< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aracın sadece kaputunu boyatmak istiyorum kaç tl tutar ?

-
-
1500e boyattı arkadaş geçen kaputu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000--2500 bütçem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2000-2500tlden açarlar. 1500-2000'e halledersiniz. Bir de vernik atmasıysa sadece vernik attırarak kurtarabilirsiniz. Dürüst bir ustaya bunu sorun.
-
Geçenlerde ayının biri kırmızı ışıkta beklerken arka tampona vurdu. Tamponda boya atması ve 5cm uzunluğunda çatlak oluştu. Autoking te karşı tarafın sigortasından tampon onarımı ve komple boya 5500 tl karşılığında yapıldı.
4-5 binden başlar
Tampon 2000 tl oldu nasıl kaputu 1500-2 bin tl ya boyatmışsınız anlamıyorum… net 5000 tl şuan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kadar da değil bence hocam, daha yeni komple kaporta boya yaptırdım 20.000 verdim.
Ankara’da fiyatlar böyle.
iyide tamponun işçiliği daha fazla. sökmesi-takması ince ayarı vs bir sürü uğraştırıyor. kaput sökülmeden bile boyanabilir
İstanbulda itin bile önünden geçmediği merdiven altı kaportacılardan 30.000₺ fiyat aldım i20 aracım için. Arka tampona sök tak dahil 1.800 e anlaştım. Kaput rahat 3.000 vardır.
-
Hocam ben daha yeni aldım arabayı, komple kaporta fırın boya yapıldı. 20.000 vermiştim, o bile çok geliyordu bana. Desene iyice çıldırmış fiyatlar.
Güzel fiyat. Aracı kaplatacaktım ancak onada çok para istiyorlar. 20.000 kaplamaya 30.000 boyaya istiyorlar.
Boyanın maliyeti 3.000₺
İşçiliğe 27.000₺ para alıyorlar. Şaka gibi. Şimdiki aklım olsa sanayiye girerdim lisede.
-
kendimiz yapamaz mıyız acaba kapının önünde ? Benim de kaput ucu ve tampon boyanacak, gidip sanayide boya koduyla boyayı bir sprey kutusuna bastırtsam zımpara astar vernik vs. alsam kapının önünde yapamaz mıyım ? Bence bu kaportacılar fiyatları aşırı abartıyorlar.
-
Bence yapılır. Ufak bir el becerisi varsa(ufak) 2-3 video izleyin youtube da beklentinizi rahatlıkla karşılayan bir şey çıkacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X