Şimdi Ara

Aracınızın İçini Nasıl Temizliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 30 metrelik uzatma(kablo) aldım. Apartmanın camından uzatmayı indirip, süpürgeyi de aşağıya indiriyorum bu şekilde içini süpürüyorum.

Ancak süpürgeyi aşağı indir, yukarı kaldır eziyet oluyor. Süpürgenin içi boşaltsam bile pis kalıyor, hanımdan yediğim laf da cabası.

İç dış oto yıkamacılar, çok ayrıntılı temizlemiyorlar. Ayrıntılı istersen parası çoğalıyor.

Çocuk her gün arabaya birşey döküyor. Oto süpürgesi alayım dedim. Onların da iyi olanları var kötü olanları var. İyi olanları nerdeyse bir ev süpürgesi fiyatında. Üstelik ev süpürgesi kadar da temizlemiyor. Kötü olanın halini varın siz düşünün?

Aracınızın içini siz nasıl temizliyorsunuz?

• benzin istasyonlarında 1 TL ye çalışan elektrik süpürgeleri var. bence onu dene sen..
  • Allaha şükür müstakil bahçeli bir evde yaşadığım için bu tarz sorunlar yaşamıyorum, kendi garajım var. Garajda çeşme de var prizde. Aracımı da kendim yıkarım temizlerim hep.

Apartmanda yaşıyanlara ise allah sabır versin diyorum. Uyguladıgınız yöntem de gayet mantıklı, başka da seçenek yok maalesef apartman hayatında.
  • 15 günde bir,15 lira verip iç-dış yaptırıyorum.tertemiz yapıyorlar heryerini.çocuklu ailenin arabası,istediğin kadar temizle ertesi gün ister istemez yine batıyor.sürekli uğraşılmaz süpürge işiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Allaha şükür müstakil bahçeli bir evde yaşadığım için bu tarz sorunlar yaşamıyorum, kendi garajım var. Garajda çeşme de var prizde. Aracımı da kendim yıkarım temizlerim hep.

Apartmanda yaşıyanlara ise allah sabır versin diyorum. Uyguladıgınız yöntem de gayet mantıklı, başka da seçenek yok maalesef apartman hayatında.

+1 allaha şükür bahçeli müstakil evimiz varda garajın önüne çekip allah ne verdiyse dalıyorum iç dış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde şarjlı el süpürgesiyle süpürüyorum.. Ama şu pili küçük olanlardan değil.. 6v 4Ah aküsü var, gayet güçlü..
    Bir de araç için kullandığım eski (torbalı) bir süpürge var.. Ayda yılda bir garajdan elektrik çekip onunla temizliyorum..

Ayrıca aracı aldığımdan beri konsoluna "torpido parlatıcı" sürmedim.. Konsol parlayınca araç eski duruyor, sıfır havası gidiyor.. Ayrıca o yağlı zıkkım ne yapsanız çıkmıyor..
    Mat kalması için nemli bezle siliyorum o kadar..

Kesinlikle yapay koku vs koymuyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı temizlemeyi hiç sevmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sitenin arka garajına 50 mt lik kablo ile uzatmayı çekiyorum elektrikli süpürge ile detaylı bir şekilde temizlerim tek toz tanesi kalmayacak şekilde.yıkamacılar kaba pisliğini alıp üstüne paspası atıyorlar.ayrıca aracımı temizlemeyi çok severim aracım ne kadar temiz olursa o kadar güzel kullanırım:)
  • Bununla.

• valla ev süpürgesi tam çekmiyor güçlü süpürge lazım
  • Biz genelde eşşek gibi kullanırız kardeş ama arkadaşın yazdığı gibi benzin istasyonundaki elektrikli süpürgelerle arada bir temizleriz.
  • Ev komple bizim zaten. Müstakil. Araba temizleyecek kadarda bir bahçesi var. Fiş, musluk vs herşey 1. katta. Yalnız evin önüne kadar uzatmam gerekiyor yinede.

Önce herşeyi arabanın yanına taşır hortumu basınçlı su başlığına bağlarım. Kovayı çeyreğine kadar doldurur, cilalı oto şampuanı döker özel süngerle köpürtürüm. Arabayı komple ıslatırım. Tavan hariç arabanın her tarafını süngerle bastıra bastıra silerim. Tavanı fırçayla siliyorum. Daha sonra basınçlı suyla durularım, yine mikrofiber özel bezle kurularım.

Sonra geldik içine. 2K Wattlık süpürgeyle ve uygun başlıklarla aracın içini komple süpürürüm. Paspasları silerim. Daha sonra göğüs sütüyle kapı plastikleri, ön göğüs, direkler vs bütün plastik aksamı silip parlatırım. Senede birkaç defa bütün koltuk kılıflarını makinede yıkar yeniden takarım, kapı döşemesi gibi plastik kısımları silerim. Ayakların değdiği yerleri silerim. Özellikle kapı kenarları çok kirli oluyor.

