________ -
550 tl cik hasar kaydı var. _____________________________ -
320d-18bintl
320i ed ( 3 bin tl klima radyatörü.kamyondan kopan lastik parça yüzünden )
C200d-0
Kayıt yok
99 model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 9 Ağustos 2016; 16:32:53 >
Audi a6 0 tl. Marşpiyel dışında nokta boya bile yok. O boyada marşpiyelin yere bakan kısmı.
Mercedes e250 12 bin lira civarında hasar var. Arka taraf cama kadar komple değişmiş._____________________________ -
Boya değişen yoktur. 17000 Lira hasarı var. 5 parça park halindeki sürtmelerden dolayı lokal boyalıdır.
Şaga lan Şaga
250 ve 500 TL iki adet hasar kaydı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 6 Ağustos 2016; 2:12:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hakkıdır,hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır,Hakk'a tapan milletimin
İstiklâl ! -
12 yaş ve 0. kazasız. _____________________________ - AMBULANSA YOL VERİYORUM HAYAT KURTARIYORUM...
- Bilgi sahibi olmadan lütfen fikir beyan etmeyelim...
- Anlayamazsınız... Anlasaydınız... -
0
Çarpma sonucu sol arka kapı değişti çamurluk boyandı 4516 TL 2005 model renault laguna
Araç 138.000 KM de
Yağ vs rutin bakımı hep gittiğim özel serviste yaptırıyorum 30 TL
_____________________________ 1997 Renault 19 1.4 Benzinli RN 2013-2015
2016 Skoda Rapid 1.2 TSİ
2019 Toyota Corolla 1.6
2022 Hyundai Bayon Elite -
Gecmis olsun ama yaziyi gorunce guldum valla :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
20bin hasar var fakat tamamen sisirme(!) inanmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
2005 CİVİC VTEC2 LS 112.000 KM'de
3490 TL Hasar kaydı var.
Arka Bagaj Kapağı ve Ön tampon değisti ( Hasar kaydı bağaj kapağından dolayı)
LPG DE ŞEHİR İÇİ 19 KURUŞ YAKIYOR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jozef38 -- 6 Ağustos 2016; 8:47:39 >_____________________________ BEŞİKTAŞ
Benzer içerikler
- egea lastik basıncı
- akü takviyesi araca zarar verir mi
- android teyp geri görüş kamerası ayarları
- öğrenci arabası
- benzin aldıktan sonra motor arıza lambası yandı
- mazda türkiye ne zaman gelecek
- jaecoo 8 ne zaman gelecek
- yeni tiggo 8 2026
- en hızlı şarj olan araba
- c3 aircross elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler