|
Fırça ile yıkıyorum çabucak hallediyorum hem çok az yoruluyorum hemde temiz oluyor tek yıkamada toz kalmıyor, fakat baktım arabayı çiziyor felan diye söyleniyor millet o zaman bende süger alıp onla yıkıyım dedim ama almaz olaydım.Gittim önce marketten büyükçe bir sünger aldım sonra arabayı ıslatıp suyla kaba kirini attım ardından oto şampuanını doldurdum kovaya süngerle yıkamaya başladım güzelce köpürttüm felan sonra aracı bir durladım, birde ne göreyim arabanın her yeri hala toz içinde.Araba kuruyunca bir baktım tozlar olduğu gibi duruyor arabanın üzerinde. Birde iki saat tavana uzan oraya buraya uzan eğil kalk vs. yoruldum arkadaş böyle işkence mi olur ? Fırçayla tek seferde yıkayıp geçtiğim arabayı süngerle iki kez yıkayıp duruladım anca temizlendi.Birde şu dikkatimi çekti, süngerle yıkarken arabanın üzerine vurur vurmaz sünger kapkara oldu tozdan kirden.Sonra kovaya sokup ne kadar durulasamda sünger yinede ilk anki temizliğe geri dönmedi tozlar kirler gözeneklerine hapsoldu resmen.Böyle yıkamak fırçadan daha çok çizer arabayı diye düşündüm tekrar fırçayla yıkamaya devam ettim. Arabayı fırçayla yıkıyorum sonra hızlı cila uyguluyorum ne çizik var ne başka birşey araba tertemiz duruyor bence çok abartılıyor bu fırça olayı, bastırarak yıkamadığın sürece pek çizmiyor gibi tabi arabasından arabasına değişir kiminin boyası çok ince çok hassas olabiliyor.Birde bu oto şampuanları hep yalan dolan hep para tuzağı, bir halta yaradığı yok.Yok efendim cilalıymış yok parlatıyormuş felan, hepsi hikaye.Evde oto şampuanı bitmişti gittim banyodan cilalı ahşap temizleyicisini aldım, evdeki parkeler için felan üretilmiş.Neyse gittim arabayı bu ahşap temizleyicisiyle güzelce yıkadım yemin ediyorum araba daha güzel temizlendi daha iyi parladı.Tavsiye ederim merak eden arkadaşlara yani, prille felan yıkayan var bulaşık deterjanı kullanan var ama onlar hem köpürmüyor hemde leş gibi kokuyor.Kullandığım ahşap temizleyici parfümlüydü araba bir hafta çiçek gibi koktu. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı