Şimdi Ara

Aracımı teslim aldım :) SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.2 d-cvvt hyundai i20 aracımı teslim aldım, daha önce hangi renk diye konu açmıştım, birazda farklı olsun diye mavi rengi aldım. Yakın bir zamanda jant değişip film çektirme düşüncesindeyim. Birde kurban şart tabi :)

Araçta boya koruma ve park sensörü hediyesi aldım. toplamda 26 bin liraya anlaştık 13 binlirasını peşin kalanını 24 ay kredi kullandım. (hyundaiın öğretmenler günü kampanyası ile)

Bir önceki aracım 2001 fabia idi, bu araç şuan bana mercedes gibi falan geliyor, son derece memnunum. 100 km falan yaptım ortalama 7.0 gözüküyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 25 Kasım 2012; 0:08:09 >

• Rengi güzelmis ;) hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız
  • hayırlı olsun. dikkatli kullanırsanız az yakar bu..
  • rengi ben de beğendim , hayırlı olsun zaten kırmızı ya da mavi demiştik
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Ayrıca fiyat çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 24 Kasım 2012; 22:40:50 >
  • hayırlı olsun güzel renk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araç aldım iptal edebilirmiyim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Güzel araç. Güle güle kullanın :)
  • Hayırlı olsun, iyi fiyata almışsınız. Renk de yakışmış.
  • içini de çekseydiniz. hangi donanım paketiydi bu. sanırım baz model 26bine aldıgınıza göre. bişey sorcam öğretmen olmanın avantajı ne oldu. Biz gitsek aynı şartlarda alabilecekmiyiz. 0 faiz olarak mı aldınız acaba?

Ben 1.1 dizelini beklemeyi fiyat hoşuma giderse 5-6 içinde almayı istiyorum bu ayarda bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 24 Kasım 2012; 23:19:43 >
  • Hayırlı olsun , renk güzelmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

içini de çekseydiniz. hangi donanım paketiydi bu

jump donanım paketi (yani en baz) yarında içini çekeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

içini de çekseydiniz. hangi donanım paketiydi bu

jump donanım paketi (yani en baz) yarında içini çekeyim

Hayırlı olsun. mutlu mesut binersiniz inş.

Yukarda editleyip bikaç şey daha sormuştum onlara da bakarmısınız
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle hayırlı olsun...iç resimleri yok mu??
  • quote:

içini de çekseydiniz. hangi donanım paketiydi bu. sanırım baz model 26bine aldıgınıza göre. bişey sorcam öğretmen olmanın avantajı ne oldu. Biz gitsek aynı şartlarda alabilecekmiyiz. 0 faiz olarak mı aldınız acaba?

Ben 1.1 dizelini beklemeyi fiyat hoşuma giderse 5-6 içinde almayı istiyorum bu ayarda bişey.

öğretmen olmasa fyat ne olurdu hiç sormadım, benim annem öğretmendi kimliğini falan istediler. 13 bin lira kredyi 24 ay boyunca toplamda 15 bin lira olarak ödeyeceğim. Zaten 0 faiz olayı hikaye, 0 faiz deyip 26 lık aracı 28 e satıyolar aynı kapıya çıkıyor.

jump donanımda malesef pek bişey yok, sadece 4 cam otomatik birde müzik sisteminin usb ve aux girişi var. Usb olayını çok kullanıcam gibi Araçta genel olarak yukarda oturma hissi var, bunu çok sevdim geniş bir açıyla sürüyorsunuz. 85 beygirlik güç, gücü 60 beygire düşmüş eski fabiama göre kendisini f1 aracı gibi hissettiriyor.

Biri bmw3 diğeri passat sahibi arkadaşlar, aracın yol sesisini fazla aldığını ve motorun güçsüz kaldığını düşünüyor, süspansiyonları başarılı buluyor. Hoş onlarda attan inip eşeğe bindi :)

• Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin.
  • Hayırlı olsun renk seçimi çok güzel güle güle kullanırsınız umarım.Bu İ20 makyajdan sonra güzel oldu gün geçtikçe gözüme daha da güzel geliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.