Jantları özel spreyle temizlerim. Lastikleride yine özel spreyle parlatırım. Camları camsil + gazete kağıdıyla iyice silerim.

95 Model Broadway için bu kadar şey değer mi orasını bilmem. Ha külüstür şahin olsun, ha Mercedes hepsine aynı muameleyi yaparım herhalde

Motora hiç ellemiyorum. Zaten zoru zoruna çalışıyor garibim yanlış birşey yaparım kırarım kalbini falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 9 Eylül 2012; 23:40:31 >

• arada kendim süpürgeyle girişiyorum yorgun ve üşengeçç olduğumda
    temizletmiyor
    sonra iç-dış 10-15 olan yerler var oraya veriyorum adamlar
    benden ek para istedikleri bile oldu ama arabanın içinde kağıtlar plastik şişeler,
    koltuklarıda toptancıdan aldığım koltuk temizleyici ile kendim sildim daha öncesinde bir kaçkez yıkattım fakat
    tekrar tekrar çıkmıştı

eniştem detaylı temizlik yaptırdı 150 kağıt memnundu koltuklardan ama okadar paraya gerek yok
  • Genellikle evdeki Fakir duo marka süpürge ile girişiyorum.Site içerisinde oturuyoruz ama binaların girişinde prizler mevcut kullanmama herhangi biri bişey demiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ev komple bizim zaten. Müstakil. Araba temizleyecek kadarda bir bahçesi var. Fiş, musluk vs herşey 1. katta. Yalnız evin önüne kadar uzatmam gerekiyor yinede.

Önce herşeyi arabanın yanına taşır hortumu basınçlı su başlığına bağlarım. Kovayı çeyreğine kadar doldurur, cilalı oto şampuanı döker özel süngerle köpürtürüm. Arabayı komple ıslatırım. Tavan hariç arabanın her tarafını süngerle bastıra bastıra silerim. Tavanı fırçayla siliyorum. Daha sonra basınçlı suyla durularım, yine mikrofiber özel bezle kurularım.

Sonra geldik içine. 2K Wattlık süpürgeyle ve uygun başlıklarla aracın içini komple süpürürüm. Paspasları silerim. Daha sonra göğüs sütüyle kapı plastikleri, ön göğüs, direkler vs bütün plastik aksamı silip parlatırım. Senede birkaç defa bütün koltuk kılıflarını makinede yıkar yeniden takarım, kapı döşemesi gibi plastik kısımları silerim. Ayakların değdiği yerleri silerim. Özellikle kapı kenarları çok kirli oluyor.

Jantları özel spreyle temizlerim. Lastikleride yine özel spreyle parlatırım. Camları camsil + gazete kağıdıyla iyice silerim.

95 Model Broadway için bu kadar şey değer mi orasını bilmem. Ha külüstür şahin olsun, ha Mercedes hepsine aynı muameleyi yaparım herhalde

Motora hiç ellemiyorum. Zaten zoru zoruna çalışıyor garibim yanlış birşey yaparım kırarım kalbini falan

Bence önce iç kısımları temizleyip sonra dışa geçin daha mantıklı oluyor.

• ıslak mendille oğlanın ayak izlerini siliyorum, sarjlı süpürge ile süpürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Bununla.

İlk gördüğümde resmi hakem düdüğü sandım....Dedim ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D-Assault -- 10 Eylül 2012; 16:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snorkel kazım

3 kattan hortum sarkıtıp sokakta yıkarım,arada arabadan anlamayanlar işime karışıp sinir ederler,
    birgün cila atıyorum adamın biri geldi
    -adam:bende geçen pasta attım o makinaylan boyayı ykarsın ha
    -ben:2 senedir yapıyorum,pastadan sonra cila atmlısınız (komple arabaya pasta atmış adam)
    -adam:sonra atarız yyaa ,fiat mı bu ?
    -ben:yok seat

adam araba modeli bilmiyor arabaya komple pastatıyor ama işime karışıyor,hele av köpeğimi gezdirirken yaşadığım diyalogları yazsam ağlarsınız

sabah sabah boya yapıyorum otopark bomboş gelmiş sürekli gelip oraya araba yanaşamaz biraz yana kaydırırsan yanaşırlar diyen tipler vs
    sanki kazık çaktık bilmiyoruz ... bir de bu tipler özellikle yolda iki şerit işgal ederek giderler tek başlarına balina kasa araçlarla ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 10 Eylül 2012; 14:14:00 >

• 2 ayda bir yıkatırım arabayı iç dış. ilk 1-2 hafta temiz geri kalan 1 buçuk 2 ay afedersiniz b.k götürüyor arabanın içini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.