Bildirim
Arabanın altını sürttüm.Yapılır mı ? Masraf nedir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sadece fiZiksel bir hasar. Fakat öyle bir yazmışsınız ki sanki kaputu elektrik direğine sokmuş gibi. 2 3 saat işi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Redese
Sadece fiZiksel bir hasar. Fakat öyle bir yazmışsınız ki sanki kaputu elektrik direğine sokmuş gibi. 2 3 saat işi var.
Valla gecenin sessizliğinde öyle bir ses geldi ki dedim arka komple gitti
2-3 saat dediğinize göre tampon sökülecek ? Tahmini masraf ne kadar tutar ? -
stepne altı çizilmiş boya+astar kalkmış boyatmazsanız ileride pas yapar çürüme başlar bu haliyle hiç ellemeden satar kurtulmayı tercih ederseniz sizden sonraki sahibine patlar tabi vicdanınız nekadar elveriyorsa.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş orası stepne değil yakıt deposu. Yakıt deposnun altında boya veya astar olmaz. Ayrıca depoya hiç birşey olmaz kolay kolay darbelere ve aşınmaya karşı koruyucu sağlam malzemelerden yapılır, ekstra yalıtımlı malzemelerden. pas ta yapmaz çürüme de yapmaz. Hem bu kadar küçük bir olay için adam arabasını niye satsın :) Yaptırır paşa paşa biner. Sanki arka tarafı kamyon çarptı pertten topladı da satınca alan kişide patlıycak
arkadaşın hasarına gelince, yürüyeninde bişey yoktur umarım ki zannetimyorum. bence arabayı ustaya elletmeyin. Gözükmeyecek şekilde güzelce kalın plastik kelepçe cırt cırtlarla orayı tutturun. Eğer içinize sinmezse servsie gösterin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 16 Şubat 2015; 2:11:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahin261
kardeş orası stepne değil yakıt deposu. Yakıt deposnun altında boya veya astar olmaz. Ayrıca depoya hiç birşey olmaz kolay kolay darbelere ve aşınmaya karşı koruyucu sağlam malzemelerden yapılır, ekstra yalıtımlı malzemelerden. pas ta yapmaz çürüme de yapmaz. Hem bu kadar küçük bir olay için adam arabasını niye satsın :) Yaptırır paşa paşa biner. Sanki arka tarafı kamyon çarptı pertten topladı da satınca alan kişide patlıycak
arkadaşın hasarına gelince, yürüyeninde bişey yoktur umarım ki zannetimyorum. bence arabayı ustaya elletmeyin. Gözükmeyecek şekilde güzelce kalın plastik kelepçe cırt cırtlarla orayı tutturun. Eğer içinize sinmezse servsie gösterin.
Anladım,teşekkür ederim.Sürtünmeden zedelenen yerlere siyah sprey boya yapacağım,tamponu plastik kelepçeyle veya vidanın sabitlenip kırılan plastik yeri çakmakla ısıtıp,kaynatıp daha sonra üzerine japon yapıştırıcıyla sağlamlaştırıp tekrar vidalama yapmaya çalışacağım.Sanayiye götürsem usta tamponu sökmeye yanaşır.
Resimdeki çizilen kısım yakıt deposu olmayabilir,yedek lastiği konulan yer.Yarın gündüz gözüyle iyice bakayım,arabaya bin dünya bakımı,LPG tesisatı,ayarı... para harcadık birde bu çıktı.Nazar değdiler güzelim 1.4 turbo lineaya
-
karşındakinin yaşını başını bilmeden kardeşli tarzında laflar kullanmasan iyi edersin sen daha vitaminken biz arabayı sürüyorduk.
Orada boya olmaz astar olmaz diye çok bilmiş konuşuyonya resimde bile bariz neyin ne olduğu gözümüzle görmesek lafına inanacaz sende iyice birdaha bak kazınmış atmış boyası. İster stepne yuvası olsun ister benzin deposu olsun bu sana bukadar karşındakine çok bilmişce konuşma hakkı vermez. Arabayı satmasını söylemedim azıcık mantık yürütsen kimisi kolaylıkla arabadan soğuyup satıp kurtulma çabasına girdiğini kendisininde bu basit yolu tercih edip etmeme noktasında olabileceğini söyledim. Hadi selametle şimdi.
@flyermig
hoca sende arabayı lifte kaldır altına iyice bir baktır egzoza falan diğer yerlerede baktır tamponun kırılan tırnaklarına vida attırırsın kazınan yerlere hafif rötüş boya yaptırırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 16 Şubat 2015; 20:45:22 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
karşındakinin ""yaşını başını bilmeden"" kardeşli tarzında laflar kullanmasan iyi edersin """sen daha vitaminken biz arabayı sürüyorduk."""
kendinizle çelişiyorsunuz.
ayrıca beyefendi/hanımefendi; orada boya olmaz. Orada olan boya değildir. Yalıtım malzemesidir. Siz orayı kaporta zannediyorsunuz, bilginiz bu kadar işte:)
Ben bu işin içindeyim. Siz, "ben vitaminken" arabayı kullanıyor olabilirsin bu boynuz kulağı geçmeyecek anlamında gelmez. (yaşım 24 benden büyük oldugunuzu var sayıyorum) -
Nekadar işin içinde olduğun belli anlatımına göre orada hiçbirşey yok yalıtım/boya her ne ise hiçbir şekilde tekrar müdahale edilmesi gereken bir durum oluşmamış üflese geçer yani bu söylediklerinden bunu mu anlamalıyız ?
ileride orası pas yapmaya çürümeye başlarsa sorumluluk kabul ediyormusun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 16 Şubat 2015; 21:11:15 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X